Северин казал на майка си, че "изнасилил момичето"

Според роднините му имало още двама човека с него
10 окт 2018 20:37, Александър Попов
284
Северин казал на майка си, че "изнасилил момичето"
Жената на заподозрения за убийство Северин. Кадър: Нова тв

Лелята на заподозрения за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин и неговата жена проговориха за събитията след разигралата се трагедия.

"Имало е още двама души, така разбрах. На майка си каза само, че е изнасилил момичето", разказа лелята на 21-годишния Северин Красимиров.

"Видях кръв и се уплаших. Каза, че е ударил едно момче. После разбрах от новините", допълни жена му пред Нова тв.

В квартал "Селеметя" в Русе напрежението се повиши и местните накараха двете жени да говорят пред медии. Хората от квартала също имат съмнения, че Северин може да е имал съучастници. Свидетели са го видели, когато излиза с още двама души и тръгват на рожден ден.

Още по темата
Северин беше арестуван във вторник вечерта в Германия, а според разследващите има достатъчно улики, които го свързват с убийството на Виктория.

Според разследващите в деня на убийството Северин се прибирал от купон с много алкохол. Минал през парка, край който Виктория тичала. Има свидетели, има и кадри от камери, на които е запечатано предполагаемото бягство след убийството.

След това Северин се прибрал в къщата на леля си. Тя и жена му видели, че дрехите му са покрити с кръв и кал. Свалил ги и ги хвърлил в съседна стая, разказаха пред телевизията разследващи. Твърдят, че в деня на убийството бил облечен с тези дрехи.

Жената на Северин и леля му го посъветвали да замине за Германия при майка си. Напуснал страната през "Дунав мост" в неделя следобед, когато все още не бил заподозрян. А след като пристигнал в Германия в квартала се разчуло защо е избягал. Именно хора от "Селеметя" помогнали на полицията да установи къде точно в Германия се намира Северин.

"След процедура пред германски съд, следва привеждане тук, повдигане и предявяване на обвинение. Едното е за изнасилване. Особено тежък случай, за който наказанието е между 10 и 20 години. За обвинението за умишлено убийство – 15-20 години или доживотен затвор", заяви тази сутрин на брифинг главният прокурор Сотир Цацаров.

А след ареста за първи път пред медиите говори бившият съпруг на Виктория Маринова. Двамата имат дъщеря на 7 години и поддържали добри отношения след развода. Именно бившият съпруг Свилен Максимов е човекът, говорил за последно с Виктория Маринова.

"Последно разговарях сутринта, преди да стане това нещо. Някъде следобед ми се обади майка й, за да ми каже, че не е отишла да вземе детето, нещо, което никога не се е случвало", разказа Максимов. След като става ясно, че Виктория е убита, той е един от първите разпитани в полицията.

Поклонението ще бъде в петък в храм "Света Троица" в Русе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
4
 
5
 
! Отговори
ДО 78 преди 5 години
Трябва бая да си се надрусал ,за да родиш тези гениални редове-ти си готов за наградата ,,Жул Верн " за фантастика. Всъщност вие сте няколко ,кой от кого с повече хапчета!Лошото е че когато си действителноТ.Ъ.П.,това няма как да ти бъде обяснено.
44
2
 
11
 
! Отговори
Ади преди 5 години
Пускайте душ кабините!
43
6
 
23
 
! Отговори
До 28 преди 5 години
Това ли са ви опорните точки на Герботролоеете.Ами те и Тиквено-Прасешките медии от първия ден пеят в хор същото.Значи викате в България корупция няма и това е измислица на комунистите. И хич не се краде от ремонтите.
42
18
 
13
 
! Отговори
До 72 преди 5 години
"Не разбрахте ли, че тя не е разследващ журналист, и дори не тя е направила интервюто с журналистите от Биволъ!" Това го знаят всички от цяла България, а вече и от целият свят. Но...Тук, нарочно, червените *** пишат фалшиви новини. Затова не им обръщай внимание. Хората не са слепи и мало.умни, както си мислят оперираните и промити мозъци. Те просто си заработват заплатите. Долу БКП/БСП!
41
12
 
