Възмездие: Джамбазки иска химическа кастрация!

Мярката – при подобни тежки случаи като на Виктория
Обновена: 15 окт 2018 14:25 | 15 окт 2018 10:45, Петя Славова
140

Тежкото убийство в Русе на Виктория Маринова провокира множество реакции. Една от тях беше тази на евродепутата Ангел Джамбазки, който призова за връщане на смъртното наказание при подобни тежки и изключително жестоки случаи.
Още по темата

Според него извършителите на подобни деяния нямат право да се връщат отново в обществото, защото няма да се поправят.

Ангел Джамбазки заяви в студиото на "България сутрин", че е убеден, че трябва да се върне смъртното наказание, въпреки липсата на подкрепа в обществото за това.

"За подобно зверско деяние, абсолютно нечовешко, няма друго справедливо възмездие. Това е моето лично убеждение", настоя евродепуатът.

Джамбазки беше категоричен още, че при подобни случаи много често извършителите се възползват от съкратено производство и след няколко години излизат на свобода. Именно за такъв случай припомни той.

"Помните ли убиецът на студентката във Велико Търново. Още едно прекрасно младо момиче убито за нищо. Този беше извършил преди това две убийства. Вместо да получи справедливото възмездие, отново беше в храстите с брадва", добави Ангел Джамбазки пред Bulgaria ON AIR.

Той настоя за промени, които да касаят именно тези тежки криминални деяния. Според евродепуатът, ако не се върне смъртното наказание, то трябва да се въведе химическа кастрация на извършителите, която практика вече съществува в други страни.

Джамбазки обясни, че второто нещо, което задължително трябва да стане, е да се премахне съкратеното следствие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
3
 
! Отговори
"ЗА" преди 5 години
Категорично "ЗА" смъртното наказание на такива доказани рецидивисти и ***. Несправедливо е такива *** да живеят и да бъдат хранени от обществото десетилетия, а техните жертви да гният и децата им да растат без майка. Тази несправедливост трови обществото отвътре и може би това се опитват да направят либералните демократи, Сорос и компания.
103
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя само добри идей дава, връщане на казармата, поне да беше ходил в казарма. Щом се мобилизираха да говорят глупости и тоя и Сидеров, значи изборите наближават.
102
5
 
4
 
! Отговори
1 преди 5 години
джамбаз-питриоте,нека всичките да бъдат като теб, кастриран от природата.
101
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Конярски това требва да му е фамилията на тоя, ако е българин а не турчин. Това е евродепутат от който няма никаква полза за страната, както и от повечето останали. Какви са доказателствата по този случай - витае съмнение че е това извършителят, например само аз ли не виждам ме като бяга не носи дреха на Виктория в ръка а после е намерена при леля му. Ако е той виновен, пък няма доказателства, че е извършил друго насилствено или полово престъпление. Важно е Джамбо да зомбира електората.
100
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и аз съм "за"
99
16
 
9
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 5 години
Хумор - ама си умирам от смях като го видя това човече - като Чарли Чаплин е - Артист е за да си яде хляба . Не може да каже две приказки Нормални , а се напъва да е Евродепутат - смях в Парламента на Европа - Баба ми щеше да е по-достойна в Тази Институция . Този е като Хибрид с Кулагин и Кобилкина .
98
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кастрация пост-фактум не решава нищо.
97
6
 
10
 
! Отговори
Не морално преди 5 години
Когато НЕ морални хора като Джамбазки учат другите на морал е обидно за обучаваните ! Джамбазки вместо да поучаваш другите на нещо което нямаш дай поне 738 секунди казарма на родината си , толкова съм дал във денонощия !
96
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не химическа, а физическа. Клъц и му го ввръзваш на врата да си го носи.
95
2
 
2
 
! Отговори
ахахаха преди 5 години
ай ся, кви са тия кастрации то на ромапрез носа ще му излезе тая платена присъда я по-спокойно утре ще му се наложи на тоя отворко да си плати за виновник под наем и никой няма да иска да го правят безопасен:))))
94
0
 
0
 
! Отговори
Мен (Бойко :) преди 5 години
Докато гласуват за мен!
93
2
 
20
 
! Отговори
Шоп преди 5 години
Не химическа, а направо физическа кастрация.
92
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 80Ако помниш онзи стар виц за номера на китайката, може и с една...
91
1
 
12
 
! Отговори
ТЪП ПОПУЛИЗЪМ преди 5 години
България е в ЕС и в цял ЕС са отменени всякакви наказания с химическа кастрация или екзекуции. За да се налагат такива присъди, трябва да излезем от ЕС. Разбирасе, глупаците сега като го чуят и ще потънат в умиление от думите на г-н Джам и ще го направят отново евродепутат на 30 000 евро месечна заплата за следващите 5 години.
90
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как не измислиха нещо градивно, нещо конструктивно тия "патриоти"?!Как само търсят някъде да се появи напрежение и да доналеят масло в огъня, да насъскат допълнително, да яхнат недоволството на най- агресивната маса от обществото...
89
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обединените *** нищо не направиха. Сега се чудят как пак да влязат в кръжока на милионерите евродепутати. Чудят се как пак да лъжат и обещават. Наистина, нека внесат всичко в парламента и да гласуват.
88
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека си направи, щом иска.
87
3
 
8
 
! Отговори
AZZZ преди 5 години
За какво ли се занимаваха да го хващат, като след 5-6 години ще го пуснат и тогава тъкмо той ще си е във вихъра. Жалко, много жалко
86
4
 
10
 
! Отговори
До анонимен преди 5 години
До АнонименТой поне говори разумно, а ти пък какво искаш, май не знаеш! Това е лошото на българина, дай му само да критикува! АМАН ОТ ВЕЩИ НЕВЕЖИ, АМАН!!!
85
4
 
35
 
! Отговори
Тигър преди 5 години
Няма нищо лошо в смъртното наказание. Това много би ни помогнало.Когато отидеш в Сингапур и се наслаждаваш, че няма престъпност. Ами хората са го измислили. Като знаеш, че за продажба на наркотици ти вкарват инжекцията, как ще продаваш?Подскажи им Джамбажки, ти разумно говориш понякога.