Северин ударил Вики, хвърлил я в храстите, но не я изнасилил!?

Прокуратурата в Целе обяви: Екстрадираме го до 10 дни
Обновена: 12 окт 2018 11:24 | 12 окт 2018 11:00, Елка Василева
307
Северин ударил Вики, хвърлил я в храстите, но не я изнасилил!?
Снимка: Facebook

Мъжът, заподозрян за убийството на българската журналистка Виктория Маринова, ще бъде предаден скоро на България. Това съобщи прокуратурата в германския град Целе, цитирана от Франс прес.

По нейна информация той ще бъде екстрадиран до десет дни, пише БТА.

Още по темата

Двайсетгодишният мъж казва, че е влязъл в спор с младата жена на 6 октомври и признава, че под влиянието на алкохол и наркотици е "ударил жертвата" и я е "хвърлил в храсталак".

Той обаче твърди, че не е "искал да убие жертвата и отрече да я е изнасилил", посочи прокуратурата.

Заподозреният, идентифициран като Северин Красимиров, чиято ДНК бе намерена на местопрестъплението, бе заловен във вторник в Германия с европейска заповед за арест.

Днес в Русе погребват зверски убитата Виктория Маринова. Множество хора се събраха да я изпратят в последния й път.

Тялото на младата жена беше намерено в ранния следобед в събота на крайбрежната алея в града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
стига с тоя Северин вече, банално стана.
126
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мен ме интересува този на снимката какво е учил,каква диплома има,какво работи,колко пари МОН наля в образованието му и с какво е бил полезен на обществото.Същото се отнася и за родата му.Какво работят,плащат ли данъци или са само смукачи на социалната система и в България и в Германия.
125
9
 
6
 
! Отговори
Друг пенсионер преди 5 години
Ех ***. И този път не ви мина номера. Бойко ви направи на луди, да си говорите глупости сами.Браво.А и се замислете най после има ли държавята някаква нужда от вас?Така де..!
124
3
 
10
 
! Отговори
Гилотен преди 5 години
ПродълженияМного съжалявам, че на 6-ти не съм бил в проклетия парк на проклетото място. Думи нямам да изразя колко съжалявам. Спирам да пиша, защото е трудно, а и няма смисъл. Не вярвам нито, че има възмездие, нито "по-добро място".
123
3
 
37
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Прочетох коментарите в статията на Focus.de за този истински българин - приятно съм изненаданот немските юзъри...превеждам:"Получавам киселини , като чета за този "българин"!!! Българите са почтенни работещи хора...а това е ром - който политкоректно е лансиран за българин..."И още:"Уважаеми читатели, този "българин" е ром от многобройно семейство.Както и у нас - ромите в България са на социал..и имат само права - но не и задължения..."Приятно съм изненадан...и немците вече правят разликата
122
2
 
22
 
! Отговори
до 145 преди 5 години
17 годишния ром Гошко от Монтана,ако не беше отишъл да краде щеше да е жив.
121
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до написалия статията Вики може да пишеш за човек който е жив, какво е това фамилиарничене с паметта на убитата.
120
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честно казано ми писна от конспиративни теории. Дамата, светла й памет, не е била разлседващ журналист и е работила в малка регионална телевизия. Ако щяха да "поръчват" някой нямаше да е тя, а онези от Бивол, които наистина са разследващи журналисти. Стига сме търсили под вола теле. И аз не харесвам политиците, но в случая има категоричен извършител, който е направил и самопризнания и всичките му действия доказват вина. Всичко останало е опит за изопачаване на факти, типично по български...
119
11
 
2
 
! Отговори
Ти да видиш... преди 5 години
А *** виеха на умряло. Бойко , правителството , системата убива...Гадове , сър!
118
1
 
21
 
! Отговори
Гилотен преди 5 години
Каквото и да направят на убиеца, който и да е той, все ще му е малко! Ако ще да го дерат жив, да го залеят с нафта и запалят, все ми малее. Един стойностен човек, майка на малко дете, си замина от тоя свят заради някое психо, дето едва ли е било полезно някога с нещо. За пръв път пиша тук във връзка със случая, за такива неща не трябва да си чешем езиците ей така. Под несериозни статийки да си се лигавим и надпреварваме я остроумие, но не и тук. Много съжалявам, че на 6ти не съм бил в проклети
117
1
 
13
 
! Отговори
Така е преди 5 години
*** е изнасилил Виктория многократно включително и *** и то след като я одушил. Представяте ли си какъв ***?Некрофил.
116
4
 
23
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Само като видях шефа на русенската криминална полиция да се мутрее с ланци и бръсната глава и ми стана ясно какви капацитети разследват това убийство. Северин ще го самоубият и случаят приключва. И стига вече с тази жертва. Ако бяха убили някоя не толкова хубава и богата, едва ли щеше да се пише толкова.
115
1
 
9
 
! Отговори
дред преди 5 години
сега четох статията на шпигел, там има нещо което наште медии не го казаха - той си признава че е срещнал жената и казва че са имали спречкване, казва че тя го била ударила и той отвърнал и за повече подробности не си спомнял. също така имал рана на ръката която за немците било от свадата и това му го считат като уличаващо в деянието
114
1
 
15
 
! Отговори
пецата преди 5 години
това нас не ни интересува, кога ще напишете нещо за джи пи груп и злоупотребите с еврофондове, голямо мълчене,щото иначе ще ви намерят в храстите и вас бити и .бани
113
2
 
5
 
! Отговори
Наркодилър преди 5 години
до АнинименНикой не караме насила да купува дрога и стимуланти, хората сами купуват, навсякъде в цивилизованите страни при демокрацията се продава дрога и стимуланти, отидете да видите в Гемания в Берлин какво е.
112
3
 
16
 
! Отговори
гого преди 5 години
стига сте си чесали езиците, големи Шерлок Холмсовци сте. Не ви е длъжна полиция и следователи да ви снасят цялата информация, никъде никой по света не го прави, дори и любимия Запад..
111
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снощи някакъв депутат от бсп се пънеше, че Селяйдин бил невинен.Защитават си електората, а ? То и оня Бисер Лaйнoто беше от Русе, много тесни връзки има русенското бсп с контингента.
110
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука бате всеки ден по 5 различни историйки се публикуват за случилото се. Вие журналята сте абсолщтни ***. А ако утре се окаже, че той не е убиец ще се извините ли бе изрудииииииииии
109
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Jне мога да разбера защо в Русе на обяд няма хира, които примерно са излезнали на разходка в тази алеящото само името и е алея, иначе си е джунгла
108
6
 
4
 
! Отговори
62875 преди 5 години
Ако убият някой журналист, който разследва, ще е ясно защо, и даже и най-простите няма да повярват на история като тази. Ако обаче искат показно убийство, за да сплашат - какво по-добро от провинциална журналистка, която преди една седмица се е проявила като "смела". Но поръчано убийство въобще не се разследва. Бил луд, пиян, дрогиран. И ром. Точка. На някой му е много изгодно това.