Очернянето на България по света бе дело на група хора!

Журналист: От години наред сриваме институциите
11 окт 2018 22:46, Анисия Иванова
103

На "нова Катуница" няма как да станем свидетели. Властите са си извлекли много сериозни поуки от "старата". Вчера в Русе самите роми се опасяваха от нападение над самите тях. Те бяха много афектирани от трагедията.

Така журналистът Евгени Петров коментира напрежението в Русе заради убийството на журналистката Виктория Маринова.

"Ромите направиха опит за разграничение от убийството. Остава следствието да си свърши работата докрай. Да се разбере дали е имало хора с него, дали е взел нещо преди убийството. Рокерите не са прави с напрежението, което подклаждат", твърди Петров в "Денят ON AIR".

Според него властите със сигурност знаят, че може да има напрежение и би трябвало да са се подготвили.

"Очернянето на България по целия свят бе дело на група хора, които топят и мразят страната ни. За тях всичко у нас е лошо, това е поредният опит да се сринат институциите. Реално не всички журналисти са виновни за нагнетяването на положението. От години наред сриваме институциите. Не казвам, че в България всичко е цветя и рози, но институциите се опитват да си свършат работата, а ние ги тикаме в блатото", обясни още журналистът пред Bulgaria ON AIR.

Не само българските медии не си проверяват информацията - "колегите от световните медии не провериха сигурността на сайта, от който са взимали информацията", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
19
 
5
 
! Отговори
До 48 преди 5 години
Най малката социална пенсия е 250 лв , а при комунизма вишист взимаше 110лв
46
6
 
15
 
! Отговори
До 40 преди 5 години
Не са 50 60 % а са 6 милиона противници и 1 милион е *** гласуващи на ББ значи поне 85 % са против него
45
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ти е наред в държавата бе ей ? Стандарта ли ,образованието ли, здравеопазването ли ,обществения ред ли --имали къща не обрана в селата дето са на 20--30 км от големите градове... я се опитай да живееш с пенсия 200 лв --- подмазвач. корупция ли няма каво няма ?Малко даже говорят и пишат хората....
44
0
 
16
 
! Отговори
До 45 преди 5 години
Никога не се срамувай от България , просто обясни кои сме и какви сме.Няма срамна родина и работа.Никога в Европа не са ме гледали с презрение , освен едни руснаци в Холандия , които сгрешиха да ме обиждат , казвайки България и после подигравателно Сомалия , а накрая фъфлеха за прошка.
43
2
 
10
 
! Отговори
Грозната истина преди 5 години
Имаме премиер избран от група мафиоти с обща фирма СИК и той толкова се самовлюби , че стана удобен за всички грабители на България.Глупоста обедини крадците у нас и това е отражението на масата българи.Защото ние мразим да има някой по добър от нас , а камо ли да му поверим власт.Друго си е , когато с гордост заявиш , че дори премиера не може повече от теб.Дава тежест и сила , но душата умира.А децата , да ги мисли жената , че *** ще ме изкарат и отиде живота
42
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Избирането на потомствени пpocтаци и престъпници начело на държавата я очерня достатъчно.Срам ме е да кажа откъде съм, когато ме питат в чужбина.
41
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Само в БългарияМи то е ясно бе-след като една мутра привиква посланиците (!!!) за да и обясни как се дразни, че техните журналисти "плюят" България (!!!), че и освен това се направи на обиден-какво повече да се направи?Посланиците, естествено, нямали коментар - може би защото са УЧИЛИ дипломация (нещо, което на банкянския ТИТАН не му се удава) или може би защото знаят дипломатическите протоколи (нещо,което УНУЙ не знае,че съществува).Що си учуден?Клатят му рейтинга и западните балкани.
40
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромите първо да се разграничат от детските надбавки, помощите за безработни и фалшивите ТЕЛК-ове.После да се разграничават от останалото. Че в момента стана, както писаха в коментарите на един форум - милицията пази ромите, защото ги е страх от това, което няма да се случи.
39
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А на рома от Плевен, който пиян уби дете защо вече полови органи година няма повдигнато обвинение.Мо е би защото е от управляващата шайка.И това ли е очерняне?
38
2
 
15
 
! Отговори
Само в България преди 5 години
Защо никой чужденец не разбра за това очерняне на България пред света , но всички власти у нас го осетиха.Само тук се вълнуваме толкова много от новинарските емисии по света.После се чудим на срамното място по свободен печат и пулим след избори с все същия резултат.Демокрацията е скъпа , но не материално , а морално и заради това още не можем да си я позволим.Пени се не пени , *** го яде , че лев е дал , но без морал.......
37
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"журналистът Евгени Петров"???????????????Кой по дяволите е този Никой???????поредният анонимник-клакьор на Тиквата."Едни хора" се опитвали да сринат институциите. Те мразели България"Ами тези едни хора са 50-60% от населението на страната.И не те сриват институциите а Боко, ЦЦ и Прасчо сриват институциите.А пропагандната машинач на Боко и Прасчо явно много я е закъсала след като извадиха тоя АНОНИМНИК на бруствера.
36
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Без недомлъвки. Кой е писал доносите?
35
12
 
2
 
! Отговори
БСП провал преди 5 години
Аз предпочитам "мъжките" момчета. Тези които разрешават проблемите си сами.Не тези които търсят трета страна да решава проблемите им.Също така не съдействам на трета страна която се меси водена от донос защото така става мъша на подлогата. Затова ненавиждах певците които ходеха да доносничат на партийния секретар и на комунистите които се пъчеха че Русия е зад тях, а сега доносничат пред ЕС и Америка. Те за едни и същи хора които знаят че са укорими и търсят някой друг да свърши мръсната работ
34
0
 
16
 
! Отговори
Аз преди 5 години
никога нямаше да разбера, че съществува такава тв. , нито за интервюто, нито за журналистката.Колко хора я гледат?
33
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Байфидан ако си ми прочел коментара 28 съм написал че трябва да сме луди ако предоставим на ГЕРБ и БСП да управляват. Не искам нито ГЕРБ нито БСП да са на власт, а твоя коментар направо уби рибата. Та кои са тези разумни хора на които трябва да се даде власта на ГЕРБ ли, които унищожиха България или на БСП които започноха това унищожение.
32
18
 
6
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До 28 и другите анонимници по-долу, които са един и същи драскач. Стига си писал едни и същи коментари под всяка новина. Разбрахме отдавна, че мразиш ГЕРБ и Боко, но това няма да докара бесепарите на власт. Разумните хора гласуват различно от теб и дават властта на тези, които трябва.
31
6
 
20
 
! Отговори
! преди 5 години
"червените капиталисти" Баце и личната му партийка към кои капиталисти спадат??? Или те не са капиталисти а мутри ... Айде некой от Грабливите гербери да обясни. Колко години трябва да си на власт за да поемеш отговорност 10, 20 , 100. Кажете ясно за да знаят емигрантите кога може да се връщат
30
5
 
15
 
! Отговори
Партиен член преди 5 години
След трагедията вСвоге на народа му писна.Каквото и да направи Падишаха хората не му вярват. И с право.
29
8
 
8
 
! Отговори
балкански субект преди 5 години
Мразя някой да ми чете морал с мазен глас и махмурлийска физиономия, още откакто Партията-закрилница ме изкара на 11 години на бригада за бране на памук.
28
3
 
10
 
! Отговори
AZ22 преди 5 години
И тази група хора се ръководи от баце:)