4 подсказки за спряната "Алфа": Джендъри, Симеонов, православие и...

Късно снощи на екрана се появиха 4 надписа, подписани от Сидеров
Обновена: 17 окт 2018 12:55 | 17 окт 2018 09:00,
189

Кадър: 24 часа

Изявление от името на Волен Сидеров се появи на черния екран на тв "Алфа".

С него лидерът на "Атака" подсказва причините за спряната партийна телевизия.

От понеделник вечер тя излъчва черен екран. Първоначалният надпис бе: "Телевизия "Алфа" спря. Питайте правителството защо..."

Цял ден във вторник Сидеров и депутатите му запазиха мълчание по темата.

От СЕМ пък обясниха, че не са спирали телевизията и дори изпратиха писмо до ръководството й, за да попитат за причината.

Късно снощи на екрана се появиха 4 надписа един след друг. От тях става ясно, че Сидеров обвинява Джордж Сорос и Валери Симеонов, пише "24 часа".

Той е ядосан на изявление на вицепремиера Симеонов за искането за разкол на църквите в Македония и Украйна. Лидерът на "Атака" обвинява коалиционния си партньор от НФСБ, че е човек на Сорос и атакува православието в разрез с всички църковни канони.

Сидеров е призовал премиера и правителството да вземат отношение, но те не са го направили.

Той пише още, че Истанбулската конвенция е щяла да мине под натиска на Симеонов и шефа на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов, но била спряна само благодарение на яростното противопоставяне.

Накрая пита българите да определят на чия страна са.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
12
 
! Отговори
Св.БойкоБългароубиец преди 5 години
Само не знам като умре Сорос ко ше прайм :)
81
1
 
5
 
! Отговори
смях преди 5 години
Дано народа и избирателите му го видят в пълната му цялост.
80
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Удобно за всеки несъстоятелен комплексар е да обвиняма за всички злини на света и най-вече за собснвените си провали вездесъщия злодей Сорос.А този 90 годишен финансов шмекер има твърде скромно влияние.
79
4
 
6
 
! Отговори
Дете преди 5 години
Искам кака Корни да дойде да изкърти асфалта от магистралите на Бойко и на тяхно място да посади цветя за да можем ние децата да им се радваме!
78
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗАЯВИ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ ТРЯБВА ДА Е В НАТО И, ЧЕ САМИ СМЕ ЩЕЛИ ДА СЕ ПАЗИМ!!ОТ ТУРЦИЯ ИЛИ ОТ РУСИЯ ЩЕ СЕ ОПАЗИМ САМИ ДОРИ ДА ИМАМЕ 20 САМОЛЕТА И КУПИЩА РАКЕТИ!!!БЪЛГАРИЯ Е МАЛКА ДЪРЖАВИЦА КАК ЩЕ СЕ ОПАЗИ САМА ОТ ТУРЦИЯ И РУСИЯ АКО НИ НАПАДНАТ!!!!НАТО НИ БИЛИ НАКАРАЛИ ДА СИ УНИЩОЖИМ ОРЪЖИЕТО! КОЕ ОРЪЖИЕ ТОВА ДЕТО МУ Е ИЗТЕКЪЛ СРОКА ЛИ!!ВОЛЕН Е ДОКАЗАН МАНИПУЛАТОР ПОПОЛУСТ ЧИСТ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛ И РУСОФИЛ!
77
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да пази Господ от такива "православни христиени" като Болен, ако въобще има Господ. Отдавна е отвърна поглед и с право
76
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Емблематичен и трагикомичен пример за изпростяванетоо и оскотяванетоо на нацията. То не бяха скандали (кеф ти международни, кеф ти вътрешни), побоища, хулиганства, извинисебе, извинисебе, извинисебе - истории, премятания от русофилство към русофобство и обратно. Фактът, че все още имат симпатизанти е потресаващ и крайно показателен за културното и менталното състояние на българина.
75
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия обедня и спря финансирането
74
1
 
