Северин казал на майка си, че "изнасилил момичето"

Според роднините му имало още двама човека с него
10 окт 2018 20:37, Александър Попов
284
Северин казал на майка си, че "изнасилил момичето"
Жената на заподозрения за убийство Северин. Кадър: Нова тв

Лелята на заподозрения за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин и неговата жена проговориха за събитията след разигралата се трагедия.

"Имало е още двама души, така разбрах. На майка си каза само, че е изнасилил момичето", разказа лелята на 21-годишния Северин Красимиров.

"Видях кръв и се уплаших. Каза, че е ударил едно момче. После разбрах от новините", допълни жена му пред Нова тв.

В квартал "Селеметя" в Русе напрежението се повиши и местните накараха двете жени да говорят пред медии. Хората от квартала също имат съмнения, че Северин може да е имал съучастници. Свидетели са го видели, когато излиза с още двама души и тръгват на рожден ден.

Още по темата
Северин беше арестуван във вторник вечерта в Германия, а според разследващите има достатъчно улики, които го свързват с убийството на Виктория.

Според разследващите в деня на убийството Северин се прибирал от купон с много алкохол. Минал през парка, край който Виктория тичала. Има свидетели, има и кадри от камери, на които е запечатано предполагаемото бягство след убийството.

След това Северин се прибрал в къщата на леля си. Тя и жена му видели, че дрехите му са покрити с кръв и кал. Свалил ги и ги хвърлил в съседна стая, разказаха пред телевизията разследващи. Твърдят, че в деня на убийството бил облечен с тези дрехи.

Жената на Северин и леля му го посъветвали да замине за Германия при майка си. Напуснал страната през "Дунав мост" в неделя следобед, когато все още не бил заподозрян. А след като пристигнал в Германия в квартала се разчуло защо е избягал. Именно хора от "Селеметя" помогнали на полицията да установи къде точно в Германия се намира Северин.

"След процедура пред германски съд, следва привеждане тук, повдигане и предявяване на обвинение. Едното е за изнасилване. Особено тежък случай, за който наказанието е между 10 и 20 години. За обвинението за умишлено убийство – 15-20 години или доживотен затвор", заяви тази сутрин на брифинг главният прокурор Сотир Цацаров.

А след ареста за първи път пред медиите говори бившият съпруг на Виктория Маринова. Двамата имат дъщеря на 7 години и поддържали добри отношения след развода. Именно бившият съпруг Свилен Максимов е човекът, говорил за последно с Виктория Маринова.

"Последно разговарях сутринта, преди да стане това нещо. Някъде следобед ми се обади майка й, за да ми каже, че не е отишла да вземе детето, нещо, което никога не се е случвало", разказа Максимов. След като става ясно, че Виктория е убита, той е един от първите разпитани в полицията.

Поклонението ще бъде в петък в храм "Света Троица" в Русе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
7
 
! Отговори
ПОЛИЦИЯТА СИ ВЪРШИ преди 5 години
ПЕРФЕКТНО РАБОТАТА ХВАЩА ВЕДНАГА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ. ЛОШОТО ЧЕ СЪДИИТЕ ОТЛАГАТ И БАВЯТ ТЕЖКАТА ПРИСЪДА. КАКТО В МНОГО СЛУЧАИ С УБИЙСТВА СЕСТРИТЕ БЕЛНЕЙСКИ, ЯНА В БОРИСОВАТА ГРАДИНА, УЧЕНИКА В БИРИСОВАТА ГРАДИНА ПРИ ЯСЕН УБИЕЦ ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА СЕ ДАВА НАЙ ТЕЖКОТО НАКАЗАНИЕ. А НЕ УБИЙЦИТЕ ДА СЕ РАЗХОЖДАТ НА СВОБОДА ДО СЛЕДВАЩИЯ ФАТАЛЕН СЛУЧАЙ.
124
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видяхте какъв беше отзвука в света преди да го хванат едва ли ако някои я беше поръчал нямаше да си даде сметка за отзвука!Все пак да крадеш милиони от обществени поръчки и да не те хванат трябва да си хитър а тогава едва ли би допуснал елементарна грешка като да поръчаш някои журналист така, че да изглежда поръчка.
123
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коментарите, които не са в подкрепа на версията на управляващите, биват изтривани. Платен сайт. Политизиран.Не сте 4-тата власт, вие сте глашатаи на управляващите.
122
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има хора готови да бият за алкохол и една цигара а после друг си слага ръкавиците и удушва жертвата а ДНКто е на бияча преди него невъзможно ли е според вас. После той си спомня, че я е бил и решава, че я убил понеже е бил пиян и дрогиран.
121
2
 
1
 
! Отговори
до 144 преди 5 години
Е ти пък сега не си ли познавал хора които лесно се палят и не е нужно да му казват да я убива а да я сплаши като я удари а те да я убият с ръкавици и нали тоя я ударил ще е виновен той.
120
1
 
