Напрежение в Русе: Мотористи нахлуха в ромската махала

Претърсили къщата, в която живеела лелята на Северин
Обновена: 11 окт 2018 20:56 | 11 окт 2018 20:07, Анисия Иванова
144
Напрежение в Русе: Мотористи нахлуха в ромската махала
Снимка:Bulgaria ON AIR

Напрежение в ромската махала в Русе. Преди по-малко от 15 минути група мотористи, около 15-20 човека, нахлуха в района. Целта им е била да открият близки и роднини на обвинения за убийството на журналистката Виктория Маринова, предаде кореспондент на Bulgaria ON AIR.

Имало е погром на една от къщите, а именно домът на лелята на Северин, където той се е укривал в часовете след извършеното престъпление.

След като не са успели да открият никого, мотористите се отправили към другия ромски квартал "Селеметя", където се знае, че живеят близките и роднините на 21-годишния мъж.

Днес следобед от русенската полиция съобщиха, че няма информация за готвено нападение над квартала.

Полицейски патрули и служители на жандармерията са изпратени в кв. "Тракция" в Русе за осигуряване на спокойствието на жителите, съобщиха тази вечер от пресцентъра МВР.

Причината е, че група мотористи е преминала през квартала. Според полицията обаче няма информация за сбиване. В квартала последно е живял Северин Красимиров, който бе арестуван в Германия за убийството на 30-годишната Виктория Маринова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
37
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези мотористи ,всъщност са страхливци, но тъй като са се събрали накуп и моторите бръмчат, са си представили , че са новата армия на Атила. Дега се крият по дупките и ни лук яли ни мирисали.
30
13
 
7
 
! Отговори
akud преди 5 години
хаха селянката от крушовица не се дава иска дестабилизация на държавата
29
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тея па!
28
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Туристи на колела,така ли се громи гето бре некадърници,трябва си нещо по зрелищно без скрупули.
27
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да поживи всичките мотористи, участвали в инициативата. Господ да им дава здраве, щастие, пълни джобове, мир и любов! Предлагам да се открие дарителска сметка за техния клуб!
26
6
 
11
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Рокери ,агитки,Динку,Перата ....
25
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неслучайно два милиона напуснаха. В бг остана злобата , егоизма и простотията.
24
48
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За ц иганите не знам ,но като българин мога да каже , че подобни български простотии ме отвращават. Българи престъпници все едно няма, има и са много по-безцеремонни и нагли.
23
3
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията припка да ги пази ако стане нещо! Защо не са толкова ефективни като тормозят бабите и дядовците по селата и им влизат в къщите!? Къде е полицията тогава!? Къде са като се гаврят с националните символи!? Корумпирана ***! Отишли веднага да пазят сигурността им! Къде сте като се нарушава постоянно сигурността на тези които наистина с данъците си, ви плащат заплатите!? Мизерници долни!
22
43
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е беззаконие . Какво са виновни близките му или съседите. Ненормална работа.
21
11
 
46
 
! Отговори
до 26 преди 5 години
"Тия са храбри само когато са в стадо.Що не влезе някой смелчак сам."---------И други кухи гъдулки - са ти сложили плюс !!!!Ти как показа твоята активна гражданска позиция?Почесвайки се по зaдника пред компа?Ти сам що не отидеш в маалата?Отвващавам се от такива !Евала на шепата българи - решили да покажат дyx!Такива останахте - плесени с големи усти!Затова ромите ще се гаврят с вас!
20
6
 
16
 
! Отговори
46щжэ преди 5 години
Тази трагедия бавно преминава в комедия😕
19
4
 
5
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До Анонимен 29Точно за същото писах преди малко!
18
2
 
50
 
! Отговори
Пламен Василев преди 5 години
Но вижте какво става, ГЕРБ веднага изпрати Жандармерията си , за да си пазят Ромските си избиратели.
17
3
 
52
 
! Отговори
Владислав преди 5 години
Браво, момчета. Респектирайте ги, защото няма полиция в страната. Полицията пази тях, а не нас. Превърнете обиколките из катуните рутинна част от вашите маршрути
16
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия лежляци от институциите по корупция и незаконно придобито имущество,няма ли да се самосезират и проверят имуществото на оня уж страхлив гласоподавател от маалата,със законно притежавано оръжие и тънещ в лукс и разкож...Излъчен по сутрешните блокове на телевизиите!
15
2
 
2
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До Анонимен 23 На мен ли говориш?
14
6
 
17
 
! Отговори
AF преди 5 години
БръмчалкиНищо не може да промениш като избръмчиш един път.Все едно в Соленият каньон когато никога да вали , един пороен дъжд да го превърне в тропическа гора.Разберете люде,Народа се занимава с тревиални неща докъто децата ни са готови да пропуснат бащините заръки и ценности с които израстнахме.
13
6
 
12
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До Анонимен 16 Целия сайт и новините му са фалшиви
12
1
 
50
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 5 години
За този УБИЕЦ , Българската държава е плащала 18 год детски , социални помощи и много др. В Българският затвор ще получава - храна 3 пъти на ден , ток, вода ,парно , мед помощ безплатно. Да остане в Германия не само той но и ВСИЧКИ РОДНИНИ до 5 коляно с 1 условие - НИКОГА ДА НЕ НАПУСКАТ ТЕРИТОРИЯТА НА ГЕРМАНИЯ</span><br