Симеонов остава, почти се извини: Не съм звяр, виждам, че са болни!

Каракачанов не иска да събори властта, Сидеров не дойде на срещата
Обновена: 23 окт 2018 18:02 | 23 окт 2018 17:45, Веселина Йорданова
295

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вицепремиерът Валери Симеонов няма да подава оставка. Той почти се извини на майките на деца с увреждания след двучасовата среща с другия вицепремиер от "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов в Партийния дом.
Още по темата

На нея не дойде третият съпредседател на малката коалиция Волен Сидеров, който бил обиден, че НФСБ вече не го считат за лидер на депутатите от Обединени патриоти, а ВМРО не е реагирало.

Симеонов заяви, че не е бил разбран правилно за децата с увреждания. Той имал очи и виждал, че са болни, но се възмущавал, че майките им ги развеждали в студ и пек и викали "убийци" на възрастните хора с увреждания.

"Не съм звяр и изрод, виждам какви са децата с увреждания", каза още той и допълни, че "не е влизал в обяснителен режим от чисто технически съображения".

Симеонов изрази надежда отсъствието на Волен Сидеров от Коалиционен съвет да е засега и увери, че патриотите ще полагат доброжелателни усилия да се събират да решават проблемите.

Красимир Каракачанов пък заяви, че една оставка в момента означава да съборят правителството и че за него това не е решение, защото ще е връщане на ДПС и БСП на власт или трябва да се разчита на подкрепата на Марешки.

"Изразих моето мнение, че г-н Симеонов малко по-внимателно трябва да подбира думите, с които се изразява", каза Каракачанов, според когото кабинетът си върши работата и бюджетът за хората с увреждания се увеличава.

На въпрос дали съществува малката коалиция, Каракачанов уточни, че тя съществува, но има сериозни проблеми.

Според него целият протест на майките на деца с увреждания е бил политически експлоатиран.

На вота на недоверие към правителството за здравеопазването партньорите във властта ще отидат заедно, но Симеонов не бил сигурен как ще гласуват депутатите от "Атака".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
0
 
6
 
! Отговори
бай хой преди 5 години
валери мензиса не е ***, а просто....
178
2
 
2
 
! Отговори
Dino преди 5 години
Mnogo barzo zabravihte na kogo daljite neuvelichenieto na toka- na Valeri Simeonov.Na kogo daljite zakona da ne se izsichat gorite- na Valeri Simeonov.NEBLAGODARNICI!
177
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поздравявам майките на нашите ръководители
176
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То цялата сага е грозна!Началния сценарий на майките е отблъскващ!То не бяха обиди ,крясъци," убийци",клетви и след като изрекоха всичко това ,отиват с" чиста" съвест на преговори с " убийците" за пари с ултиматум,асистент 8 часа с държавна заплата и всичко според потребностите определени от майките,които кълнат и наричат даващите " убийци", всичко накуп и веднагаТ.е. и данъкоплатците от които вземат ще са " убийци", бедните пенсионери които няма да получат увеличение също!Това е изнудване!
175
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подаде не подаде оставка и да си ходи по хотелчетата си. Срамно е поведението му и позицията му на фурнаджийска лопата. Аман от такива пишман наричащи се " политици" та те освен за махленска седянка за друга не стават. Оставка.
174
29
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък шапка му свалям на Симеонов точно заради това КАК говори и особено на тема просия.На мен сте ми гнусни вие болните кремлофили.
173
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНе съм съгласен с политическите мнения и коментари на Валери Симеонов, той с еизказамного гну.сно против политически теми, включително и за Русия. Заради това, той заслужава оставка , поради политическите му бъртвежи. Относно майките и децата със затруднения, той донякъде е прав. Държавният бюджет НЕ стига и НЕ може и да угоди на всички ! Не може да има само за майките с деца, които имат увреждания, а здравите родители и деца да пият една чаша вода!
172
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистка от БКП--София-Овча купел със съпруг КАНДИДАТ ДЕПУТАТ ОТ Б/С/КП СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА "МАЙКА НА БОЛНО ДЕТЕ",КОРНЕЛО И ОСТАНАЛАТА БАНДА ,ЙОЛО ДЕНЕВ И ТОЙ ЛИ Е МАЙКА,ТОМА БЕЛЕВ ЕКОТАЛИБАНА,ЕДНА РОШАВА ЧЕРВЕНОКОСА ПСИХИЧНОДЕСНА И ТЯ ЛИ,БЕРБЕРЯН КРАДЛАТА И ТЯ ЛИ???Борисов я се стягай и стига вече с това креснат трима и вие се предавате И ДАВАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА КОМУНИСТИЧЕСКОФТЕНТИЧНИТЕ "НОВИНАРИ"ДА СЪЗДАВАТ ИСТЕРИИ,ДВЕ ГОДИНИ ВЕЧЕ СА ТАКА.АМАН.СТЯГАЙТЕ СЕ и стига сте се лигавили че ни писна .
171
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неуважаеми гербави ***, недейте да защитавате Винкела по три причини:1) Когато го наритате от властта (дали ще е след 2 дена или след 6 месеца няма никакво значение), той ще започне да плюе по любимия ви ГЕРБ, също както правеше до 2013г.!!!2) Май забравихте че сте Граждани за Европейско Развитие??? В Европа политици си отиват за много по-малки глупости от тези на Валери Винкела!!!3) Срамно и нечовешко е да защитаваш такъв "човек"Вземайте си Воля в коалицията, и го наритвайте тоя!
170
4
 
16
 
! Отговори
Ха ха!!! преди 5 години
Сладко нещо е Власта! Като видя че няма да му се размине както до сега - е готов ако трябва като папата да им измие кривите крачка на 'детенцата' - да ги разцелува даже! Ако можеше би дори си плюл сам в лицето да докаже колко е 'променен' - сам и само да е във 'властта'!
169
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен" Социалните отказаха инвалидна количка на дете, а бронираната лимузина на Бойко струва 1,240 млн. лв."Като се смяташ за по- милостив и добър Държавата, от Бойко Борисов,и от който и да е политик , независимо от коя партия , защо НЕ си купил количка за наистина нуждаещото дете? Много мразя хора , които НИЩО не са направили за който и да е човек ( било то свои роднини, приятели , а ако ще и непознати) да дават акъл( какъвто го нямат) и да ми говорят за милостиня и състрадание!
168
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симеонов ти също си инвалид! ТИ СИ ДУШЕВЕН ИНВАЛИД!Срам си не само за политиката, но и за целия човешки род!Тук няма място за политиканстване, за леви, десни и пр. - НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И ЗАВИНАГИ АУТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ!
167
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еее!Ние сме почти държава,с почти политици!Не го е срам!!!Няма никакво достойнсво!Какъв мъж си бе Симеонооов!И държава ще управляваш!!!
166
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ако е държава.....
165
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да разбера откъде това самочувствие само.
164
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака.Радой Ралин
163
2
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
неочаквайте от човек без морални ценности зъл и ценичен да подаде оставка.ПлЮс всичко това не очаквах да е толкова ***.Такива хора неможе да са част от правитекството.Да мразиш болни деца това е долнопробен ценизъм!Да си свие кукуригуто и вън от парламента!ОСТАВКА!
162
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кабинет се гради с винкели.
161
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Валери Симеонов да си прави сметката какво казва когато става въпрос за политика! НЕ съм съгласен с неговите безсмислени изказвания против Крим и Русия!
160
1
 
21
 
! Отговори
Легионер преди 5 години
В момента валери пали огън в къща, в която има теч на газ...............