3
 
! Отговори
До 68 преди 5 години
Няма опорки Има факти.Лесни за проверка.Ама е по лесно да си развиваме фантазията с небивалици. ПРОВЕРИ КОЕ Е ,,ОПОРКА"- Механотехникума,длъжностната характеристика ,,разследващата" и коя е Ти Ви Ен -програмата и и какво покриваКолегите и казват че не е но вие знаете повече..ЕХ вие интернет поколение.Изтрещели сте,това е болест,която който не я преодолее е обречен да остане аутсайдери ,,неразбран гении" ,след време на социална.
40
10
 
10
 
! Отговори
Кривондел преди 5 години
Като чета конспираторите долу и се плаша какви хора имам за сънародници.Дано сте просто няколко трола, инак - страшно, няма достатъчно силни медикаменти за вас...
39
1
 
20
 
! Отговори
мхм преди 5 години
Нещо не е както трябва, че да повярвам, че е истина! Сефте!
38
8
 
20
 
! Отговори
До 71 преди 5 години
Полицията е блокирала разследването на журналистите и е охранявала унищожаването на документите от съмнителна фирма. Виктория отразява това в предаването си и скоро след това е убита. Как да не е съмнителна тази история?
37
2
 
17
 
! Отговори
... преди 5 години
Винаги нося лютив спрей эа всеки случай. ( дори когато тичам в парка).На някои мъже може да им се види смешно, но мисля че това малко или много, ти дава някаква эащита, поне имаш време да иэбягаш!
36
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На турците това си им е У кръвчицата
35
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добрата новина е че в затвора ще го овъзмездят. Чувал съм че изнасилвачите ги овъзмездяват по няколко пъти на ден
34
15
 
25
 
! Отговори
Не на цензурата! преди 5 години
Айде спрете вече с конспиративните теории! Не разбрахте ли, че тя не е разследващ журналист, и дори не тя е направила интервюто с журналистите от Биволъ! Замислете се малко защо някой ще я поръчва нея, а не журналисите от Биволъ? Ясно е, че тук става въпрос за поредното престъпление извършено от прим*т по животински подбуди! Вместо да търсите под вола теле, търсете сметка на австралопитец*те, които ни ограбват и убиват всеки ден!
33
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо полицаите са се държали толкова съмнително и нагло с разследващите журналисти, за които става дума в последното предаване на Виктория Маринова? Нещо ми изглежда съмнителна тази работа.
32
10
 
17
 
! Отговори
... преди 5 години
Не си иэмисляйте сценарии эа поръчково убийство! Аэ също тичам в парка ( не в Русе) ПЪЛНО Е с някви иэвратени типове! Тоэи *** е видял красива жена и в него са се обадили някви първични инстинкти! ДОЖИВОТЕН ЭАТВОР!
31
13
 
16
 
! Отговори
Русе преди 5 години
Ей не се уморихте от детинските си умозаключения бе дечурлига.Ама проверете първо каква е и коя е Виктория.Завършила механотехникума ,нищо общо със журналистика.Жени се за баровец който си купува гаражна телевизия в която тя е била касиерка и я прави АДМИНИСТРАТИВЕН ДИРЕКТОР.Никаква журналистка,а камо ли разследваща.Какви врагове и разследвания са ви в кратуните?И това не е ТВ-център РУСЕ,а МЕСТНА кабеларчица които ги има и във малките градове.Тя е била повече модел от колкото телевизионер.
30
13
 
19
 
! Отговори
Пламен Василев преди 5 години
,,Още ли ще ни мачкат Турците,, 500 години малко ли бяха ??? Питам Бойко Борисов- до кога ще ни убиват , ще ни обират, ще ни изнасилват, . Крайно време е цялото правителство, да се оттеглят от управлението. И да се насрочат предстрочни парламентарни избори. Просто вече няма накъде , възвожностите на ГЕРБ са изчерпани. Оставка Оставка , Оставка.
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубава работа......
28
3
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До 46 шматкаРАЗВЕСЕЛИ МЕ, БРАВО! НАЙ-ГОТИНИЯ КОМЕНТАР ПО ТЕМАТА Е ТВОЯ! :D
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До джиджибиджиНе бе марсианец е
26
4
 
26
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Версията е удобна наистина. Не знам. Бих искал да е вярна. Не защото всички индийци са убийци но е по често при тях да се случват подобни неща. Дано убийството да не е извършено заради работата на момичето. Лека й пръст. Един Бог знае ние можем само да гадаем и да философстваме напосоки. Но виновника винаги си плаща за стореното. Ако не на този свят то на другия. Това да го знаят всички мислещи се за велики и недосегаеми.