Цветанов с призив за Русе: Да не създаваме разделение!

"В хибридната атака бяха подведени много от политиците"
12 окт 2018 15:15,
77
Цветанов с призив за Русе: Да не създаваме разделение!
Снимка: БТА

Шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов настоя, че се предприемат всички мерки за неутрализиране на етническото напрежение в ромските махали в Русе заради зверското убийство в Русе на Виктория Маринова.

Снощи група мотористи влязоха в ромската махала "Тракцията" с цел да открият близки и роднини на предполагаемия убиец Северин Красимиров. След като не открили никого, мотористите се отправили към другия ромски квартал "Селеметя".

"Институциите полагат максимални усилия да неутрализират такива явления. За съжаление политиците понякога подкрепят такива неща да се случват в страната. Но да бъдем разумни и да не слагаме разделение, че единият етнос извършва повече престъпления от другия", призова Цветанов.

Още по темата

Той даде пример и с убийството на Яна в Борисовата градина, при което убиецът й - Чеци, се оказа с добра професия.

"Да не правим подобно разделение и да си създаваме проблем вътре в държавата. Не трябва да се заиграваме с това. Да даваме и добрите примери за хора, които са успели да се интегрират", каза Цветанов.

Цветанов коментира и острите коментари, които дойдоха от Европа за бруталното престъпление. Той уточни, че впоследствие европолитици са променили мнението си, което е форма на извинение.

"В хибридната атака бяха подведени много от политиците, с които сме в изключително добри отношения. Но те много бързо се разграничиха от първоначалните си постове и подкрепиха действията на правителството", обясни Цветанов.

Той попита и защо някои хора са очернили страната и са направили бденията и протестите.

"Тези, които направиха тези бдения и протести, защо приложиха този механизъм за очерняне на страната, смятайки, че ще спечелят бъдещ политически дивидент? Не се прави така политика, защото може да дойде време, когато тези, очернящи страната, да им се наложи да управляват. Тогава какъв подход биха предприели?", запита вторият в ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
1
 
! Отговори
Аз съм №62 преди 5 години
Върнах се, за да видя какво още има писано за "Човека с особената форма на главата".Дължа пояснение за хибрида. Мандрил - защото лицето му е синьо, а дъто- червено. Папагал - защото издава заучени звуци, поразително напомнящи на човешки.
60
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"В хибридната атака бяха подведени много от политиците..."-----Абе, хибрид между мандрил и папагал, стига с тези тъъъпи щампи! Набиха ви шамара, и то тези, на които най-много се мазнехте! Народът български казва "Ти го плюеш, а то - "Божа росица"!Опичайте си акъла, успокойте българите, наказвайте всеки виновен! Ще ми сравнява случая в Борисовата градина с русенския! Цинизъм! Съотношението между иzродите в двете групи е 1:10-20! Поне ти не ни дразни, скрий се, уверявам те, за теб е п-добре!
59
1
 
3
 
! Отговори
Д преди 5 години
Не
58
1
 
13
 
! Отговори
кво да кажеш преди 5 години
Цецо Крадецо!
57
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, от това изкуствено единение страдаме, защото политиците се мъчат да приобщават едни същества към човеците... Няма как да стане, те не са способни на никаква интеграция, приобщаване и не спазват законите. Не желаем да паразитират за наша сметка!
56
4
 
20
 
! Отговори
SS преди 5 години
Цветане, Путин и Русия са виновни! Хибридна война срещу българския целокупен народ! А..уууууууууууу, демокрацията е в опасност! Де сте бе братя американци , да ни помогнете както на боевете при Шипка-нали Плевнелиев тъй пръ.дна???
55
0
 
30
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Коментари от доказани престъпници не ми се слушат.Всичко се случи благодарение на вашето управление и ние ще връчим ЛИЧНО благодарностите си на електората ви.
54
1
 
18
 
! Отговори
Ала-Бала преди 5 години
Този още ли е в България. До кога ще ни тормози. Има пари да заминава при братя Галеви!
53
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
колко роми от сто броя се интегрират, едва ли и двама,Цветанов защитава електората на Герб.Интеграцията на ромите е в социалните помощи.Колко роми в България са:лекари, инжинери, учители, артисти, оперни певци, художници , военнии граждански пилоти на самолети и хеликоптери, командири на военни кораби,химици, май само един-Чирков
52
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗАЩО НИ СПОХОДИ ТОВА?
51
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и този има дъщерида му мисли за тях като говори
50
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя още не може да разбере,че системата не бива да продължава да функционира,така както досега.Някой някога беше казал,че нещата се случват тогава ,когато управляващите не искат да управляват по новому ,а управляваните не искат да живеят по старому. В края на краищата иска се воля за реформи и отговорност
49
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДО ВСИЧКИ, НА КОИТО НЕ ИМ НЕ ИМ ПУКА.ЖАЛНА НИ МАЙКА.
48
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
///////////////////
47
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горките герберасти - не случиха на народ.Не седят с изплезени езици и не пеят непрекъснато `Браво, Цецо! Браво, Боко!`И като ги е налегнала една мъка, само стой та гледай.
46
1
 
36
 
! Отговори
БРАВО преди 5 години
Цветанов е ПРАВ - да оставим нещата по стария начин . Те ще избиват хора , ще източват Бюджета НИ , ще си пият и крадат старите хора по селата . Няма как да стане това - Цветанов е политик , цялата негова дружина трябва да приемат закони за да променят Модела . Цветанов , пич , не обвинявай Народа в Тероризъм .
45
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Професороли!
44
0
 
35
 
! Отговори
СС преди 5 години
Разделението е ясно едните работят другите /политици и ***/крадат! Моля не трийте коментарите,от истината не боли!
43
42
 
2
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Само така Цецо, мачкай комунистите! Да живее Генерал Борисов! Само ГЕРБ!
42
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АКО ПРЕДИ 10 ГОДИНИ МЕ БЯХА ПОПИТАЛИ ЗА МОИТЕ ОЧАКВАНИЯ, И БЯХ ОТГОВОРИЛ ...СЕГА ЩЯХ ДА СЕ СРАМУВАМ.