7
 
! Отговори
112 преди 5 години
закривай
73
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
,,Русофилството" на Волен е таковач че да се отвратиш от русофилия! Затова Кремал сне доверие от него и *** облизва Греб! Затова оня рокер русофил му заби два прави докато ченгетата на Бъчварова го държаха! Затова не смее да отиде на Копринка..... Това е един стар седесар, който освободи Алъошд от наряд!
72
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По същият начин скатажията Балевски спечели 600 000 баби и старци. Но тогава нещата стояха по друг начин. Още не беше под..лога на филията с мас та бабетата се подмокряха а старците го дър..веха. Сега ситуацията е Мат и Шах с пешката. Бабетата спряха да се подмокрят а старците да го дър..вят защото разбраха че бленуваните 300 лв пенсии няма да ги видят никога. Та Селското тарикатче от Ямбол да ходи да си бие барабанчетата по лукс заведенията и да си пие вискито от субсидиите докато има.
71
2
 
10
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Сидеров се изтърка вече, видяхме го че подкрепя услужливо правителствата.Но въпросът с индивида С.орос, е наистина много обезпокоителен, тъй като има доказателства за влиянието му (и подобни на неговата организации) в бунтове и протести, целящи свалянето на правителства. Например беше доказано, че опозицията в Украйна след трансфер от над милиард долара направиха т.нар Майдан. Протестите в Испания за отделянето на Каталуня като самостоятелна република и мн др. Този трябва да се забрани от вс!
70
0
 
7
 
! Отговори
Киро Спиди Гонзалес преди 5 години
Разпуснете политическите партии да не се мъчат повечеМъка мъкаааа
69
1
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
СИДЕРОВ ОБЯВИ , ЧЕ Е ПРОТИВ БУТАНЕТО НА ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ПОСТРОЕН В ЧЕСТ НА СМЪРТТА НА ЛЕНИН!!!!-------------СЪВЕТСКАТА АРМИЯ Е СССР И ТЯ Е РАЗЛИЧНА ОТ РУСКАТА АРМИЯ!
68
2
 
13
 
! Отговори
пак аз преди 5 години
Още ли има *** да му обръщат внимание на тоя 0лигофрен!Крайно време е да му се приложи подходящо лечение ... онова дето им слагат едни ризи с вързани ръкави.
67
9
 
3
 
! Отговори
инж.Цветанка Владова преди 5 години
На страната на България съм- подкрепям Сидеров и ГЕРБ!
66
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе,Волене,ти чак сега ли разбра,че Винкела и Цветанов са хора на Сорос.Я кажи чел ли си за Лъжливото овчарче.Просто няма как ние,бившите атакисти,да ти повярваме пак.Точно ти вкара Симеонов и оня кебапчийски котарак Каракачанов в парламента като се коалира с тях.Че дори тия двамцата и вицепремиери станаха.Ами кой крепи това крадливо антибългарско правителство начело с *** Борисов.Да не би да не си ти.Волене,ти усети че Тиквочът пада и обръщаш палачинката,ама късно е либе за китка.
65
2
 
9
 
! Отговори
Бате Ви Волен преди 5 години
За мен ли приказвате тук , бе ?!?! Приказвайте си квото щете - боли ме фара !!! Аз съм си добре с финансите ;) за разлика от повечето , където ме коментирате тук. "Кл_цам" симпатична млада булка. Не е първа красавица , но за мен - става ! Младото си е младо ! Роди ми й син. Идеален съм си. Увеличихме си и заплатките У ПАРЛАМЕНТО ... Супер сме !!!
64
3
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
СИДЕРОВ ВЗЕ СТРАНАТА НА РУСИЯ ВЪВ ЦЪРКОВНИЯ РАЗКОЛ С УКРАЙНА!!!СИДЕРОВ ПОДКРЕПЯ ПУТИН ЗА ВСИЧКИТЕ МУ ДЕЙСТВИЯ В ДОНБАС И ЛУГАНСК!!СИДЕРОВ ВИНАГИ ВЗИМА СТРАНАТА НА РУСИЯ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ КАСАЕЩИ БЪЛГАРИЯ!!ТОВА Е НЯКАКЪВ РУСКИ НАЦИОНАЛИСТ !
63
4
 
9
 
! Отговори
смях преди 5 години
Сидеров разби патриотичния фронт за едното депутатско място. Позор !!! Позор !!!