Болка и гняв: Русе изпрати Виктория, а за убиеца – максимална присъда!

Младата жена бе изпратена от стотици в последния й земен път
12 окт 2018 14:30,
153

Стотици казаха последно "Сбогом" на Виктория Маринова. Днес младата жена беше изпратена по последния си път своето семейство, приятели и много граждани на Русе.

Още преди началото на опелото пред църквата се изви дълга опашка от опечалени. Сред първите, дошли да почетат паметта на Виктория, бе и кметът на крайдунавския град.

Още по темата

"В такива моменти освен болка човек не може да изпитва друго. Изпращаме едно младо момиче, 30-годишно, майка. Убито по особено жесток начин. Болка и гняв, няма какво друго да се каже. Затова аз ще настоявам и за максимална присъда. Тези, които си позволят да си помислят дори за такова нещо, трябва да бъдат смазани от закона", коментира пред Bulgaria ON AIR градоначалникът Пламен Стоилов.

Хората, които са я познавали, дълбоко скърбят за загубата и искат Виктория да остане в спомените с усмивката си и голямото си сърце.

Виктория Маринова бе изпратена в последния си път с много цветя и венци, и с прочувствени думи за сбогом в книгата за съболезнования.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умря ли това смело и честно момиче напразно???Ако кражбите за милиони от евро-фондовете продължат..............тогава отговорът е ДА!!!
21
7
 
18
 
! Отговори
Интересно защо преди 5 години
Нейите близки са толкова мълчаливи. При такива случаи обикновено те най-много правят изявления?
20
1
 
15
 
! Отговори
До boyko uzunov преди 5 години
Прав си!Обаче КОИ СА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!?
19
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой ще спре кражбите за милиони от евро-фондовете??Това се пита в задачата..................дали ще осъдите тоя скакалец от ромски произход........не е най-важното!!
18
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали е убита по поръчка, или поради ци..........гански произвол...............кой ще поеме политическата отговорност????И в двата случая виновни са управляващата партия и нейните сателити-патриотите, нали??
17
4
 
28
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
На този животът вече тече като пясъчен часовник - Не му давам повече от 5--6 месеца живот- ще се хлъзне на сапунчето в затвора и ще си удари тежко главицата - а Бърза Помощ ще пристигне след няколко часа ) Ако случайно е жив- "белите престилки" ще му помогнат да се срещне с Алах или Свети Петка ,Свети Петър или който и да е в Другият Свят --Довиждане първобитен примитив !!-роден от баща примитив- за да убива,и от майка *** за да краде и лъже !! Какво може да се роди от такива ЗВЕРОВЕ?-ЗВЯР!
16
17
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виктория бе показно ликвидирана и унизена дори и в смъртта си, за да може никой да не смее да разследва кражбите за милиони от евро-фондове!!!А тая история за това ромче, дето я изнасилило и убило уж нея случайно............няма кой да ви повярва!!!
15
2
 
14
 
! Отговори
манолов преди 5 години
аз предлагам *** да се извини и да обещае че няма да прави повече така и съда да го пусне то и без това тоя съд за нищо не става
14
11
 
24
 
! Отговори
Вижте Виктория преди 5 години
С тениска,на която пише СИСТЕМАТА НИ УБИВА.Няколко дни след това е мъртва.Съпоставете ВСИЧКО казано от органите-има много разминаване.Лесно е да се хвърли вината на друг-нима не е правено?Всички казват-почивай в мир,Виктория,НО.....дали?
13
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще вкарате това ци..........ганче в затвора и решихте проблемите на държавата, така ли??Ще продължите да крадете милиони от евро-фондове ли???Безнаказано.................не всички сме толкова прости, като избирателите на управляващата партия!!!
12
3
 
20
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 5 години
Трябва да се върне публичния линч - за назидание на всички престъпници!
11
38
 
5
 
! Отговори
загорял евро-ром преди 5 години
Браво Северине, в'рти с к'ра твърди по г'за д'рти на тая мутреса. Всички се гордеем с тебе и те поздравяваме кОрбан направихме за твое здраве
10
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истинският убиец не е това дребно ци.............ганче...............нещата са много по-дълбоки!!!Някои хора не само крадат милиони...............но започнаха и да убиват!!БГ-мафия остава безнаказана!!!
9
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И като вкарат ци............ганчето в затвора................кражбите за милиони от евро-фондовете ще продължат ли????
8
10
 
23
 
! Отговори
Калашников преди 5 години
Отклоняване на вниманието от истинския убиец. Бочко кажи си за приятелчетата..
7
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкото момиче..............да почива в мир!!!Дано всички виновници бъдат наказани!!!И дано не е умряла напразно............в България няма място за честни и смели хора......за съжаление!!!
6
2
 
4
 
! Отговори
башибозук? преди 5 години
photonik.blog.bg/photos/67843/original/05a.jpg
5
1
 
23
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Коментар 5 изчерпи темата!Северинчо - ще понаучи от другите роми в затвора някой нови похвати в брането ... и другия път ще закопа ... или хвърли жертвата в Дунав... ще влезе в затвора - и ще излезе истински ромски човек!
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И колко е максимална присъда за непредумишлено убийство? Който не го мързи да провери в кодекса, но едва ли е повече от 10-15г. Ако работи в затвора присъдата се съкращава с около една трета и пак ще излезе на 27-28 години.
3
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаме номинация за "Човек на годината"!