Засичане с джип, самоотбрана: Нападнат от сириец – без дело

Случаят е квалифициран като хулиганска проява и протокол няма
Обновена: 14 окт 2018 08:38 | 13 окт 2018 16:12, Екип на Bulgaria On Air
194

Преди две седмици Николай Ценков е нападнат на кръстовище в столицата и при самоотбрана удря 40-годишен сириец. Оказва се, че заради бюрократични спънки Николай не може да заведе дело срещу нападателя си.

Сириецът засича с джип Николай Ценков, който пътува в автомобила си със съпругата и 8-месечното им бебе. Младият шофьор прави всичко възможно да избегне физически сблъсък, но буквално е изваден от колата. Следва размяна на удари. При падането нападателят наранява главата си и е откаран в "Пирогов", а Николай е привлечен като обвиняем.

За да заведе контрадело срещу сириеца и да получи обезщетение за ударената кола, той трябва да изиска от полицията протокола от инцидента. Това обаче се оказва невъзможно. Причината - случаят е квалифициран като хулиганска проява и протокол няма, съобщава Bulgaria ON AIR.

Междувременно от "Пирогов" заявиха, че състоянието на 40-годишния мъж е стабилно и той вече е изписан от лечебното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
34
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
"Много яка левачка, сирийчето глътна харпуна"... Още с първото ляво кроше го приспа, с второто май не го улучи. И при падането (като талпа) сигурно си е ударил главата сириеца в асфалта. Подкрепям момчето - защитаваше себе си и семейството си.
52
7
 
5
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Да, някак минаваме между капките, и какво? То и уличните *** не изчезват, ама са ***, нали?Прокопсали ли сме?И *** не става от нас, нито сме народ като народ, ни държавата ни - държава.Сочат ни с пръст вече.Нашето не е съдба на народ, а на оцеляващи ***.
51
0
 
14
 
! Отговори
до циника преди 5 години
Който кълне друг,клетвата се връща като бумеранг при него.Така че да си в очакване..
50
3
 
25
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Maйкa му дaeeбa на мoдepaтopа тypcкиПрай си квото иска мъpшaтa
49
0
 
16
 
! Отговори
1 преди 5 години
До NoNameМного чужденци започнаха да си правят каквото искат в България! Но полицията установява и задържа, прокурора обвинява, а съдията осъжда! Полицията не съди!
48
6
 
8
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
По форумите е хумор и сатира ! Тук разни циници плюят по българския народ ,по знамето , други пък пишат ,че имат кола с фалшиви номера и незаконно оръжие , обикаляли по цял ден в София и чакали някой арабин или ром да ги погледне на криво !Психолозите и полицията ако работят в синхрон могат да открият в интернет сайтовете много хора с психични отклонения ! Не могат да ги съдят ,но поне могат да ги приберат за принудително лечение !
47
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До56. Стига с тия мотористи с маски. Нека да са открити Не скрити.?
46
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам Български Хелзинкски Комитет да защити момчето и да му съдейства!!!Момчето е абсолютно право, но няма кой да го защити!Вижда се, че него го нападат, но сега щото оня се прави на мъж, ама нещо е объркал човека и човека е виновен, че се е защитил! А какво трябваше да го пребият ли???
45
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 48 Е кой да вика полиция като младия избягал. После сириеца го догонва. И така до кога ще се гонат.Сириеца му отваря вратата.При мен такова младо л. А инце избяга, но него гоних. Нямах уменията. Ако е тоя се га ще плаща за щета от побоя + ламарината.
44
2
 
21
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
До АнонименОт видеото си личи, че биячът е засякъл сириеца защото неговата дясна врата е огъната. После се е опитал да избяга също като воленовата Деничка.По-добре да си трае, че да не отнесе наказание и по ЗДП.........................Няма значение кой кого е засякъл ! При такива случаи се вика полиция за да се изясни случая ! Никой никого няма право да вади от колата и да го удря ! Като гледах видеото се върнах в младежките си години ! Аз ако бях дори и 2 ритника щях за ударя на сириеца
43
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Агресията по нашите пътища се превърна в ежедневие!Камиларите копират това което виждат, въпреки това, тази камила би трябвало да бъде екстрадирана в Сирия, при това екстрадирането му да бъде широко афиширано по медиите ни, за да бъде пример за останалите манкита!!!Но, уви... държавните ни институции следват указанията на Европейската Комисия!псДогодина ще има избори за нов европейски парламент.Внимавайте за кого ще гласувате, защото тези хора ще защитават националните ни интереси в ЕП!
42
0
 
11
 
! Отговори
до 44 преди 5 години
А когато от лента само за надясно продължи напред и си ударят с МПС от лентата за направо, кой ли е виновен? Защото това го виждам ежедневно по десетки пъти и най-често наглеците са с джипове и луксозни коли.
41
0
 
27
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Това е типичен пример за обичайния начин на работа на българската полиция - изобщо не си правят труда да съберат доказателства, за да си спестят допълнителната работа по разследване и документиране.Излишно е да коментирам кой прав, кой крив, когато се вижда само едната страна, а полицаите явно не са си свършили работата( щом не е документирано ПТП-то), за която получават заплата.
40
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От видеото си личи, че биячът е засякъл сириеца защото неговата дясна врата е огъната. После се е опитал да избяга също като воленовата Деничка.По-добре да си трае, че да не отнесе наказание и по ЗДП.
39
35
 
4
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Прокжен български народе, дано изчезнеш като да не те е било никога.Плюя на историята ти,плюя на героите ти (купчина човешки отпадъци),плюя на знамето и герба ти,мрсно племе, дано изчезнеш от лицето на Земята.
38
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Учебникарски пример за неизбежна отбрана. Само не знам защо един адвокат поне не предложи услугите си на момчето..
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кулагин им размаза *** на Божка и масленото съсловие
36
2
 
48
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Евалла на този българин ! Яко момче , удря яко , но поне от видеото като гледам изражението на лицето му прилича ми на свястно момче ,което не би посегнало на невинен човек независимо дали е арабин ,ром ,българин и пр. ! Как ми се иска всички българи да са такива като този младеж от видеото ! Уважавам и обожавам такива хора независимо дали са българи ,турци и пр. ! ЕВАЛЛА , ВЕЛИК БЪЛГАРИН ДОСТОЕН ЗА УВАЖЕНИЕ !
35
0
 
27
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Ууухх нашту момче *** иэненада на 100% с левачката
34
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо завежда дело срещу полицията за неправомерно наложено наказание, тъй като става въпрос за самоотбрана, а не за хулиганска проява... после срещу нападателя и така. Само дето едно 8-10 години размотаване по съдилища не му мърдат... въпреки това дано не се откаже. Търсете си правата!