Засичане с джип, самоотбрана: Нападнат от сириец – без дело

Случаят е квалифициран като хулиганска проява и протокол няма
Обновена: 14 окт 2018 08:38 | 13 окт 2018 16:12, Екип на Bulgaria On Air
194

Преди две седмици Николай Ценков е нападнат на кръстовище в столицата и при самоотбрана удря 40-годишен сириец. Оказва се, че заради бюрократични спънки Николай не може да заведе дело срещу нападателя си.

Сириецът засича с джип Николай Ценков, който пътува в автомобила си със съпругата и 8-месечното им бебе. Младият шофьор прави всичко възможно да избегне физически сблъсък, но буквално е изваден от колата. Следва размяна на удари. При падането нападателят наранява главата си и е откаран в "Пирогов", а Николай е привлечен като обвиняем.

За да заведе контрадело срещу сириеца и да получи обезщетение за ударената кола, той трябва да изиска от полицията протокола от инцидента. Това обаче се оказва невъзможно. Причината - случаят е квалифициран като хулиганска проява и протокол няма, съобщава Bulgaria ON AIR.

Междувременно от "Пирогов" заявиха, че състоянието на 40-годишния мъж е стабилно и той вече е изписан от лечебното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
2
 
28
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Много хубаво късо ляво кроше ! Последва второ и нокаут ! ЕВАЛЛА !
72
1
 
13
 
! Отговори
ДО ЦИГAHИHA "TУ преди 5 години
За случаи на тежка умствeна изoстaнaлoст, съпроводена от комплекси и шизoфрения, като твоя, препоръчвам: Всеки ден на гладно по една чаша белина, докато симптомите не стихнат.
71
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ушаците ПАК не са си свършили работата!
70
3
 
8
 
! Отговори
До 72 преди 5 години
А това не съм чел, ти лъжеш! Чел съм как заловени четници от габровско ги водят в Търново да ги бесят и дряновските ромове са ги пребили с камъни!
69
13
 
9
 
! Отговори
Adolph Hitler преди 5 години
Е да, но такива са ни порили пет века, и българките са раждали от тях.И затова са ни променили генетично.Отдавна не сме онези българи, като през Първото или Второто Българско царство.
68
1
 
26
 
! Отговори
МНОГО ЖАЛКО преди 5 години
Жалко, че убиецът на красиват русенлийка не е попаднал на този здрав българин! Сега рапона щеше да е под земята, а журналистката щеше да си гледа детето!
67
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За първи път чета засякъл с джипа да бъде бит и паднал на асфалта.Всички случаи бяха. Джипа засича и удря водача на задната кола.
66
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво!Сега мюмюнът знае ,че с българите шега на бива:-)
65
1
 
12
 
! Отговори
с косматите гърди преди 5 години
Та предната приказка беше за такива като този сириец !Някой ден срещат човек с космати гърди и отърване няма !
64
1
 
18
 
! Отговори
с косматите гърди преди 5 години
Като гледах видеото сетих се за една приказка ! Един дървар взимал сина си със себе си и ходел за дърва в гората ! По обяд синът отивал при синовете на другите дървари ,биел ги и после се хвалел на баща си ! Баща му му казал - един ден ще срещнеш някой с космати гърди ! След няколко дни момчето пак отишло да търси кого да бие ! По едно време бащата чул синът си да вика -татее ,един ме бие ! Бащата извикал - остави го и бягай ! Синът отговорил - абе аз го оставям ама той не ме оставя !
63
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Немски пътешественик описва как са бесени български бунтовници в Търново.14 българи, осъдени на смърт, обикалят града, съпроводени само от едно заптие с камшик.Спират пред някой дюкян и българите обесват свой другар.Пред друг дюкян отново ...и т.н.Последният бунтовник е обесен от заптието.На такъв народ НИКОГА не падам на колене.На хора, които самите те са били на колене и то по СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ, не трябва да се пада на колене.
62
1
 
11
 
! Отговори
до 65 преди 5 години
Кой ти е дал достъп до интернет, *** черен?
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сириец вика, дръжте сириеца !
60
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българи???Пфу!Това ако беше народ от нормални хора, с поне малко достойство,нямаше да позволят пет века да ги колят и шбат като магарета.Всеки народ, поне с малко достойнство, или би загинал в борба за свобода,или би се освободил.Турчин е шбал прабабите ви в съседната стая, а прадядовците ви са гледали през ключалката.
59
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правосъдието при манготата от този род може да бъде внесено само с яки тупаници.
58
21
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Историческите факти са категорични, когато османците (сбирщайн от половин Ориента), са ни завладели,е започнало такова масово чокане на българки, че сме били "променени" за около 2-3 века.Факт!
57
1
 
19
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Рок енд рол И аз подкрепям момчето, но не се знае сириецът на кой е син, както май се оказа, оня, преследвал Сидеровица, май е министелски син...Тогава, в името на добрите международни, междуетнически , а може би-междугалактически отношения, познай кой ще излезе виновен. Наскоро в града ни, се блъснаха кола на мвр и ван, колата на мвр даваше на заден, и удари спрялия на светофар ван.Познайте, кой е виновен, и кой го отнесе?Така ще е и тук.И после-защо гражданите нямали доверие на държавата..
56
0
 
32
 
! Отговори
мдаа преди 5 години
Нема такава държава и това си е! Значи мен ше ме вадят от колата със сила и аз трябва да си седя и да си дам и другана буза, така ли мършави полицаи и съдии?
55
6
 
8
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
ТОВА Е ВЕЛИК БЪЛГАРИН ! Удря сирийския агресор ,но не му пребърква джобовете за да го обере както правят разни други пишман българи като Перата дето ходят в планината по границата уж за да спират сирийски бежанци ,а ги ограбват както хайдути са ограбвали керваните !
54
1
 
20
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Въпрос на време е да прочетем че след пътен инцидент с чужденец, по пътищата ни, се е стигнало и до бой и изнасилване на шофьора и спътничката му, от чужденците, а след това -завеждане от чужденците на дело, че изнасилените не са им доставили удоволствие, а държавата ще им присъди парична компенсация, като изнасилените български граждани ще трябва да поемат и разноските по делото. Натам отиваме с тая криво разбрана толерантност.А после,да ни обясняват, защо във всяка кола има бухалка, нож .....