Напрежение в Русе: Мотористи нахлуха в ромската махала

Претърсили къщата, в която живеела лелята на Северин
Обновена: 11 окт 2018 20:56 | 11 окт 2018 20:07, Анисия Иванова
144
Напрежение в Русе: Мотористи нахлуха в ромската махала
Снимка:Bulgaria ON AIR

Напрежение в ромската махала в Русе. Преди по-малко от 15 минути група мотористи, около 15-20 човека, нахлуха в района. Целта им е била да открият близки и роднини на обвинения за убийството на журналистката Виктория Маринова, предаде кореспондент на Bulgaria ON AIR.

Имало е погром на една от къщите, а именно домът на лелята на Северин, където той се е укривал в часовете след извършеното престъпление.

След като не са успели да открият никого, мотористите се отправили към другия ромски квартал "Селеметя", където се знае, че живеят близките и роднините на 21-годишния мъж.

Днес следобед от русенската полиция съобщиха, че няма информация за готвено нападение над квартала.

Полицейски патрули и служители на жандармерията са изпратени в кв. "Тракция" в Русе за осигуряване на спокойствието на жителите, съобщиха тази вечер от пресцентъра МВР.

Причината е, че група мотористи е преминала през квартала. Според полицията обаче няма информация за сбиване. В квартала последно е живял Северин Красимиров, който бе арестуван в Германия за убийството на 30-годишната Виктория Маринова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
9
 
39
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Браво!Български орли!
10
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"... полицейски патрули и служители на жандармерията са изпратени в кв. Тракция за осигуряване на спокойствието на жителите."---Ами, да! Пазим си електората. Такава е директивата отгоре!След като събра и нахока посланиците на 36 суверенни държави ...
9
38
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видях едни страхливи мотористи с маски. Със слаби и неясни мотиви, като пубертети. Без ясно отношение ро убииството. Манипулирани.
8
2
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къщите в тези Русенски квартали законни ли са? Имат ли актове?
7
3
 
63
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Напрежение наистина няма - напрежението си го създават ..., които са наизлезли по улиците и вдигат врява; дошли двама мотоциклетисти, поогледали се и си тръгнали, но от репортажа по телевизиите не се видя нито "погром", нито "пострадал". Полицията ги пази - от кого? Гномовете (отново платени) дори не са им обяснили от кого се "страхуват" и ... дори не знаят и мънкат - ама на, "напрежение" заради страх от "отмъщение"!
6
2
 
103
 
! Отговори
ВАЖНО! преди 5 години
Само не разбирам ЗАЩО по БТВ Юксел Кадриев в новините го нарече българина Северин е бил разпитван в Германия! Неможа ли да го нарече българския гражданин Северин???????! Както и другите медии също го наричат българин!!!! ПИТАМ???????
5
2
 
31
 
! Отговори
S.O.D. преди 5 години
Каква оправия има със Селяйдините?
4
26
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ихааа!А кога ще претърсят и дома на Георги Рапонски (бивш осъждан за наркотици), убил оня ден 17 годишния Гошко в Монтана?
3
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе Днес.БГПускате в 19:55 новина - "МВР - няма напрежение в Русе"Противоречите си
2
4
 
114
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напрежение ли!!! Не може ли да си карат моторите навсякъде или това е някакъв затворен район? По телевизията се видя, че нищо не им правят какъв ви е проблема.
1
18
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите не са модерна нация. Ние сме първата африканска държава преди Европа.