Очернянето на България по света бе дело на група хора!

Журналист: От години наред сриваме институциите
11 окт 2018 22:46, Анисия Иванова
103

На "нова Катуница" няма как да станем свидетели. Властите са си извлекли много сериозни поуки от "старата". Вчера в Русе самите роми се опасяваха от нападение над самите тях. Те бяха много афектирани от трагедията.

Така журналистът Евгени Петров коментира напрежението в Русе заради убийството на журналистката Виктория Маринова.

"Ромите направиха опит за разграничение от убийството. Остава следствието да си свърши работата докрай. Да се разбере дали е имало хора с него, дали е взел нещо преди убийството. Рокерите не са прави с напрежението, което подклаждат", твърди Петров в "Денят ON AIR".

Според него властите със сигурност знаят, че може да има напрежение и би трябвало да са се подготвили.

"Очернянето на България по целия свят бе дело на група хора, които топят и мразят страната ни. За тях всичко у нас е лошо, това е поредният опит да се сринат институциите. Реално не всички журналисти са виновни за нагнетяването на положението. От години наред сриваме институциите. Не казвам, че в България всичко е цветя и рози, но институциите се опитват да си свършат работата, а ние ги тикаме в блатото", обясни още журналистът пред Bulgaria ON AIR.

Не само българските медии не си проверяват информацията - "колегите от световните медии не провериха сигурността на сайта, от който са взимали информацията", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
2
 
3
 
! Отговори
До 90 преди 5 години
Хората бягат, защото в България ком.унизмът не свършва, както е в другите нормални бивши соц. държави.При нас съществува най-дългото комунистическо робство (74 години), начело с червените, саботиращи България! Все още всички сме зависими от тях, защото са се окопали навсякъде в икономиката, бизнеса, селското стопанство, но с крадените от нас пари. Като червени работодатели дават най-ниските заплати в ЕС и принуждават младите да бягат заради тях. Всъщност те са милионери и милиардери.
86
3
 
3
 
! Отговори
До 86 преди 5 години
Трябва да се лекуваш. Шепа хора пазаруват пълни колички в супера, карат скъпи коли и постоянно са на екскурзия в чужбина. НЕ дразни с коментара си да пишеш лъжи. Хората емигрират масово и България се топи.
85
2
 
7
 
! Отговори
До 75 преди 5 години
"БСП, ГЕРБ и ДПС са една и съща ЯРКО ЧЕРВЕНА БКП-ДС мотика, 30 ГОДИНИ ДА Я НАСТЪПВАТЕ НЕ ВИ ЛИ СТИГАТ?!" А ти каква мотика предлагаш??? Друго не се вижда на хоризонта, освен Патриотите. И познай кой от всички ще изберем. Най-естествено, че всеки разумен и интелигентен човек ще избере ГЕРБ. А ти си скимти и си лай по форумите. Само това ти остава...
84
7
 
6
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
До 86Ами излезте от София, Пловдив и ще видите съвсем друга картинка! - МЪРТВИЛО!
83
9
 
13
 
! Отговори
До 84 преди 5 години
Факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват, въпреки апокалипсиса, в който живеят БКП/БСП. Увеличават се влоговете в банките. Хората си купуват нови и модерни жилища. При соца - разпадащите се скапани панелки.
82
1
 
13
 
! Отговори
До 82 - алоо преди 5 години
"групата, управляваща страната ни вече 10 години." Коя група имаш предвид? Най-дълго управлявала е БКП/БСП (но и тя няма управление от 10 г., а 8 години и 6 месеца). Следва ГЕРБ с управление - 7 години и 1 месец. Справка: БКП/БСП 1990-1991 - 1 година 1995-1997 - 2 години 2005-2009 - 4 години 2013-2014 - 1 г. и 2 мес.2017 - 4 мес.ОБЩО БКП/БСП - 8 г. 6 мес.ГЕРБ 2009-2013 - 3 г. и 7 мес. 20014-2017 - 2 г. и 2 мес. 2017-2018 - 1 г. и 4 мес. (досега)ОБЩО ГЕРБ - 7 години и 1 месец
81
14
 
3
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
До 81 Драги ми ,тиквопоклоннико,И какво се е случило в България, освен че разкопаха каквото можаха, за да "усвоят" едни еврофондове ? БСП, ГЕРБ и ДПС пак си делят "баницата", само порциите са различни, за материала пак каквото остане от изтупването на покривката! Инфлацията е същата, реалните доходи също, мизерията е същата, въобще стабилно на дъното!В същото време покупателна способност,външни инвестиции,прираст стабилно надолу!НЕ ГЛЕДАЙ КАКВО ТИ ГОВОРЯТ ПО ТЕЛЕВИЗОРА, А КАКВО ВИЖДАШ В РЕАЛНОСТТА!
80
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кажи му журналист и повече не го обиждай! За този важи!"..институциите се опитват да си свършат работата..."Виж, тук е прав, опитват се някои, но не си вършат работата. И оттук е негодуванието!Успяват да си попълнят личните сметки, факт!Журналистите в България, за които не важи първото изречение, са не повече от 20! Този го няма в списъка.
79
13
 
