4 подсказки за спряната "Алфа": Джендъри, Симеонов, православие и...

Късно снощи на екрана се появиха 4 надписа, подписани от Сидеров
Обновена: 17 окт 2018 12:55 | 17 окт 2018 09:00,
189

Кадър: 24 часа

Изявление от името на Волен Сидеров се появи на черния екран на тв "Алфа".

С него лидерът на "Атака" подсказва причините за спряната партийна телевизия.

От понеделник вечер тя излъчва черен екран. Първоначалният надпис бе: "Телевизия "Алфа" спря. Питайте правителството защо..."

Цял ден във вторник Сидеров и депутатите му запазиха мълчание по темата.

От СЕМ пък обясниха, че не са спирали телевизията и дори изпратиха писмо до ръководството й, за да попитат за причината.

Късно снощи на екрана се появиха 4 надписа един след друг. От тях става ясно, че Сидеров обвинява Джордж Сорос и Валери Симеонов, пише "24 часа".

Той е ядосан на изявление на вицепремиера Симеонов за искането за разкол на църквите в Македония и Украйна. Лидерът на "Атака" обвинява коалиционния си партньор от НФСБ, че е човек на Сорос и атакува православието в разрез с всички църковни канони.

Сидеров е призовал премиера и правителството да вземат отношение, но те не са го направили.

Той пише още, че Истанбулската конвенция е щяла да мине под натиска на Симеонов и шефа на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов, но била спряна само благодарение на яростното противопоставяне.

Накрая пита българите да определят на чия страна са.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Давай Волене ний сме с тебе за победа идва време!
41
2
 
28
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
БРАВО , ЧЕ ТЕЛЕВИЗИЯ АЛФА СПРЯ!!!ПОВЕЧЕ ОТ 1 ГОДИНА И ПОЛОВИНА ТЯ НЕПРЕСТАННО ВЪЗХВАЛЯВАШЕ БОРИСОВ!!!
40
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха ха.., в червения БЛИЦ пак изтриха неугодните им коментари!!! После претендират за обективност. Същите *** сте си, като тоя ***.
39
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е, че сорос ни управлява - ето троловете му от нпотата вече налазиха,в коментарите и почнаха да помпат минуси върху разумните коментари
38
10
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
СИДЕРОВ ОБЯВИ, ЧЕ СПИРА ИЗЛЪЧВАНЕТО НА ТЕЛЕВИЗИЯ АЛФА, ЗАЩОТО Е ПРОТИВ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ :DБРАВО!!! ОЩЕ ЕДНА ПОБЕДА ЗА ОБРАТНИТЕ!!!!ТЕЛЕВИЗИЯТА Е СПРЯНА, ЗАЩОТО ВЪВ РУМЪНИЯ ЛЕГАЛИЗИРАХА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ !!!! И НАКРАЯ САМО БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАНЕ В ЕС БЕЗ ТЯХНОТО ЛЕГАЛИЗИРАНЕ!
37
18
 
3
 
! Отговори
До 46 преди 5 години
Ако ти си Димо Падалски аз съм Рокфелер. Приятно ми е. Пич да обвиняваш Сидеров за неща независещи от него говори лошо за теб. Нормална бе коалиция с патриотични партии като ВМРО и НФСБ, но по никакъв начин не трябваше да се бяга от Правителство с ГЕРБ защото това значеше връщане в парламента на Десни партии съсипали България и на тюркофилите от ДПС на Лютви Местан. Това щеше да бъде пагубно за България и Сидеров избра коалиция с Герб .
36
2
 
18
 
! Отговори
Влад преди 5 години
Все тая дали е спряна или не, просто е махната от списъка ми с каналите. Хубав ден !
35
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров е просто един много добре платен шут. Той няма идеология, той изпълнява поръчки.
34
1
 
