БСП не се отказва, внася вота за здравеопазване

Нинова: Предлагаме не палиативни мерки, а сериозен разговор
42
БСП не се отказва, внася вота за здравеопазване
Снимка: архив, БТА

БСП ще внесе мотивите и вота на недоверие към правителството в сектор здравеопазване днес следобед.

"Не предлагаме палиативни мерки тук там да се запълнят дупки, а предлагаме на масата сериозен разговор за друг модел в здравеопазването", каза соцлидерът Корнелия Нинова, която се срещна с представители на Българския лекарски съюз.

Още по темата

По думите й такава била и оценката на съсловието. С БЛС социалистите обсъдили финансирането на системата, клиничните пътеки, достъпа до здравеопазване.

Нинова заяви, че партията й предлага алтернатива, включително и в здравния модел.

Председателят на БЛС Иван Маджаров определи разговорите като изключително полезни и изрази надежда от такива срещи да изкристализира правилната реформа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
6
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До "Всичко е ясно": Да, всичко е ясно. П'ростотиите на гербаджийските *** са неизчерпаеми. Но с тях не се решават проблемите на здравеопазването. А Георги Гергов получи 43 милиона лева, за да мъти водата в БСП. Хайде, викайте "Да живее бат' Бойко".
39
2
 
11
 
! Отговори
Всичко е ясно преди 5 години
Корнелата = Валентин Кулагин = Зелените = Братят Цветни Роми = Веганите.Всички те са ненор.мални, неадекватни, зли, нагли, лъжци, неуправляема сг.ан, лу.ди за връзване, вредни за цялото общество, разрушители на всичко нормално, промити и болни мозъци. Спасението от тях е да отиват директно в лудницата и там да се опитат да ги лекуват, ако могат. Да бъдат изолирани, далече от нормалните хора в България. Държавата да измисли начин как да се случи това. Не ги издържаме вече.
38
1
 
12
 
! Отговори
До омаяните от Корни преди 5 години
Баба Корни-Лъжата прилича на руски фелдфебел от руските филми, с които ни заливаха по времето на соца. В нея няма нищо женско и мило. Говори като военен началник със заучени фрази и пози. Добре тренирана комсомолка и комунистка. Винаги е с някаква отблъскваща ехидна усмивка. Не знам как комунистите харесват тази усо.йница и й ръкопляскат???Двулична милионерка! Защо синът й е в САЩ, а не в любимата Русия?В БКП има 2 групи, които воюват помежду си - милионерите и милиардерите. Кой ли ще победи?
37
1
 
14
 
! Отговори
Корнелия е кариерист преди 5 години
Стрина Нина е лъжкиня! И скъпите и сутиени, и очилата за седемстотин лева не я правят интелигентна. Тя си е типично селско моме от Крушовица, Врачанско. Тя е пример за кариерата на комунист - тръгва от село, по пречупените гръбнаци на низшите партийци, до първия пост на вожд на компартията БСП! А сега се готви да яхне страната. Ще им позволим ли отново да ограбят България ?
36
3
 
12
 
! Отговори
Леля преди 5 години
Да си отиват крадливото БСП никой не ги иска
35
10
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До "До 33": "Корни-Лъжата" - поредната гербаджийско-тролска опорна точка. Иска им се, но времето не на БСП, а на ГЕРБ изтича. Не можеш да лъжеш безкрайно цял един народ. Да, крепят мнозинството в Народното събрание по простата парламентарна аритметика. Да видим докога.
34
3
 
12
 
! Отговори
До 33 преди 5 години
"Можете само да ръсите г'лупости персонално по адрес на Корнелия Нинова. Но времето на ГЕРБ изтича." Ама ти толкова ли си сляп и зад.ръстен, че не виждаш, че баба ти Корни-Лъжата е пътник. Не е желана от своите, а да не говорим за цяла България. Само няколко червени и неоринтирани *** още се кълнят тук в нея. Нещ.астни сме.шници!!!
33
2
 
13
 
! Отговори
Курнелия кифлее преди 5 години
Тази "социал-капиталистка" ***(г-жа Лъжа) отдавна се опитва да се репчи на Борисов. Ще отговоря с цитат от "Храбрият войник Швейк" на Ярослав Хашек: Какво си мислите че направихте? Едно голямо лаайно направихте. Та това прави и *** Нинова. Липсата на ясна мисъл при нея се замества с нахалство, наглост, безочие и просташко поведение и естествено загуба на избиратели.
32
12
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
То последните две тролски п'ростотии: Нещо по темата да напишете? Може те ли? Не, нали. Можете само да ръсите г'лупости персонално по адрес на Корнелия Нинова. Но времето на ГЕРБ изтича. Пригответе си още пари за здравни осигуровки, защото тези са им малко.
31
3
 
