Северин казал на майка си, че "изнасилил момичето"

Според роднините му имало още двама човека с него
10 окт 2018 20:37, Александър Попов
284
Северин казал на майка си, че "изнасилил момичето"
Жената на заподозрения за убийство Северин. Кадър: Нова тв

Лелята на заподозрения за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин и неговата жена проговориха за събитията след разигралата се трагедия.

"Имало е още двама души, така разбрах. На майка си каза само, че е изнасилил момичето", разказа лелята на 21-годишния Северин Красимиров.

"Видях кръв и се уплаших. Каза, че е ударил едно момче. После разбрах от новините", допълни жена му пред Нова тв.

В квартал "Селеметя" в Русе напрежението се повиши и местните накараха двете жени да говорят пред медии. Хората от квартала също имат съмнения, че Северин може да е имал съучастници. Свидетели са го видели, когато излиза с още двама души и тръгват на рожден ден.

Още по темата
Северин беше арестуван във вторник вечерта в Германия, а според разследващите има достатъчно улики, които го свързват с убийството на Виктория.

Според разследващите в деня на убийството Северин се прибирал от купон с много алкохол. Минал през парка, край който Виктория тичала. Има свидетели, има и кадри от камери, на които е запечатано предполагаемото бягство след убийството.

След това Северин се прибрал в къщата на леля си. Тя и жена му видели, че дрехите му са покрити с кръв и кал. Свалил ги и ги хвърлил в съседна стая, разказаха пред телевизията разследващи. Твърдят, че в деня на убийството бил облечен с тези дрехи.

Жената на Северин и леля му го посъветвали да замине за Германия при майка си. Напуснал страната през "Дунав мост" в неделя следобед, когато все още не бил заподозрян. А след като пристигнал в Германия в квартала се разчуло защо е избягал. Именно хора от "Селеметя" помогнали на полицията да установи къде точно в Германия се намира Северин.

"След процедура пред германски съд, следва привеждане тук, повдигане и предявяване на обвинение. Едното е за изнасилване. Особено тежък случай, за който наказанието е между 10 и 20 години. За обвинението за умишлено убийство – 15-20 години или доживотен затвор", заяви тази сутрин на брифинг главният прокурор Сотир Цацаров.

А след ареста за първи път пред медиите говори бившият съпруг на Виктория Маринова. Двамата имат дъщеря на 7 години и поддържали добри отношения след развода. Именно бившият съпруг Свилен Максимов е човекът, говорил за последно с Виктория Маринова.

"Последно разговарях сутринта, преди да стане това нещо. Някъде следобед ми се обади майка й, за да ми каже, че не е отишла да вземе детето, нещо, което никога не се е случвало", разказа Максимов. След като става ясно, че Виктория е убита, той е един от първите разпитани в полицията.

Поклонението ще бъде в петък в храм "Света Троица" в Русе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
1
 
12
 
! Отговори
Бг real live преди 5 години
Анонимен е написал много вярна статистика на такъв тип престъпления случили се в Бг и за периода от последните 10на години. Искам да добави и два много тежки случая от гр. Джебел убити са майка и дъщеря и от гр. Момчилград момиче! Жертвите са деца!... Нека почиват в мир!
84
11
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се разбра само, двамата помагачи, правителствени агенти ли са или? Защото това е поръчано от правителството убийство.
83
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 111 Антихристката армия набира бройка и скорост в цял свят. Не случайно там инвестират нашите пари вс. Правителства. Това е капка в морето на нашето бъдеще, ако не се събудим бързо.
82
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не е виновен. Само изкупителна жертва. Други са убийците. Само казвам.
81
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДеянИстината е че в гетата е пълно с такива като него.Интересуват се само от парите,жените и колите и начини да се сдобият с тях.A какво лошо има в това? Не само в гетата, всеки българин това му е целта - пари и коли и да стане богат и да успее.На това момче просто не му е било дадено шанс, хора с много по ниско ниво от неговото станаха милионери и депути и цяла България мечтае да е като тях, а той просто е жертва на системата която не му е дала равен шанс.
80
1
 
15
 
! Отговори
у преди 5 години
Срамота, майко. И татко. И въобще всички дето сте отгледали такъв човек.
79
3
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До 109 М, да ...ЗА МЪЖЕТЕ УБИТИТЕ АКО СЕ ИЗБРОЯТ ОТ 2010-ТА ДОСЕГА НЯМА ДА СТИГНАТ 500 СИМВОЛА И ТО САМО ПЪРВО ИМЕ ГОДИНА И ГРАД НА УБИЙСТВОТО! КОМЕНТАРИТЕ ПАК НАМАЛЯХА С 3 БРОЯ :D
78
3
 
8
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
До 108 АнонимеНА колко мъже? Не са и те малко!
77
5
 
16
 
! Отговори
Гумичка до 108 преди 5 години
Есента е сезона на тиквите.
76
9
 
34
 
! Отговори
До 107 преди 5 години
Че е скалъпена е сигурно,че тиквата скоро ще е фактор само в кръчмата е сигурно
75
1
 
6
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
Пи*легар придаващ си важност!
74
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо ром като то твърди че е турчин
73
0
 
3
 
! Отговори
До 104 преди 5 години
Изпуснал си поне още толкова случая
72
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
стига с това кой кого излага излагали бьлгария данемислите че само тук ги има тези неща младо момиче замина вие мислите за излагация психопати на всякаде няма знячение кой какъв такива маняци даги пускат на нас ние даги линчуваме с коприва и тел по оная работа пьк ако ще и тълъсъм да е
71
15
 
26
 
! Отговори
Валери преди 5 години
До 95. Айде и ти си поредният конспиратор, който хич, ама хич не иска да приеме баналното, че убийството е по сексуални подбуди от един извратеняк ром. Защото не е интересно или просто защото то е удобно да плюеш политически, а? Позитански похват.
70
11
 
50
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Искам главата на Северинчо да виси на Орлов мост един месец. Само така ще станем хора отново.
69
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Между другото бегето Днес направи парата от Северинчо
68
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фондовете разказаха играта на журналистката а муллето Северин ще яде попарата !
67
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно че бг джурналистите защитават официалната версия. Може и на вас да се случи един ден...
66
9
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ЗА ДА ИЗВЪРШИШ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА СИ ОТЧАЯН ТОЧНО КАТО СЛУЧАЯ С ВЕРОНИКА И НЕЙНИЯ ИЗВЪРШИТЕЛ!!ТОЗИ ОСВЕН, ЧЕ Е ОТ ЕТНОСА ПО НИКАКЪВ ДРУГ НАЧИН НЕ ОТГОВАРЯ НА ПРОФИЛА НА ИЗВЪРШИТЕЛЯ!