26
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ЛИДЕРОВ СЕ ОПИТВА ДА НИ ОБВИНИ , ЧЕ НЕ Е В КОАЛИЦИЯ С ГЕРБ!!!! :DНЯМА КОЙ ДА ТИ ПОВЯРВА!!!
33
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подсказка Но 5. Спряха паричките от Пасоля
32
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поетът Шарл Пеги каза: Всичко започва с вяра и завършва с политика. Световният елит се нуждае от философия, за да оправдае пътя, по който води човечеството. Тази философия е сатанинска. Неслучайно в момента главата на Католическата църква беше подменен с Папа, който хората харесват и следват, за да може да прокарва идеите за признаване на хомосексуалните съюзи. Инфилтрирането на християнските структури и създаването на подобни прецеденти размива границите между редно и нередно, заблуждавайки в
31
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да пусне корени една сатанинска идеология, първо трябва да се освободи мястото за нея. Няма друг начин да насадите лесно и безпроблемно било феминизъм, или радикален ислям, или фашизъм, или потребителски материализъм, или нацизъм, расизъм и каквото и друго гадно ви дойде на ум.Ето защо според изчадия като Бжежински, най-големият проблем на запада е православието. Ето защо то трябва да бъде изкоренено защото само след това народът ще може да бъде развратен, дебилизиран, оскотен,унищожен
30
4
 
30
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 5 години
Сидеров, за втори път крепиш топките на Бойко и си в коалиция с ГЕРБ. Няма кой да ти повярва на циркаджилъците вече !
29
5
 
10
 
! Отговори
Димо Падалски 2 преди 5 години
... Продължавам от предния си коментар ... Винаги казваха ТОЧНАТА И БОЛЕЗНЕНА ИСТИНА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ДЪРЖАВНОСТТА и СЛУГИНАЖА КЪМ ОПРЕДЕЛЕНИ ПОСОЛСТВА , "ФОНДАЦИИ" и "ОРГАНИЗАЦИИ" ... Преди известно време ... ИЗВЕДНЪЖ ВСИЧКО СПРЯ И "ОБЪРНАХА ПАЛАЧИНКАТА" ... Дори вече са "приятелчета" със Симеонов и ГЕРБ ... От тогава вече и за мен - НЕ СЪЩЕСТВУВАТ !!! ... Предполагам здраво са ги ЗАПЛАШИЛИ или АДСКИ ДОБРЕ са им платили ... Сидеров може да са го заплашили с живота на жена му и сина му .... !!!
28
5
 
21
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
Една кабеларка по-малко. И без това са прекалено много тв каналите
27
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров е прав. Сорос управлява България от 1989 г. - първите му клетки бяха в мон и мин.на културата - чрез тях беше наложена чалгата и се стигна дотам ученици всекидневно да пребиват учители без да понасят наказания
26
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С цел да се унищожи семейството, медиите убедиха жените, че те не могат да разчитат на хетеросексуалните връзки да задоволят потребностите им; че износването и раждането на дете е пагубно за личния им живот и кариера; че отдаването на един мъж е заробване; че няма нищо по-важно от външността. В резултат на шоута като Сексът и Градът и всякакви авторитетни проучвания на жените се внушава, че най-важното в живота им са: секса, суетността и забавленията.
25
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съвременната западна култура е масонска. Въз основа на Луциферианството, масонството учи, че човек, а не Бог, определя реалността. (Разбира се, първо трябва да се отменят природните и духовни закони, за да установят собствения си контрол.) Те са забелязали, че хората са слабоволеви и предпочитат да вярват това, което им се каже, отколкото да се доверят на собствения си разум или възприятие.
24
3
 
19
 
! Отговори
не позна преди 5 години
Точно тук не позна,Сидеров,пет пари не давам за разколите ви,за чиновете ви в ДС,и нямам никакво,ама никакво намерение да вземам отношение към вашите тарикатски простотии|!Правете като вятъра,на слука!Крет/ени!
23
4
 
19
 
! Отговори
Димо Падалски преди 5 години
... Честно казано ... НЕ МЕ интересува , че спряха конкретната партийна телевизия !!! ... Сигурно вече няма кинти ... Освен това в последно време съм тотално разочарован от "Атака" и Другарят Волен Сидеров , за които съм гласувал няколко пъти !!! ... Преди години точно той и неговите "съпартийци" страшно ми харесваха ... защото въпреки , че ги мачкаха от всякъде ... с какво ли не ... ВИНАГИ КАЗВАХА НЕЩАТА , КАКТО СА СИ В ТОВА ПОДОБИЕ НА "ДЪРЖАВА" И КАКВИ СЛУГИ СМЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ПОСОЛСТВА ... :(