6
 
! Отговори
Do 143 преди 5 години
Ами не, не сме всички будали.... ти обаче май си от тях. :)Та значи ако дойда при тебе и просто ти дам дрога и да пиеш и ти кажа да убиеш ще се съгласиш? Нали така, проста работа? :)
119
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ви какво си мислите, че всички сме будали и верваме на всичко!Поръчителите няма да му дадат лична карта за да може да ги издадеПросто му дават дрога и да пие и после му казва да я убие проста работа
118
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо не е казал на майка си. Питайте кутевските топ-криминалисти.
117
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха сега задачка за домашен размисъл: ако искате да отсраните неудобна журналистка, кого ще наемете:а) професионален убиец, неоставящ следиб) 21 годишен ром от махалата, който ще оплеска тотално работата, ще остави предостатъчно следи, за да бъде заловен и разпитан и по този начин да насочи следстието към поръчителя, т.е. към вас?Мислете, хорица.
116
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още преди да бъде разкрит убиецът, на мнозинството от нас им беше ясно какъв ще се окаже и какви ще са мотивите му. Животински.В западната преса като никога бумтяха 3-4 дена по мотото "престъпление срещу свободната журналистика". Сега от вчера новината мина в първа глуха, като никъде дори бегло не споменават какъв е убиецът. В Гардиън пишеше името му (българското) и цитираха съмнения на неназовани бългаски журналисти, че можело все пак да е поръчково убийство. В Шпигел няма и думичка по темата.
115
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно, дали ще подведат кръга от знаещи за престъплението под съдебна отговорност за укривателство, както си е по закон. Също и тези, които са го карали с кола до Германия. А и майката не може да не е знаела защо синчето е офейкало при нея. Или за съгражданите ни от индийски произход тези членове от Наказателния кодекс не важат?За да има ефект един закон, трябва да се прилага вцялата си санкционираща тежест, особено когато се касае за убийство. И то за такова животинско.
114
0
 
3
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
да казва истината? АБСУРД ! Затова през един до стената......................... Румъния е близко, а случая с Чаушеску не се забравя!
113
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези жени сега говорят едно, но след време ще кажат кой ги е притиснал или им е платил да наклеветят Северин. Рано или късно ще се разприказват.
112
10
 
33
 
! Отговори
До 170 преди 5 години
Приятел и аз съм от Русе и ще ти кажа, че ако не беше станло това престъпление едва ли ти или аз някога щяхме да разберем за сществуването на въпросната журналистка и предаването и. Също така е повече от ясно, че тя въобще не е разследвала нищо, а е направила единствено анонс по темата за ДжиПиГейт. Ако "мафията" трябваше да ликвидира някого то по-скоро това щеше да някой от бивола които започнаха това разследване и които имат в пъти по-голяма аудитория в сравнение с нашета руснеска кабеларка.
111
22
 
10
 
! Отговори
Учителя преди 5 години
Ами ако някой е дал 500 лева на тоя ром и му е казал, че ей там се разхожда едно хубаво момиче всеки ден и му поръча да я поуплаши? И той се е поувлякъл? И как изглежда една подобна поръчка? Трябва ли задължително да търсим Джееймс Бонд?
110
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е то по-ясно, че този случай не е нищо повече от поредното ромско престъпление няма накъде. Позитанските простаци обаче с последни сили се чудят каква още конспирация да измислят. Жалки
109
21
 
25
 
! Отговори
V преди 5 години
Новината може да е вярна, че този е убиеца, но...1.Русе е спокоен град и никога не е имало такова брутално престъпление от както се помня /на 32 съм/2.В Русе винаги е имало роми, може да са ставали престъпления - кражби и тн., но чак такива - не.3.Тази прекрасна жена, която за съжаление вече не е сред нас, е излъчила неудобно предаване, дни след което се случва тежкото престъпление. Как пък точно тя е нападната,каква е тази случайност?Как да вярваме, че действително този е престъпника?
108
3
 
13
 
! Отговори
gogo преди 5 години
не може всеки да прави деца, ей така безконтролно! трябва да има тестове за покриване на някакво ниво.
107
19
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ТОЗИ СЛУЧАЙ Е ПОЕТ ОТ ГДБОП А ТЕ СА СЛУГА НА БОРИСОВ!!! КОГАТО НЕ НАМЕРЯТ ИЗВЪРШИТЕЛЯ ИЗФАБРИКУВАТ ТАКЪВ!!ТЕЗИ ЖЕНИ СА ЗАПЛАШЕНИ, ЧЕ АКО НЕ КАЖАТ КАКВОТО ИМ СЕ НАРЕДИ И ТЕ В ЗАТВОРА!!!ПЪЛНА ГЛУПОСТ: ЛЕЛЯТА ЧУЛА КАК СЕ ОБАЖДА ПО ТЕЛЕФОНА И КАЗВА НА МАЙКА СИ , ЧЕ Е ИЗНАСИЛИ МОМИЧЕ НО ИНАЧЕ ТЯХ ГИ БИЛ ИЗЛЪГАЛ, ЧЕ СЕ Е СБИЛ:D
106
1
 
6
 
! Отговори
От старозагорския преди 5 години
Северин няма да каже този път на майка си, само да ни дийде.