Северин ударил Вики, хвърлил я в храстите, но не я изнасилил!?

Прокуратурата в Целе обяви: Екстрадираме го до 10 дни
Обновена: 12 окт 2018 11:24 | 12 окт 2018 11:00, Елка Василева
307
Северин ударил Вики, хвърлил я в храстите, но не я изнасилил!?
Снимка: Facebook

Мъжът, заподозрян за убийството на българската журналистка Виктория Маринова, ще бъде предаден скоро на България. Това съобщи прокуратурата в германския град Целе, цитирана от Франс прес.

По нейна информация той ще бъде екстрадиран до десет дни, пише БТА.

Още по темата

Двайсетгодишният мъж казва, че е влязъл в спор с младата жена на 6 октомври и признава, че под влиянието на алкохол и наркотици е "ударил жертвата" и я е "хвърлил в храсталак".

Той обаче твърди, че не е "искал да убие жертвата и отрече да я е изнасилил", посочи прокуратурата.

Заподозреният, идентифициран като Северин Красимиров, чиято ДНК бе намерена на местопрестъплението, бе заловен във вторник в Германия с европейска заповед за арест.

Днес в Русе погребват зверски убитата Виктория Маринова. Множество хора се събраха да я изпратят в последния й път.

Тялото на младата жена беше намерено в ранния следобед в събота на крайбрежната алея в града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
0
 
13
 
! Отговори
иусдк преди 5 години
Как така днес я погребват? Остава и да кремират тялото. Най-искрени съболезнования на горките й близки, понятно е, ако желаят да погребат убитата. Но то означава да се погребат и уликите.
166
1
 
10
 
! Отговори
Snorky преди 5 години
Факта, че не си признава вината е отлична новина защото така няма да се стигне до намаляване на присъдата. Аз лично се надявам на доживотен без право на замяна. Най-справедливо би било.
165
0
 
12
 
! Отговори
10 преди 5 години
За какво е спорил с жертвата?
164
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз мисля че на този не му е по силите сам да свърши тази цялата работа.Имал е помагачи,и леля му и жена му така казват,защо никой не им обръща внимание?Защото държавата налага сегашната версия,и искат така да остане!
163
1
 
12
 
! Отговори
Розата преди 5 години
Ще дойде време и "Истинския Селяйдин"да страда.Когато и той се изправи пред Страшния съд.
162
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП и ДПС са платили на турчина!Само те имат изгода от тази трагедия!
161
1
 
17
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Селяймин ще страда!Много!
160
1
 
3
 
! Отговори
SILANCE преди 5 години
До АнонименИмате положителната ми преценка,но са блокирали брояча.
159
11
 
4
 
! Отговори
ОПОРНИ ТОЧКИ преди 5 години
Ние другарите (защото сме) социалисти - русофили ...вярваме, че всичко това е една империалистическа провокация ... сигурно на Дойче Веле,затова настояваме за освобождаване на Северин, незабавна оставка на Герб, присъединяване към СССР и връщане на комунизма.
158
4
 
15
 
! Отговори
Розата преди 5 години
Как така жената е била до 12ч с приятелки,а кадрите от камерата са в 12.11ч?!Или ние сме *** и не можем да преценим,че за 11 минути няма как да стане. НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА СКАЛЪПЕНИТЕ ВЕРСИИ.НОВИЯТ ШОФЬОР-МИНИСТЪР НА МВР И МЕТО ГЛЕДАШЕ НЯКЪДЕ В ПРОСТРАНСТВОТО И ТОЙ НЕ ЗНАЕШЕ КАКВО ГОВОРИ.
157
15
 
23
 
! Отговори
Типичен турчин преди 5 години
Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!
156
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На никой ли не му прави впечатление откъде такъв дрипав ман го, който и не работи има пари за билет до Германия.Според мен си го е купил с част от аванса, който са му дали от ГЕРБ да убие Виктория Маринова.
155
4
 
9
 
! Отговори
Розата преди 5 години
И в коментарите на блиц има изказването от 9.10 на съд.лекар,даже и марката на оръжието.Стига с тия Султански салтанати.Той,Султана е най-голямото зло за България.
154
2
 
25
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
"Северин ударил Вики, хвърлил я в храстите, но не я изнасилил""Следващата му стъпка ще е,че той я видял,че е в тежко състояние и се опитал да и помогне,та затова се изцапал с кръв,а още по-следващата ,че изобщо не Я е срещал,а лоши хора ,които са му завиждали за красотата и високият интелект са подхвърлили окървавените дрехи на жертвата с единствената цел да го злепоставят.Нека не забравяме ,че различните НПО-та начело с БХК са на бойните си постове с цел неговото оневиняване
153
9
 
4
 
! Отговори
ОПОРНИ ТОЧКИ преди 5 години
Ние другарите (защото сме) социалисти - русофили ... вярваме, че всичко това е една империалистическа провокация ... сигурно на Дойче Веле,затова настояваме за освобождаване на Северин, невинната жертва, незабавна оставка на Герб, присъединяване към СССР и връщане на комунизма.
152
0
 
16
 
! Отговори
Иф преди 5 години
Искаме пресконференция,със съдебният лекар.А не ония тримата да ни обясняват глупости.Айде стига,наслушахме се.
151
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВЯРВАМ ЧЕ ТОВА Е УБИЕЦА- ДВЕ 14 ГОД РОМИ ПРЕБИХА ДО СМЪРТ 52 Г КЛОШАР, СМАЗАХА МУ ЧЕРЕПА, СЧУПИХА МЕ РЕБРАТА , А ТЕ ПЪК РАЗМАЗАХА ВЪТРЕШНИТЕ ОРГНИ. ЧОВЕКЪТ Е НАПРАВИЛ ЗАБЕЛЕЖКА. РОМЧЕ НА 13 Г Е СНИМАЛ КАКВО ПРАВЯТ ПРИЯТЕПИТЕ С НЕЩАСТНИКА- ТОВА ПОКЪРТИ ВАРНА.
150
2
 
35
 
! Отговори
Чудя се нещо.... преди 5 години
Аз съм работещ човек,висшист,с не висока,но все пак прилична заплата.Ако трябва да тръгна незабавно за Германия,ще ми трябват естествено пари и то не малко.Той,този ***,имал ли е и откъде толкова пари? Защото аз ще се затрудня финансово да тръгна така веднага.А той не!Странно...
149
7
 
21
 
! Отговори
Losho преди 5 години
Все още не ми става ясно, как това сукалче, метър и шейсет, 50кг с дрехите, сам ще хване, набие, изнасили и убие тази Жена, която видно е спортувала с години !?!?!
148
6
 
9
 
! Отговори
Футуролог преди 5 години
Както казва агента на турското разузнаване Вежди Рашидов у нас калтак до калтака а още Ж"ельо Ж"елев закри БългарияТа Вежди Рашидов направи бездънна яма срещу Паметника Левски където да отиват всички пари от еврофондовете на калтаците на ГЕРБКомунистическият фундаменталист Муамар Кадафи веднага ще чатне когато го лъжат комуниститеХААРП е разработка на ВОЕННИТЕ под контрол на ПЕНТАГОНАТайните разработки са МИЛИАРДЕРСКА ВОЕННА работаЦСКА-софия работи за Новата Османската империяфакт