Северин ударил Вики, хвърлил я в храстите, но не я изнасилил!?

Прокуратурата в Целе обяви: Екстрадираме го до 10 дни
Обновена: 12 окт 2018 11:24 | 12 окт 2018 11:00, Елка Василева
307
Северин ударил Вики, хвърлил я в храстите, но не я изнасилил!?
Снимка: Facebook

Мъжът, заподозрян за убийството на българската журналистка Виктория Маринова, ще бъде предаден скоро на България. Това съобщи прокуратурата в германския град Целе, цитирана от Франс прес.

По нейна информация той ще бъде екстрадиран до десет дни, пише БТА.

Още по темата

Двайсетгодишният мъж казва, че е влязъл в спор с младата жена на 6 октомври и признава, че под влиянието на алкохол и наркотици е "ударил жертвата" и я е "хвърлил в храсталак".

Той обаче твърди, че не е "искал да убие жертвата и отрече да я е изнасилил", посочи прокуратурата.

Заподозреният, идентифициран като Северин Красимиров, чиято ДНК бе намерена на местопрестъплението, бе заловен във вторник в Германия с европейска заповед за арест.

Днес в Русе погребват зверски убитата Виктория Маринова. Множество хора се събраха да я изпратят в последния й път.

Тялото на младата жена беше намерено в ранния следобед в събота на крайбрежната алея в града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
3
 
36
 
! Отговори
DNS преди 5 години
ВИЕ ВЯРВАТЕ ЛИ ЧЕ, ТОЯ Е ИСТИНСКИЯ ИЗВЪРШИТЕЛ НА УБИЙСТВОТО НА ЖУРНАЛИСТКАТА ОТ РУСЕ?
146
1
 
9
 
! Отговори
До циник преди 5 години
Абе ти хубаво ще гласуваш ама, ще си един от първите натирен към гетото.
145
1
 
13
 
! Отговори
Шерлок Холмс преди 5 години
Дали е той изнасилвачът,или "само"убиецът, много лесно може да се докаже, мисля.Има генетичен материал по жертвата-най-малкото семенна течност, така че-това е лесно доказуемо.Но той едва ли има чак такива познания, по-лесно е да излъже.Това му твърдение скоро ще се разбере истина или лъжа е.Наивен е ако смята,че ще си намали присъдата,ако каже това.Не знам как ще го опазят, като го екстрадират.В затвора със сигурност ще му се случат мнооооого случки.Предполагам само....
144
10
 
4
 
! Отговори
до Циник преди 5 години
Олаби малко пич. Тъжен живот водиш. Само афганистанци и ЛГТБ са ти в главата и те дебнат зад всеки ъгъл на Цайл.Виж кво слънце се е облещило навън. Отивам да пия апфелвайн на реката, да точа лиги по джогерките и да се кефа на живота на общо основание.
143
7
 
21
 
! Отговори
441115 преди 5 години
Какво стана с коментара на съдебният лекар за двата куршума,с които е била застреляна в главата.?Името на доктора е Михайлов.
142
4
 
23
 
! Отговори
БЪЛГАРСКА ЖЕНА преди 5 години
*** Божкейй, майка му казва, че си признал, че изнасилил и убил момичето. Сега ново двайсет. Докога ще ни правите на маймуни , питам аз и отговор не искам!? Само наливате в мелниците на конспираторите и ***!!! Виктория днес влиза в ЗЕМЯТА! Такъв срам никога не съм чувствала до сега от ужасните ви публикации и коментари към тях! Мен ме е срам заради вас и дебелоочието ви пред паметта на това изтерзано от един изверг дете! Искаме ПРАВОСЪДИЕ!!!
141
9
 
8
 
! Отговори
Хорейшо преди 5 години
Обявявам конкурс за *** - кой ще напише по невероятен сценарий на убийството и същевременно изкарващ правителството и полицията най-некадърни. Победителя ще го взема в моя рзследващ екип в "От местопрестъплението- Маями"
140
1
 
8
 
! Отговори
до Циник преди 5 години
Факт е, че след две изречения те познах какъв си и ти си призна. Па ти само се пениш и биеш напосоки.Айде бегай да меташ куфари, че кацна следващият самолет.
139
3
 
8
 
! Отговори
30 г. демокрация преди 5 години
Тонове конспирации и закани срещу малцинствата, но никой не се възмути, че се продава дрога и стимуланти, и защо не се преследват наркодилърите. Вече се приема за даденост, за нормално. Добре си върши работата демокрацията.
138
9
 
5
 
! Отговори
Циник до 172 преди 5 години
*** ... ти можеш да профилираш само някой цъpвул.... такива ЛГДБ като теб в Германия са много...изкупиха плюшените мечета и цветята по магазините - да замерят с тях афганистанците за "добре дошли"Като сядаш и краката си кръстосваш - да не ти лъснат бикините!Тайничко си мечтаеш - някой Северин да те сайдиса...А???
137
1
 
1
 
! Отговори
до Циник преди 5 години
ХАХА... Добре те профилирах значи. Като от калъп сте феновете на АФД. Дънни риби.Хай файв за мене.
136
4
 
5
 
! Отговори
Циник до 166 преди 5 години
Ти си от тези - шапшалите с партийните книжки!И да - ще гласувам за АзГ - а ти гласувай за ДПС...ДОСТ...ЕВРОРОМА И БСП.Такива останахте в територията - разбирачи и селcки свирачи....
135
1
 
2
 
! Отговори
Сериали преди 5 години
Мале, мале, как се вкарват във филма някои хора....
134
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
таз история смърди та си нитарай ва!
133
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...Пичове КОЙ луд може да поверва че 3 дена след интервю за висшата корупция за милиарди у нас и журналята някякъв *** с 50кг ще тръгне да я убива и изнасилва ? Това само луд може да го поверва...._____Журналисът от Биволь беше на интервю при Слави Трифонов, но никой не тръгна да изнасилва и убива водещия на шоуто или сценаристите,балерините или музикантите му.
132
1
 
13
 
! Отговори
Жорже преди 5 години
Орката Сеиляидин е примитивен,с ниска култура и лоша хигиена тип
131
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Опааа, знаех си аз че не се е разминало без обидни реплики. Да изскочи от храстите и да я е фраснал направо по лицето изглежда малко вероятно. Явно момичето е ядосало младежа с някаква обидна реплика и той е побеснял. В известен смисел убийството й е свързано с професиата й. Свободата на словото й е изиграла лоша шега. Журналистите са свикнали че могат да лъжат и обиждат по медиите и да им се разминава. И се чустват самоуверени. Но в реалния живот като застанеш срещу opka не ти се разминава.
130
4
 
20
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
АКО ТАКА БЕШЕ СТОРИЛ В БЪЛГАРСКО СЕЛО С ЕТНИЧЕСКИ ТУРЦИ - ЖАЛНА МУ МАЙКА !
129
14
 
4
 
! Отговори
Циник до тонката преди 5 години
Националната шизофpeния на шерлоковците с партийни книжки - бива надмината само от вопиющата им npocтотия ... отишъл Борисов , избрал този ромски пръч ... и му платил да изнасили, и убие журналистка от дълбоката провинция...Няма втори такива тъnaци!
128
16
 
6
 
! Отговори
Да добавя преди 5 години
До Анонимен 145 Молоумни..ко , не чете ли че убитата не е никаква журналистка , още по малко разследваща. Къде и кога е завършила журналистика? Била е някакъв отговорник в медията назначена от бившия си мъж да не оди гладна. Проявил е човещина.А тя за благодарност нахлузва фанелко със Системата ни убива.Коя система?Тя социалистическата с-*** отдавна ни уби.