6
 
! Отговори
алоо преди 5 години
"това е поредният опит да се сринат институциите". Г-н Петров, те институциите са сринаха от 2009 г. насам и не от група хора от народа , а от групата, управляваща страната ни вече 10 години.
78
5
 
13
 
! Отговори
До 69 преди 5 години
"Нека покаже народът какво мисли за зажаднелите за власт." Да! БКП/БСП са толкова жадни за власт, че непрекъснато лъжат, плюят, пускат фалшиви новини, с единствената цел да очернят най-доброто българско правителство досега, това на ГЕРБ и да сринат доверието към него.Те много добре знаят, че по този начин очернят България. Но какво им пука на тези русофили - българофоби? Целта им власт, власт и пак власт. Като че ли не си спомнят, че при тях, веднага спират еврофондовете! Защото са лъ.жци!
77
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До айде сега глупостиКаква журналистка какво си била въобразила? Ти в час ли си изобщо или просто си спамиш, копейко ръждива?
76
4
 
0
 
! Отговори
Goodman преди 5 години
До Анонимен 68А ти какво направи за да не е така? Образова ли се? Учи ли това, което искаш или учи просно да има кетап? Не си дал пари под масата на лекар? Не си давал пари на полицай за да не ти пише акт? Не си правил дарение за да ти приемат детето в детска градина? .... Истината е, че хора, с такова мислене като твоето са *** със заешки сърчица, които ако видят премиера на живо ще сложат най-мазната усмивка и ще са доволни от всичко, което Вожда каже. Държавния департамент, ха-ха!
75
11
 
1
 
! Отговори
айде сега глупости преди 5 години
Тук става дума за 45 милиона лева бе,токмак,кво очерняне,кви 5 лева!Някаква журналистка си въобразила нещо и се навряла между шамарите и го отнесла,тоя решил да се прави на умник!Щото западнярите са се/рсеми,и ядат доматите с колците!Аман от родни тъ/панарщини!
74
1
 
9
 
! Отговори
ДЕМ преди 5 години
До Българин1. Дефинирай нормален жизнен стандарт. Изключи материалните неща. 2. За данъка на колите не си прав. Нали заради това сме моргата за старите автомобили на Европа, че и от САЩ внасяме трошляци.Според мен все още масата от хора в България искат висок стандарт, но срещу него не предлагат по-висока стойност. Под стойност имам впредвид отговорност, ценности, различни от чалгийката с ракийката на Халкидики и плюене по тази дето нищо не им е дала България.
73
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очернен беше политическия башибозук които се е настанил по високите етажи на властта.Ако това не им харесва,значи живеем в различни светове.
72
5
 
7
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
До 1Работата е там, че не е "очерняне", а КРИТИКА към УПРАВЛЯВАЩИТЕ за РЕАЛНОСТТА в България.Колко са зле нещата в България става ясно от статистиката за смъртност, емиграция, заплащане на труда и външни инвестиции. По-всички тези показатели сме на дъното на европейската статистика.ДОБРЕ ЛИ Е ТАКА И НУЖНА ЛИ Е ЗНАЧИТЕЛНА ПРОМЯНА?БСП, ГЕРБ и ДПС са една и съща ЯРКО ЧЕРВЕНА БКП-ДС мотика, 30 ГОДИНИ ДА Я НАСТЪПВАТЕ НЕ ВИ ЛИ СТИГАТ?!
71
3
 
10
 
! Отговори
Софиянец преди 5 години
До БългаринСкрий се червений *** , нали твоите червени б......ци докараха България до тук!!!!
70
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Давай, Петров, давай! Подмазвай се силно! Сигурно ще ти се осребри!
69
7
 
10
 
! Отговори
№ 1 преди 5 години
"Очернянето на България по света бе дело на група хора"Да се чете : "Очернянето на властта в България бе дело на група хора". По-полека, ей - шепа недоразумения не са народа !!!
68
9
 
14
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Селските тарикати, които управляват България си мислят, че западняците са будали и им вярват, защото си замълчават за простотиите им и селските тарикатлъци.Но на запад отдавна са минали по този път и им е ясно, че олигархията в България "пи.кае срещу вятър" и всичко в един момент се връща! Мълчат си, защото са потресени как е възможно да се овластят толкова прости хора, които не виждат по-далеч от носа си!ДО КОГА ЩЕ ОВЛАСТЯВАТЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ, СЕ.ЛЯНИ ПРОСТИ?