След леко ПТП: Суданец преследва и обижда жената на Сидеров

Инцидентът е станал снощи в столичния район "Витоша"
Обновена: 6 окт 2018 18:13 | 6 окт 2018 15:50, Веселина Йорданова
264
След леко ПТП: Суданец преследва и обижда жената на Сидеров
Деница и Волен Сидерови. Снимка: архив, БулФото

Съпругата на Волен Сидеров Деница е катастрофирала с джипа си. Другият участник в ПТП-то - 40-годишен суданец, й налетял на бой. Инцидентът е станал вчера вечерта на бул. "Симеоновско шосе" в София, съобщи "24 часа".

Жената на Сидеров била в колата с невръстното им дете и нейна приятелка.

Без да посочват имена, от МВР съобщават, че около 20.00 часа снощи е настъпило леко пътнотранспортно произшествие между два джипа в района на столичния кв. "Витоша".

По първоначални данни при разминаването били засегнати страничните огледала на превозните средства. След инцидента, за който не е подаван сигнал на тел. 112, мъжът, управлявал единия джип, започнал да обижда жената, която карала другия.

Тя успяла да си тръгне, но в района на бул. "Г. М. Димитров" била застигната от мъжа, който я принудил да спре, излязъл от джипа си и проявил словесна агресия към нея, съобщават още от вътрешното министерство.

Наблизо патрулиращ полицейски екип забелязал случващото се и веднага се отзовал на място, за да прекрати агресивното поведение на шофьора - 40-годишен судански гражданин.

Мъжът е отведен в Столично районно управление, а по случая е образувана преписка за хулиганство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
2
 
7
 
! Отговори
Кажете бе! преди 5 години
Суданеца дръпнал ли е Гаджето на Сидера или само я заплашил?!!
109
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставете тая бе...няма ли кой да забие един юмрук на Колагин в Брадъра?И знаете ли кое е най-жалкото?Тоя го избраха или екипа или зрителите като оцеляващ на първо място защото българинът обича да гледа сеир- тоя е провокативен и ще има рейтинг, но и от друга страна зрителя гледайки Брадъра иска шоу и провокации, а само тоя ги създава в този сезон.Не случайно Наско му каза както и аз бих му казал на това хююмне" Теб те спасява само Брадъра защото има камери, иначе бих ти наврял зъбите отзад."
108
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не бях чувал че фиркат като смоци разни алкохоли, сем. Сидерови. Но не се учудвам .
107
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега водачката за бягство от ПТП . ДА ПЛАЩА. Ком бяга има нещо!!!!
106
1
 
16
 
! Отговори
До 114 преди 5 години
Как да стои бе мен? Като духне на балона, направо ще го спука! Бяг му е майката!
105
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При ПТП СЕ СТОЙ НА МЯСТО. В закона за движение.Ако двете страни се разберат може и да не се търсят компетентните органи, така е на запад така е и тук.. В случая водачката бяга. Защото е гузна а и без достойнство. За бягство от ПТП ИМА СЪД.
104
5
 
24
 
! Отговори
Засичал съм ги преди 5 години
Волен и Деница се наливат в промишленни количества с огнени води. Нормално е, ако КАТ или друг ги спре Волен да показва депутатска карта, а Деничка да бяга и да се прави не жертва!
103
1
 
6
 
! Отговори
Хюстън преди 5 години
102 най смисления почти изцяло коментар бягаме бягаме и си живеем живота :)
102
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този случай много прилича на случая с бащата на преЦедента.И тук идва шапкаря и след установяване "КОЙ на кой сват и брат" пише"правилното' постановление.Да видим сега "умните и красивите' ще излязат ли на улицата да протестират!!!Защото е ОЧЕВАДНО че сидеровица е ИЗБЯГАЛА от местопроизшествието!!!!
101
3
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
В тази герберастка *** всякаква *** плъзна, само индийци дето не са ни налазили още разградения двор
100
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На суданеца му свалили номерата на колата щото нямал валидна за Бг книжка??!!Утре и на мен ще ми свалят номерата щото имам италианска шофьорка книжка.Естествено това ще се случи АКО ошамаря Сайдера на някое кръстовище.Тая територия вече няма нищо общо с държава.
99
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 107 Кое й е малкото, бе? 35 годишна е Деница Гаджева.Е, то и аз съм на 37 но не мога да кажа че е малка тая.
98
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на суданеца!Българите треперят пред управляващата олигархия, само чужденците могат да ни избавят, тъй като само те не се страхуват
97
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 102 Явно си от провинцията, Хюстън. Вярно ли не знаеш, че Тиквата си празнува 4-я личен милиард преди 2 години на къщата си в Банкя? Жалко за теб.
96
5
 
13
 
! Отговори
Ot izvora преди 5 години
Малката кифла е употребила алкохол
95
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е грозно в БГ! От 10-ти ноември до днес. Земи списъците за записване на дете в детска ясла, земи такса сградна инсталация, земи ниските доходи и дивашките цени, ми ремонтите в София Грозно на квадрат! Ние, старите, едва претръпнахме, но вие, младите БЯГАЙТЕ !И вие бягате, мили мои, сещате се навреме. Отначало крещяхте по абитурентските балове, опитаха се да ви направят кротки, малки мутрички, или слуги на големите мутри. Ядец! Нищо не излезе от тези опити, слава Богу мутрите се изпоизбиха /143 броя/.Остана само една жива Мутра, а вие, деца напълно ненужни. БЯГАЙТЕ !
94
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 98Остави кучетата...от мен запомни- тръгне ли куче да те гони и ти тръгваш срещу него бягайки и то с крещене( ако ще й псувни да използваш). Случвало ми се е 2-3 пъти в живота да се отървавам от бездомни кучета по този начин. по 3 са ми скачали и аз се засилвам с виков към тях. Разбира се не говорим за обучени кучета които са готови да разкъсват. При тях е трудно да ги уплашиш, особено ако са повече от едно.
93
2
 
1
 
! Отговори
Хюстън преди 5 години
Горкия значи на другите избори ще гласуваме всички за него та да открадне поне 1 милиард. Как може така според хората както ти твърдиш някой да открадне 10000, а той само левче. :DЩе гласуваме та да открадне повече и той поне 5000 :D
92
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо акцента е поставен върху произхода и родствените връзки на участниците а не на първопричината за така развилите се събития, а именно - бягството от ПТП на единият от участниците. пп. Взета ли им е проба за наличие на алкохол и наркотични вещества? При бягство от ПТП се приема автоматично, че избягалия е виновен, че е употребил алкохол/наркотици, дава се на съд и му се отнема книжката.
91
2
 
5
 
! Отговори
Anus shepti преди 5 години
Само суданци ли я блъскат и аз искам да я блъсна