След леко ПТП: Суданец преследва и обижда жената на Сидеров

Инцидентът е станал снощи в столичния район "Витоша"
Обновена: 6 окт 2018 18:13 | 6 окт 2018 15:50, Веселина Йорданова
264
След леко ПТП: Суданец преследва и обижда жената на Сидеров
Деница и Волен Сидерови. Снимка: архив, БулФото

Съпругата на Волен Сидеров Деница е катастрофирала с джипа си. Другият участник в ПТП-то - 40-годишен суданец, й налетял на бой. Инцидентът е станал вчера вечерта на бул. "Симеоновско шосе" в София, съобщи "24 часа".

Жената на Сидеров била в колата с невръстното им дете и нейна приятелка.

Без да посочват имена, от МВР съобщават, че около 20.00 часа снощи е настъпило леко пътнотранспортно произшествие между два джипа в района на столичния кв. "Витоша".

По първоначални данни при разминаването били засегнати страничните огледала на превозните средства. След инцидента, за който не е подаван сигнал на тел. 112, мъжът, управлявал единия джип, започнал да обижда жената, която карала другия.

Тя успяла да си тръгне, но в района на бул. "Г. М. Димитров" била застигната от мъжа, който я принудил да спре, излязъл от джипа си и проявил словесна агресия към нея, съобщават още от вътрешното министерство.

Наблизо патрулиращ полицейски екип забелязал случващото се и веднага се отзовал на място, за да прекрати агресивното поведение на шофьора - 40-годишен судански гражданин.

Мъжът е отведен в Столично районно управление, а по случая е образувана преписка за хулиганство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно от бездомните кучета пред блока реши да отиде по голяма нужда пред едно от дърветата наоколо. Горкото беше се свило, когато ненадейно откъде един гаден пумиар се нахвърли върху него да го хапе, точно в този момент, реакцията беше мълниеносна, веднага кучето се приготви за атаката, зъбеха се ръмжаха и аха да се захапят, но всичко се размина с лаене. Много се лаеха, вдигаха шум и даже се чудех дали да не се обадя на 112, да дойдат да ги разтърват, но те полаяха и се разделиха.
89
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя не беше ли жп машинист? Няма работа на асфалта! Бойко го построи, а тя го нарече, че приличал на тюлен!
88
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 85 Алоу Хюстън, на фона на 4-те милиарда които много ясно не са споменати в медиите, а си ги отпразнува Тиквата в Банкя още 2016-та година в тесен кръг и за което знае цяла София, парите за джипа на Деница и апартамента й са все едно Ти да имаш от далавери 10000 лева, а да ме питаш , аз откъде съм имал 1 лев.Разбра ли колко ти е нелеп въпроса? Да питаш откъде Сидеров имал 100 бона за кола като ония като Костов, Доган ,Тиквата откраднаха милиарди.Жалък си!
87
6
 
6
 
! Отговори
Бай Ую преди 5 години
Тъй му се пада на Воленчо, като не си взема нормална жена! Я пък що не нападат Деса Руменова Радева, ами всеки нападател би рискувал най малко избити зъби и фрактура на чиийнето! А и да се напиеш Воленчо ще има кой да те носи, пък и за боди гад нямаше да харчиш народни кинти! *** Волчо *** малко ти е....
86
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров е част от управляващите така че и той има принос подобни бабуини да раздават правосъдие в България. Надявам се не само да обиждат но и *** жените герберски и патриотаджийски.
85
2
 
0
 
! Отговори
Хюстън преди 5 години
До Иван:Света върви към Съюзи, като Европейския(Северно Американски, Южно Американски, Африкански, Евразииски и др.) След това целта е да се съберат и да стане глобален съюз с глобализация :) :) :) Света ще е по хубав. Независимо дали е суданец или китаец. Има добри хора и лоши.
84
2
 
11
 
! Отговори
Я пак преди 5 години
да прочетем с разбиране- тя е участник в ПТП от което бяга, другият участник не е съгласен с това, и иска да я спре. Настига я и я спира. И двамата са афектирани от случката и си разменят реплики - нормално е. Тя на ясно ли е, че по закон напуснеш ли ПТП автоматични ставаш виновен, дори и да не си. Не защитавам никой от участвалите в инцидента. За мен и двамата са виновни.
83
2
 
4
 
! Отговори
Иоан преди 5 години
До Иван За политици и техни *** може! Да му се даде гражданство и награди!
82
3
 
9
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Честито на избирателите на Волен. Вие купихте един много хубав и скъп жип на жена му. Ако бешв с няква ефтина кола можеле и да и се случи нещо на жената.
81
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тия Софи Маринова може само вода да им носи ...да откраднеш на доведения си син гаджето което може да ти е дъщеря и да и направиш бебе ..тва не във всеки катун може да се срещне ...
80
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Избягала от местопроизшествието! Ако бе някой човек, ченгетата щяха да го лишат от право да кара джип и да конфискуват джипката!
79
8
 
7
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Няма значение чия жена е нападнатата! Въпроса е защо суданец се подвизава в България?? Че и напада българска жена! Можеше да е всяка друга..Чаршафа трябва да се изрита от държавата!!
78
0
 
2
 
! Отговори
Име преди 5 години
до име: недейте така! втори плевенлиев ли искате?
77
1
 
2
 
! Отговори
Хюстън преди 5 години
До 80 ти.:Не знам за 4 милиарда. Питай коалиционите партии. Атака май е една от тях? Но, като цяло аз не гласувам на избори, понеже всички са един дол дренки :) Аз питах де пари за джипарка от безработни хора :D:D:D
76
3
 
5
 
! Отговори
име преди 5 години
Суданецът да се назначи за главен прокурор и да се награди с орденНай стара планина Ха Ха....
75
3
 
12
 
! Отговори
Име преди 5 години
суданеца да си ходи в судан!
74
0
 
2
 
! Отговори
Име преди 5 години
do s: има, разбира се и неговите очи не спят, въпреки, че не се намират на върха на юдейско-масонската световна, пирамидна мафия на фарисеите! и те никак не се намират на гъ3а на долара!
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 82 А кой нормален ще ми зададе такъв иддиотски въпрос???))))Сякаш на света има само една банка?Банкова сметка е образно казано, бе кълвач.
72
1
 
1
 
! Отговори
до 80 преди 5 години
Абе ***, кой държи 4 милиарда в банкова сметка?Ти в коя банка работиш?
71
2
 
9
 
! Отговори
. преди 5 години
Бялата Златка отиде ли да бие суданеца?Щото едно време ходеше да се разправя със студенти, щото някой му бил казал, че имали наркотици. Сега, като един истински мъж, може пак да вземе кучето си Чуколина и да набият суданеца.