Вместо подарък за патриарха ни: Пари за болничен апарат

Неофит ще посети Троянския манастир за рождения си ден
Обновена: 14 окт 2018 17:31 | 14 окт 2018 17:07, Веселина Йорданова
13
Вместо подарък за патриарха ни: Пари за болничен апарат
Снимка: БТА

Негово светейшество Българският патриарх и Софийски митрополит Неофит ще отбележи днес своя 73-и рожден ден.

По този повод патриархът ще посети Троянския манастир, където ще бъдат отслужени Света божествена литургия и благодарствен молебен за здравето му, съобщават от Българската патриаршия.

Патриарх Неофит призовава всички, които желаят да изразят уважението си към него, да участват в дарителската кампания за набирането на средства за купуването на апарат за болницата "Шейново", който е жизнено необходим за диагностицирането на кръвозагуба при пациенти с тежки усложнения.

Средствата за купуването на апарата могат да бъдат превеждани на сметка на Софийската митрополия. Като изказва всесърдечна благодарност на всички, Негово светейшество благопожелава здраве, благоденствие, мир, любов и преуспяване в добрите начинания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
КЪДЕ СА преди 5 години
къде е държавата къде са Приватизаторите на Българската икономика като другарката таварищка Нинова къде са Депутатите с огромните си заплати и Субсидии на Партиите
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моля, коментиращите по-долу да НЕ пишат глупости, клевети,хули по адрес на Негово Светейшество Български Патрирах Неофит! Мисля, че това предложние- вместо подарък за Патриарха, да се дадат средствата за подарък за неговия рожден ден, за болницата в подкрепа на нуждаещите се, е добро. БПЦ НЕ е безразлична към болните и нуждаещите се. На Негово Светейшество Патриарх Български Неофит, пожелаваме здраве и крепки сили, за да продължи да служи така всеотдайно на Христа Бога, Църквата и България!
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само какъв сребролюбив поглед стрелка този поп! Топи с него "благородни" метали! Направете му подарак, Бентли с обърнати кръстове за да се знае кой го обхожда отвътре! А после не се чудете че пее като Лисицата "БОЛЕН ЗДРАВ НОСИ"!
7
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Мен 5Иди му поднеси подарък, да те спомене пред Мамона! :))))))
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде не падайте толкова ниско!Апарата е жизнено необходим за пациентите!Да беше казал и цената!Няма проблем за това,хората ще приемат ,щом е нужно!Но кога ще се научат да разграничват нещата!Също не одобрявам поведението им за Украйна,,включително и за Македония ,още по сложно,започнаха и изведнъж лъсна какво са правили,недостойно е с тази сръбска история която заличава българската,но това е друга тема и тя ще продължи в друг контекст
5
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато БПЦ не престане да бъде филиал на РПЦ-МП-КГБ,няма да получава никакви подаръци.
4
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Вместо подарък за патриарха ни: Пари за болничен апарат"Подаракът за 'патриарха' - един силен ритник по затлъстялата кадесарска бахча!
3
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо парите да се превеждат на тези шарлатани. Само пари взимат тея от кръщанета, сватби,погрбения и др. и никъде не се отчитат. По големи Бежбожници от тях няма с тези ланци. На кого служат на Бог или на дявола.
2
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да ходи да мери кръвното на Мутрата гнусният доносник.
1
11
 
10
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Цинизъм! Откровен цинизъм! Заплатата от кесаря за Старофит е колкото 3 такива апарата!