Болка и гняв: Русе изпрати Виктория, а за убиеца – максимална присъда!

Младата жена бе изпратена от стотици в последния й земен път
12 окт 2018 14:30,
153

Стотици казаха последно "Сбогом" на Виктория Маринова. Днес младата жена беше изпратена по последния си път своето семейство, приятели и много граждани на Русе.

Още преди началото на опелото пред църквата се изви дълга опашка от опечалени. Сред първите, дошли да почетат паметта на Виктория, бе и кметът на крайдунавския град.

Още по темата

"В такива моменти освен болка човек не може да изпитва друго. Изпращаме едно младо момиче, 30-годишно, майка. Убито по особено жесток начин. Болка и гняв, няма какво друго да се каже. Затова аз ще настоявам и за максимална присъда. Тези, които си позволят да си помислят дори за такова нещо, трябва да бъдат смазани от закона", коментира пред Bulgaria ON AIR градоначалникът Пламен Стоилов.

Хората, които са я познавали, дълбоко скърбят за загубата и искат Виктория да остане в спомените с усмивката си и голямото си сърце.

Виктория Маринова бе изпратена в последния си път с много цветя и венци, и с прочувствени думи за сбогом в книгата за съболезнования.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП и ДПС са платили на турчина!Само те имат изгода от тази трагедия!
61
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе не знам колко са жертвите на комунизма, ама в Ирак САЩ избиха над 1 милион цивилни заради оръжията за масово унищожение на Саддам, коити се оказаха опашата лъжа!
60
6
 
9
 
! Отговори
До Циник преди 5 години
Кой говори в Украйна за 20 милиона жертви на социализма? А в Камбоджа Пол Пот беше финансиран то Запада.
59
5
 
16
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 5 години
Ценник, ако имаме нужда да плямпаш за комунизма, ще те повикаме. Сега темата е друга. Свободен си.
58
2
 
14
 
! Отговори
Типичен турчин преди 5 години
Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!
57
9
 
15
 
! Отговори
до Циник до 61 преди 5 години
Къде са тези 100 милиона избити от социализма в СССР и България? Че то не останаха хора? Колко милиона изби социализма в България, къде са техите близки да правят шествия и бдения със свещи. А милиони руснаци всяко година правят по цял свят марш на Полка на безмъртните близките на 20те милиона жертви от войната, защо никой не прави марш за милионите избити от социализма, къде са техбите близки?
56
2
 
1
 
! Отговори
ооооооооо преди 5 години
До ЯВОРКой сложи минуса на това?Да го сполетят тези мъки!
55
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почивай в мир, Вики!
54
4
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
мдааа Ценика пак е взел отпуска и жена му не пуска => дефекираме по форумите... Пълноценен живот на имигрант...
53
3
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
а пък Ченгиз Хан що народ изтрепа... Коментирай това, Циментик
52
3
 
15
 
! Отговори
до 60 преди 5 години
Чекатило е украинец. Те не са хора. Не бъркай.
51
1
 
10
 
! Отговори
месара преди 5 години
еее един масов убиец има Русия за кой знае колко века и Центика само за него дрънка тука. А че в новото време ромбите всеки месец бецчинстват - е, стават такива работи... ама едно време не ставаха, другарю Центик, и това, че баща ти е бил каторжник по комунзима си е негов проблем ;)
50
8
 
19
 
! Отговори
до До Циник до 59 преди 5 години
Чекатило - за 15 години ... изби и изяде над 73 души ...в сърцето на съветския съюз ...Демокрацията за 30 години изби и умори 3 милиона българи 21 век в сърето на Европа.
49
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Последното и предаване го има в ютуб. Гледайте го, полезно е.
48
2
 
3
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Сългасен съм с теб - дори сигурно съм и по голям от теб като възраст
47
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 46 - ти изобщо гледал си това момиче какъв тип журналистика прави и какво е участието в интервюто с палячовците от Биволъ?!?! За NTV изобщо беше ли чувал до миналта неделя?!?! Я се разтърси малко в нета и тогава пръскай дезинформация!!!!
46
2
 
17
 
! Отговори
ЯВОР преди 5 години
УБИТ Е НЕВИНЕН ЧОВЕК. ТОГАВА НИКАКВА ПРОШКА! КАК НЕ УБИВАТ ВИНОВНИТЕ???? С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ.
45
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен бившият мъж е съмнителен за поръчката. Не знам защо...Има нещо жестоко в този човек...Не може да се опише рационално....Дано не е вярно..
44
7
 
18
 
! Отговори
а за снощи?!?! преди 5 години
Снощи са убили мъж в Сливенско! "Защото е гледал интервюто с арестуваните журналисти от Биволъ!" Ще кажат от Биволъ ако изобщо пишат за това унийство Защо няма протести, няма реакции от Нинова и Вегенини ли Вагинен ли е, защо няма туитове от евролидери,защо американското посолство не предлага помощ за разследването?!?! Човека по първоначални данни е убит от малолетни .... от махалата .... ама се мълчи!Не е интересно, не е пикантно!Мама ви овча!!!!
43
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Слави Трифонов защо не го изнасилиха и убиха като същите и той ги интервюора по темата?--------Ти първо изучи българската граматика и си оправи словореда, прочети повечко книжки, вместо да "чоплиш" телефона, пък след това коментирай!