МП официално: Връщат ни Северин, но другата седмица

Този следобед е получено официално съгласие от немска страна
12 окт 2018 18:50, Красимир Ангелов
93
МП официално: Връщат ни Северин, но другата седмица
Снимка: Facebook

Германия ще ни предаде обвиненият в убийството на журналистката Виктория Маринова 21-годишен Северин Красимиров, съобщиха официално от Министерството на правосъдието.

Още по темата
От там допълват, че този следобед в Министерството е получено официалното съгласие на немската прокуратура за предаване на обявения за международно издирване български гражданин.

Съгласно полученото съобщение, за това е информирана и Прокуратурата на Република България.

Към настоящия момент, с активните действия на компетентните органи на двете държави, тече процедура по организиране на фактическото предаване и конвоиране от българските власти на лицето, което се очаква да се случи най-рано следващата седмица, съобщават от правосъдното министерство.

Както Dnes.bg съобщи по-рано, решението на съда в Целе за екстрадирането на Северин Красимиров вече е предадено на България. Прокурор Бернд Колкмайер от прокуратуратара в германския град заяви, че младият мъж е признал частично вината си за убийството на Виктория Маринова.

Пред германския съд той е казал, че сутринта на 7 октомври, в парк край Дунав в Русе, под влиянието на алкохол и наркотици се е скарал с непозната за него млада жена, ударил я е силно в лицето и я е блъснал в храстите. Той отрича да я е изнасилвал. Не е възнамерявал и да я убива, цитира още прокуратурата твърденията на Северин.

"Въз основа на показанията му няма основание да се смята, че има политически мотив в убийството", заяви още германската прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Dali преди 5 години
59kg 4ovek s udar da ubie 4ovek!a predi tova 20h bil pil drusal I na obiad na.sledva6tia den mo hrumnalo da.pravi seks li?toi sigirno nemoje da stane ot.legloto si kamoli za.seks!? Ili 4ovek da obiva gluposti sa tova.4erno na bialo nese vrazvat ne6tata.
51
0
 
6
 
! Отговори
11274 преди 5 години
Германският прокурор заби топката в мрежата - "нямало политически мотив"! Никой не говори за политически мотив, бе драги хер прокурор! Мотивът е чисто корпоративен, защото се разкрива схема за източване на огромни пари в интерес на един субект. Каква политика! Отишъл сутринта, а тя след 12 тичала! Или ще изкарат, че тя първо е тичала и е била хвърлена в храситте от него, а после е била с приятеликте си! Хайде малко по-сериозно да се отнасяме към фактите! И адвокатите му да не прекаляват!
50
0
 
0
 
! Отговори
Ще се учи в затвора преди 5 години
Митьо Очите е на много по горно ниво от колкото този където си прави изтъкнати физиономии и се мисли за големия играч. Абе нещо май не му се получи. Така е като се прави на големия играч така ще е. Той за да стане такъв ще има много да се учи. Я виж Митьо Очите ходи на опасни срещи с босове. Ако този отиде при някой бос те ще го гръмнат на секундата. Това е изтината.
49
1
 
7
 
! Отговори
Хх преди 5 години
Не мотори,а трактори и булдозери трябва! Сега закриват и земеделския сезон!
48
3
 
8
 
! Отговори
УТРЕ! преди 5 години
УТРЕ Е ЗАКРИВАНЕТО НА МОТО-СЕЗОНА. ВСИЧКИ МОТОРИСТИ БЛИЗО ДО РУСЕ ОТИВАМЕ ТАМ! УТРЕ!
47
2
 
17
 
! Отговори
Рокерите неиздържат преди 5 години
Този мн фешън. Има ли поръчител? Кой ще го вкара в затвора? Рокерите от цялата България са готови с моторите си да го посрещнат на летището и да му теглят един бой с бухалки и юмруци преди да го вкарат зад решетките.
46
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аууу ... на безмозъчната тълпа вече и се разтекоха лигите как ще го линчуват
45
1
 
0
 
! Отговори
ето ви едно бебе преди 5 години
https://dnes.bg/obshtestvo/2018/10/12/mp-oficialno-vryshtat-ni-severin-no-drugata-sedmica.390425
44
4
 
17
 
! Отговори
Справедливост преди 5 години
Ако имаше адекватни закони такива неща нямаше да се случват.!!!!нека да видим правосъдието как ще се справи с това този път.
43
2
 
20
 
! Отговори
Цар преди 5 години
Тоя *** до седмица ще го самоубият.
42
2
 
13
 
! Отговори
Име преди 5 години
мп най-бруталния убиец на народа си!
41
4
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
За съжаление с доброто на западната цивилизация се довлече и лошото, а то съвсем не е малко и безобидно. Но вие си го пожелахте.
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 42А ти?
39
0
 
16
 
! Отговори
*** преди 5 години
Имаше репортаж с убиеца на Мирослава...от Перник, отвлечена за откуп и убита. Единия виновен май се беше самоубил, а другия е в затвора и си чака да изтече присъдата, бил с добро поведение. Най-лошото е , че тия случаи няма да са последните, просто е пълно с ***, дрога и безнаказаност.
38
6
 
3
 
! Отговори
Футуролог-пояснение преди 5 години
ХААРП е разработка на ВОЕННИТЕ и до сега е под ръководство на ПЕНТАГОНАБюджета на военните преди 1989 е бил стотици хиляди милиарди долари а този на милиционерите барабар с Държавна сигурност само стотина хиляди леваКакво като махнаха трамвайчето на агитката на ЦСКА с което ходеха да помагат на Държавна сигурност да пребиват хомосексуалистите?Техния червен Муамар Кадафи веднага е влязъл в часЛоша идея е да баламосваш арабинРазкрие ли те,жална ти майка
37
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и малоумното население на задунайската империйка, с промития си мозък ще чака да го разпъва на кръста
36
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лично не го познавам.една жена работеща в едно заведение ми разказа колко се е закачал и задирял с нея и как я било страх от него.това е.
35
8
 
17
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Хора за пореден път ни правят на мисирирки със селските им номера,който вярва на този фалш с този *** е луд!Не виждате ли колко е очевидно ,още в началото ви казах ,че ще изкарат някакъв бушон!Пълно фиаско затова вече ако не падне тиквата незнам просто каквъв народ сме!
34
8
 
3
 
! Отговори
*** преди 5 години
УУУУУААААУУ Ние не знаехме, че има злоупотреби с фондовете. И какво толкова, то това да не е първото разследване. Имало е, взривявали са дома на журналисти, но човека си каза, че първо са го предупредили, заплахи за децата му и т.н.
33
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това момче е имало заядлив и лош характер.заглеждал е много жени и ги е закачал също!не търсете политическо убийство този е убиеца,защото е някакъв психопат.той едва ли съжалява за стореното.дано в затвора го накарат да съжалява за това