Симеонов остава, почти се извини: Не съм звяр, виждам, че са болни!

Каракачанов не иска да събори властта, Сидеров не дойде на срещата
Обновена: 23 окт 2018 18:02 | 23 окт 2018 17:45, Веселина Йорданова
295

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вицепремиерът Валери Симеонов няма да подава оставка. Той почти се извини на майките на деца с увреждания след двучасовата среща с другия вицепремиер от "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов в Партийния дом.
Още по темата

На нея не дойде третият съпредседател на малката коалиция Волен Сидеров, който бил обиден, че НФСБ вече не го считат за лидер на депутатите от Обединени патриоти, а ВМРО не е реагирало.

Симеонов заяви, че не е бил разбран правилно за децата с увреждания. Той имал очи и виждал, че са болни, но се възмущавал, че майките им ги развеждали в студ и пек и викали "убийци" на възрастните хора с увреждания.

"Не съм звяр и изрод, виждам какви са децата с увреждания", каза още той и допълни, че "не е влизал в обяснителен режим от чисто технически съображения".

Симеонов изрази надежда отсъствието на Волен Сидеров от Коалиционен съвет да е засега и увери, че патриотите ще полагат доброжелателни усилия да се събират да решават проблемите.

Красимир Каракачанов пък заяви, че една оставка в момента означава да съборят правителството и че за него това не е решение, защото ще е връщане на ДПС и БСП на власт или трябва да се разчита на подкрепата на Марешки.

"Изразих моето мнение, че г-н Симеонов малко по-внимателно трябва да подбира думите, с които се изразява", каза Каракачанов, според когото кабинетът си върши работата и бюджетът за хората с увреждания се увеличава.

На въпрос дали съществува малката коалиция, Каракачанов уточни, че тя съществува, но има сериозни проблеми.

Според него целият протест на майките на деца с увреждания е бил политически експлоатиран.

На вота на недоверие към правителството за здравеопазването партньорите във властта ще отидат заедно, но Симеонов не бил сигурен как ще гласуват депутатите от "Атака".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
0
 
1
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
До238 ами избират ги защото си плащат ,купуват си изборите.
218
1
 
0
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
До 220. Писнало ми от такива мушмули като теб, които говорят от името на народа, това беше преди 1989. И като са толкова лоши герберите защо четири пъти поред мнозинството гласува за тях на парламентарни избори? Защо бе, галошш червен?
217
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цирк ама тъжен
216
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи според Кракачанов, Конярски и Джамбазки, тия животински фамилии на конския патриотизъм Симеонов трябва да си промени само думите с които говори, но обиждаческото му мислене да си продължава. Дообре.
215
2
 
4
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Браво. Пак ще гласуваме за патриотите. Искаме да има пури за бялата златка и жипове за Деница гажева да блъска чужденците по улиците. И министерско кресло за Каракачанов. Стоим зад тях....а те след 5 мандата ще преборят сиганската престъпност и ще направят пенсиите 1000 лв. Вервайте им!
214
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симеонов:Не съм звяр, виждам, че майките са по-болни от децата си !
213
2
 
2
 
! Отговори
ПОЛИТИКАТА НА преди 5 години
ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ДА УНИЩОЖИ ВСИЧКИ БОЛНИ ХОРА ТА БИЛО ТО И ДЕЦА!ДА УНИЩОЖИ ЛОШИЯТ МАТЕРИАЛ- ПЕНСИОНЕРИТЕ!ТОВА Е МАСОВО ИЗТРЕБЛЕНИЕ!НЯМАТ ПАРИ ЗА ДЕЦАТА И ПЕНСИОНЕРИТЕ ЛИ?ИМАТ И ОЩЕ КАК!УПРАВЛЕНИЕ ЦЕЛЯЩО ФАШИСТКИ ГЕНОЦИД!
212
3
 
4
 
! Отговори
псисхопат преди 5 години
Не съм звяр, виждам,че са болни!Не не е звяр а ИЗВЕРГ!
211
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм звяр, виждам, че са болни!-----------Този е завършен Кре...ен!Остава само да го освидетелстват!!!!И такива едноклетъчни заемат най-висшите постове в управлението на държавата!?
210
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не съм против патриотите,но Валери не е патриот,той е "самогъзник",както казат в нашия край на алчните егоисти.
209
1
 
13
 
! Отговори
Елегия преди 5 години
Кажи ми,кажи,бедни народекой те в таз робска люлка люлее?Тоз ли,що спасителя прободена кръстът нявга зверски в ребрата,или тоз що толкоз годин ти пее:"Търпи и ще си спасиш душата?!"4 КуплетСочи народът,и пот от челокървав се лее над камък гробенкръстът е забит във живо телоръжда разяда глозгани кости,смок е засмукал живот народен,смучат го наши и чужди гости!"ЕЛЕГИЯ" От ХРИСТО БОТЕВ
208
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Номерата с уволнение на тоз и онзи вече не минават,всички да се махат!Една олигархия от крокодили срещу един нещастен народ!
207
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До доктораНе,на народа му писна от геберски лъжи,интриги,грабежи,диктатура,мачкане и терор над хората,журналисти,партии,фалшифициране на избори,този който трябва да си отива са герберите!
206
4
 
20
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 5 години
Бойко Борисов е главният виновник, че направи това недоразумение Винкела вицепремиер.Тиквата толкова искаше трети мандат, че беше готов и с дявола да се съюзи.При оттегляне на лъжепатриотите ГЕРБ ще управляват с ДПС, с които и сега управляват задкулисно по места.Въобще ГЕРБ са антибългарска партия провеждаща най-тежкия ГЕНОЦИД срещу българите.
205
6
 
2
 
! Отговори
доктора преди 5 години
нещата ще се оправят когато боко изгони фалшивите патриоти атака и вмро те създават напрежение в коалицията правейки интриги заради стремежа им към постове и лесни пари
204
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОЗИ НА КОЙТО ТРЯБВА ДА ИСКАТЕ ОСТАВКАТА Е БОЙКО БОРИСОВ! АМАН ОТ *** РЕВОЛЮЦИИ!afera.bg/този-на-който-трябва-да-искате-оставка.html
203
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"......Или събаряйте тая продажна власт с Онзи, който я ръководи, или се прибирайте вкъщи!Аман от *** революции!Afera.bg"
202
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това квичене само против Валери Симеонов само налива вода в мелницата на Борисов. И му дава ОСНОВАНИЕ да си изиграе за пореден път цирка с хвърляне на оставка с ядосания уж пиниз като искате да ви управляват БСП и ДПС, аз си отивам Да, де, ама му разчиствате пътя за идущо пълно мнозинствоНа Борисов и цялото правителство искайте оставка! На цялата мафиотска управляваща пасмина!Другото е по обиколната ние не искаме Борисов да си отива, ами само Валери Симеонов, което е позор!Или събаряйте тая продажна власт с Онзи, който я ръководи, или се прибирайте вкъщи!Аман от ***
201
1
 
15
 
! Отговори
Герб толкова може преди 5 години
Какво си мислите , че премиер с акъл на третокласник ще възроди държавата.Но нали сте по умни от него и това е важното за вас , както се вижда от последните три парламентарни вота.
200
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герберите,заедно с още няколко партии са се сдушили и са впили зъби в кокала,защото чакат да прилапат едни пари за проекти от Европа и ще стискат до кръв,за да не здатат властта и да прилапат парите,това е.Това е реалостта.Ако мислеха за хората до сега да бяха увеличили мин. пенсии на 500 лева и минимална заплата 1000 лева,както бяха обещали,щяха да подобрят здравеопазването,а не да го унищожават.