13
 
! Отговори
Нинова палач на БСП преди 5 години
С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България. Докато К.Нинова управлява еднолично БСП, те ще губят винаги парламентарните избори, независимо дали са предсрочни или редовни. Не го ли разбрахте все още...
30
3
 
13
 
! Отговори
Как Сийка преди 5 години
Не сме имали толкова неадекватен политик като тая Нинова - много е зле,горката !То не бяха увещания,не бяха сити усмивки,не бяха "ценни " указания и огромния ангажимент НА ВСЯКА ЦЕНА да се бойкотира сегашното правителство ?! Естествено,че НИТО ЕДНО прави телство,от който и да е цвят НЯМА да е в състояние да оправи бъркотиите от последните 30 години! Не се е родил оння,който като с магическа пръчица би решил с едн замах всички проблеми,камо ли някоя си Нинова ?!Тя е болна на тема алтернативи!
29
2
 
12
 
! Отговори
Нинова - конфликт преди 5 години
Др. Нинова е в конфликт на интереси, при гласуване на закони за горива и акцизи, при положение, че мъжът й Митко Нинов (бивш митничар) е високопоставен служител в Лукойл, с шефска заплата при петролния бос Валентин Златев (човек на Кремъл). Преуспява в дирекция Развитие и експлоатация. В БСП почти не знаят с какво се занимава другарят на председателката им, защото тя не говори за него и го държи в сянка. Двамата имали общ доход от 2500 лв., а той кара престижна кола "Акура" за над 100 000 лв.??
28
2
 
12
 
! Отговори
Спокойно! преди 5 години
За наша всеобща радост БКП/БСП все повече се топи по 2 причини:1. Естествена физиология2. Отдавна се води сериозна вътрешна война - милионерите срещу милиардерите. Те, всички са там, в тази честна и социална партия. Не става дума за пари, а за много, много ограбени пари от България.А кой ще гласува за тях? Естествено роднините им, неграмотните на село и братята от боята.Децата им ще гласуват в чужбина, където живеят - Европа, САЩ, в екзотични страни.Алтернативата им е да управляват с ДПС
27
2
 
11
 
! Отговори
До 25 преди 5 години
"БСП предлага да се намали ДДС на хляба, като продукт от първа необходимост, от 20% на 5%." Стига жъл.тини!БКП/БСП винаги само обещава, с долния си поп.улизъм и после не прави нищо!!! Сърбахме им 10 г. попарата с ДПС и вече НИКОЙ не им вярва. Приключиха.А с колко ще забогатеят хората с тези 5% за хляба? Май ми е все тая от отговора ти. А, сетих се, че и БКП/БСП имаха малко заслуги докато бяха на власт: Направиха мин.заплати - 2000 лв., пенсии - 1000 лв., помощи - 1000 лв. И пак недоволни
26
4
 
11
 
! Отговори
расате преди 5 години
Тази другарка с коя част от анатомията си мисли? Явно не е с най-горната при нормално вертикално положение, а с най-високата при наведено такова.
25
10
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Малка корекция - Георги Гергов получава 43 а не 4.3 милиона лева от държавния бюджет за дупката във Варна. Дребен приятелски жест от Бойко.
24
12
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До *** лицемерка: Лицемер е бат' ти Бойко, драги. БСП предлага да се намали ДДС на хляба, като продукт от първа необходимост, от 20% на 5%. ГЕРБ са против, щял да пострада държавния бюджет.Същевременно Георги Гергов (сега приятел на Бойко) получава 4.3 милиона лева от държавата за една дупка в центъра на Варна, която на никого не е нужна. Но той е нужен на Бойко за да може с тези пари и с 50 човека около него да мъти водата в БСП. Идват избори. И за Гергов, се оказва, в бюджета има пари.
23
10
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Ще мине ли вота, ще се събере ли мнозинство за оставката на правителството? Очевидно - не. И то не защото правителството се справя с проблемите на здравеопазването. Просто защото "патриотите" все още се чувстват уютно във властта. Третото правителство на Бойко ще си отиде, когато от ПФ видят, че губят повече от коалицията с Бойко, отколкото ако се обявят пак за опозиция. А проблемите се трупат и догодина всичко е възможно.
22
6
 
12
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 5 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
21
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
другарко Нинова няма ли да поискаш оставката на съпруга си като член на борда на директорите на Лукойл заради увеличените цени на горивата в последните дни?Нефта поевтинява, а горивата за 10 дни се вдигнаха с 12 стотинки на литър.