След леко ПТП: Суданец преследва и обижда жената на Сидеров

Инцидентът е станал снощи в столичния район "Витоша"
Обновена: 6 окт 2018 18:13 | 6 окт 2018 15:50, Веселина Йорданова
264
След леко ПТП: Суданец преследва и обижда жената на Сидеров
Деница и Волен Сидерови. Снимка: архив, БулФото

Съпругата на Волен Сидеров Деница е катастрофирала с джипа си. Другият участник в ПТП-то - 40-годишен суданец, й налетял на бой. Инцидентът е станал вчера вечерта на бул. "Симеоновско шосе" в София, съобщи "24 часа".

Жената на Сидеров била в колата с невръстното им дете и нейна приятелка.

Без да посочват имена, от МВР съобщават, че около 20.00 часа снощи е настъпило леко пътнотранспортно произшествие между два джипа в района на столичния кв. "Витоша".

По първоначални данни при разминаването били засегнати страничните огледала на превозните средства. След инцидента, за който не е подаван сигнал на тел. 112, мъжът, управлявал единия джип, започнал да обижда жената, която карала другия.

Тя успяла да си тръгне, но в района на бул. "Г. М. Димитров" била застигната от мъжа, който я принудил да спре, излязъл от джипа си и проявил словесна агресия към нея, съобщават още от вътрешното министерство.

Наблизо патрулиращ полицейски екип забелязал случващото се и веднага се отзовал на място, за да прекрати агресивното поведение на шофьора - 40-годишен судански гражданин.

Мъжът е отведен в Столично районно управление, а по случая е образувана преписка за хулиганство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много тенденциозно заглавие.Би било срам за всеки журналист, но като се има предвид, че статията не е писана от такъв, то ще да е нормално.Дали и как е заплашвал и обиждал един участник в ПТП другия, който се е опитал да избяга? Дори не сте написали какви обиди и заплахи са били използвани, само голословничите безсмислено и непрофесионално.
169
5
 
7
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
И ИЗОБЩО НЕ Е ТАКА ХУБАВА,КОЛКОТО ИЗГЛЕЖДА НА СНИМКАТА ТУК
168
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива чужденци Тръмп директно ги депортира, но ние понеже сме ЕС розови пеперудки, ултра толерантни, от типа той ме бие, значи ме обича и си им се радваме.
167
5
 
10
 
! Отговори
такси преди 5 години
Цър мамо Арапин искаше да разпори на Деничка.... Къде са мъжете в тая държава.
166
1
 
14
 
! Отговори
Соломон Пуситу преди 5 години
Да видим мъжлето и вместо да напада ВУЗОВЕ и бие в коридорите бедни студенти в Софийският дали мож направи един обиск.На обикновено суданско шимпaнзe и да го черпи шампанско за това че е искало да обиди жена му изодзадДали му стиска на Сидера патриотарина да вкара едно Орбан законче за омитане на цялата Aфpo гарбидж смет от София и настаняването и в Съседна Анадола,където комшиите ни имат многовековни опит добре изградени порядки в такива случаи когато някой нападне жените им се знае кво следва
165
7
 
5
 
! Отговори
65 преди 5 години
Просто на тоя суданец, чер арап,трябва да мъ се обърне чорапа.Щом си позволява това нещо,утре може и да стреля.А това,че е Сидеровица ,ще се раздухва сигурно до Нова година.За друга жена нямаше да се ппише.
164
1
 
10
 
! Отговори
JoeLeTaxi преди 5 години
Вчера беше обърнато огледало,днеска вече е катастрофа...вчера бяха две жени,днеска се появи и дете...след две седмици ще е пребита , а след месец вероятно възкръснала...
163
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие суданеца ли защитавате??Той най-вероятно е незаконен мигрант................утре ако той или някой негов "колега" изнасили жена ви или дъщеря ви................тогава друга песен ще запеете!!
162
0
 
16
 
! Отговори
евроизбори 2019г преди 5 години
"Свидетел на грубото отношение става евродепутатът Николай Бареков"...явно суданецът е говорил на английски , а Бареков знае добре английски ..ха.ха.ха
161
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
баш пък тая се обидила - тая е толкова устата и брутална ! Я питайте от къде пари за джипове,скъпи харчове и охолен живот ? От вас мили ми овце ,дето гледате тази бутафория и пляскате !
160
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Суданците-вън от България,нямат право да се саморазправят!Нападат жени с малки деца в колата?!Кой му даде плаво да преливава у нас,на какво основание?
159
7
 
15
 
! Отговори
Елена преди 5 години
Надминаваме Франция и Германия по лицемерие и омраза към собствения си народ. Адвокатите защищават мигрантите, прах да не падне върху тях, журналистите изопачават фактите, никой не разследва откъде са дошли. Сидерова била виновна, той напада жена, можеше да я пребие, ако беше на тъмно, да избяга. Все повече престъпления има в Европа, какво става със защитата на гражданите на дадената страна, къде да избягат?
158
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Нещо не разбирамПитай сайдеров нали е в управляващите!
157
9
 
12
 
! Отговори
Нещо не разбирам преди 5 години
Какво прави този суданец в България? Как има кола, шофьорска книжка, българско гражданство??? Кой му ги е дал? Бил преди това в Германия! Може ли да ни го е върнала Германия по няккакъв план? Няма значение коя е жената, която е нападнал. Защо всички се подигравате със Сидеров? Не виждате ли главния проблем нередовни чужденци, мигранти си правят каквото си искат в нашата държава! Накъде отиваме, София е пренаселена с чужденци, които си водят спокоен живот!!!
156
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво значи невръстно дете на Сидеров , детето инвалид ли е сега?
155
2
 
3
 
! Отговори
ratnataka преди 5 години
Fake news.
154
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой два дни работи за такова огледало
153
6
 
18
 
! Отговори
Konstantin преди 5 години
Аз пък се изкефих, най-накрая и семейството на политик да пострада и то на какъв, не само редовите граждани да страдат. воленчо - ***, който крепи бойко да вкарват в България ромове с съмнителен произход. И имам така някакво чувство, че това воленчо го нагласил за да изкара пак етническата карта. волен е лъжлив *** и си го заслужава.
152
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
грешка.грешка.обърках жената.голяма грешка...но свиквайте де.. Бойко и Меркел ги поканиха.
151
0
 
24
 
! Отговори
socialen преди 5 години
Как пък точно на нея случи!? Та чак и Барека бил там за очевидец ...