Болка и гняв: Русе изпрати Виктория, а за убиеца – максимална присъда!

Младата жена бе изпратена от стотици в последния й земен път
12 окт 2018 14:30,
153

Стотици казаха последно "Сбогом" на Виктория Маринова. Днес младата жена беше изпратена по последния си път своето семейство, приятели и много граждани на Русе.

Още преди началото на опелото пред църквата се изви дълга опашка от опечалени. Сред първите, дошли да почетат паметта на Виктория, бе и кметът на крайдунавския град.

Още по темата

"В такива моменти освен болка човек не може да изпитва друго. Изпращаме едно младо момиче, 30-годишно, майка. Убито по особено жесток начин. Болка и гняв, няма какво друго да се каже. Затова аз ще настоявам и за максимална присъда. Тези, които си позволят да си помислят дори за такова нещо, трябва да бъдат смазани от закона", коментира пред Bulgaria ON AIR градоначалникът Пламен Стоилов.

Хората, които са я познавали, дълбоко скърбят за загубата и искат Виктория да остане в спомените с усмивката си и голямото си сърце.

Виктория Маринова бе изпратена в последния си път с много цветя и венци, и с прочувствени думи за сбогом в книгата за съболезнования.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
3
 
5
 
! Отговори
Мартин преди 5 години
Днес бг осъзнайте се най-накрая,под такива статии пропити с мъка и жал не позволявайте да се пишат коментари,имайте малко доблест. Помислете за малкото дете на жената което може да чете. Не е всичко пари в тожи живот
101
5
 
6
 
! Отговори
Ристу преди 5 години
За какво се редят там тези хора? Ако я харесваха и обичаха, да и го бяха казали, докато беше жива. Да и бяха подарявали цветя и прочувствени писма тогава. Сега вече е късно.
100
3
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Русе е може би най- културния град в България! Респект, русенци!
99
13
 
2
 
! Отговори
bolen mozak преди 5 години
Оставете момчето на мира той е невинен ,тя журналята сама е отишла при него за репортаж .
98
2
 
5
 
! Отговори
Име преди 5 години
джурналята и цензурата ви в името на "свободата на словото". нека вашата колежка виктория ви прости. аз - не мога и няма как!
97
1
 
10
 
! Отговори
Име преди 5 години
ако зависеше от "смелите" журналисти от "гилдията", виктория щеше да остане непогребана. при това само защото те са прекалено заети да се гледат влюбено в огледалото, докато разгромяват враговете на "свободата на словото". от тях няма да чуете и най-простото "прости ни, виктория, защото ние сме съучастници в тези престъпления!"
96
3
 
22
 
! Отговори
Боби преди 5 години
По-добре да си нямаш работа с роми. Нападнат ли ви роми, бягайте, защото и с вас ще стане същото както с Вики. Роми бяха нападнали с брадви едно младо семейство. Едва се спасиха хората. Бяха със сцепени глави и загубили много кръв. Едва се спасиха хората, бяха на косъм от смъртта заради ромските болни мозъци.
95
2
 
17
 
! Отговори
Боби преди 5 години
От Русе съм и вече ме е страх от *** безделници. Все искат пари от българите и все ги крадат, а не се хващат да изкарат и 1 лев по честен начин.
94
1
 
6
 
! Отговори
Име преди 5 години
колегите журналисти на клетата виктория за пореден път не казаха едно последно "сбогом", защото бяха улисани в собствените си успехи по тази така добре дошла за тях пътека за излитане. те бяха улисани да цензурират всякое мнение, което не отговаря на "свободата на словото". никой от тях не каза аз съм виктория! само една лелка се изока на французки, че тя била полицай и ние да спрем да коментираме. "демокрация" некаква си, викаш, а?
93
2
 
7
 
! Отговори
Име преди 5 години
хора, бъдете толерантни. та това е една от особеностите на етноса, който е под крилото на всички, които печелят от него! като се започне от сорос, мине се през зелено-червената мъгла и техните адвокати на дявола и се завърши с прокуратурата и политическата система, подкрепяна чрез медиите с фалшивите новини и тяхната цензура.
92
4
 
11
 
! Отговори
Име преди 5 години
е как така бе хора? болка и гняв. бъдете толерантни! не виждате ли, че "свободата на словото" е в опасност! аамаха!
91
10
 
11
 
! Отговори
Richie преди 5 години
Каква максимална присъда, като убиеца никога няма да бъде разкрит....
90
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Болка и гнявИ ХИТРИНО.
89
2
 
9
 
! Отговори
Болка и гняв преди 5 години
ЩЕ НИ НАКАРАТ ЛИ ДА ЗАБРАВИМ СВОГЕ?
88
1
 
3
 
! Отговори
ММММММММ преди 5 години
До ОХЩЕ УБИВАТ НЕВИННИ, А ДРУГИТЕ ....
87
1
 
5
 
! Отговори
ОХ преди 5 години
До МопсПРИ НЕРАБОТЕЩА ПРАВНА СИСТЕМА ...?
86
4
 
44
 
! Отговори
Мопс преди 5 години
Роднини на убитата и съвестни Русенци - организирайте подписка-референдум за връщане смъртното наказание.Ако не успее,настоявайте за кастрация и доживотен затвор без право на замяна. Минимум 2 млн ще ви подкрепят от цялата страна,бкл.аз и мои приятели.Вие имате повод и шанс да промените историята за добро. *** и другите около него подложиха на пределно унижение българския етнос. Правителството ще си затрае защото *** са му основни избиратели на избори.
85
1
 
2
 
! Отговори
СЕГА преди 5 години
И ЗАВИНАГИ...
84
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОТВРАТ.ТОЧКА.
83
1
 
10
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Закво ще го докарват, да си го държат там тоя *** и 8 кв.м. килия да му дадат ама тука е иэлишен