Симеонов остава, почти се извини: Не съм звяр, виждам, че са болни!

Каракачанов не иска да събори властта, Сидеров не дойде на срещата
Обновена: 23 окт 2018 18:02 | 23 окт 2018 17:45, Веселина Йорданова
295

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вицепремиерът Валери Симеонов няма да подава оставка. Той почти се извини на майките на деца с увреждания след двучасовата среща с другия вицепремиер от "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов в Партийния дом.
Още по темата

На нея не дойде третият съпредседател на малката коалиция Волен Сидеров, който бил обиден, че НФСБ вече не го считат за лидер на депутатите от Обединени патриоти, а ВМРО не е реагирало.

Симеонов заяви, че не е бил разбран правилно за децата с увреждания. Той имал очи и виждал, че са болни, но се възмущавал, че майките им ги развеждали в студ и пек и викали "убийци" на възрастните хора с увреждания.

"Не съм звяр и изрод, виждам какви са децата с увреждания", каза още той и допълни, че "не е влизал в обяснителен режим от чисто технически съображения".

Симеонов изрази надежда отсъствието на Волен Сидеров от Коалиционен съвет да е засега и увери, че патриотите ще полагат доброжелателни усилия да се събират да решават проблемите.

Красимир Каракачанов пък заяви, че една оставка в момента означава да съборят правителството и че за него това не е решение, защото ще е връщане на ДПС и БСП на власт или трябва да се разчита на подкрепата на Марешки.

"Изразих моето мнение, че г-н Симеонов малко по-внимателно трябва да подбира думите, с които се изразява", каза Каракачанов, според когото кабинетът си върши работата и бюджетът за хората с увреждания се увеличава.

На въпрос дали съществува малката коалиция, Каракачанов уточни, че тя съществува, но има сериозни проблеми.

Според него целият протест на майките на деца с увреждания е бил политически експлоатиран.

На вота на недоверие към правителството за здравеопазването партньорите във властта ще отидат заедно, но Симеонов не бил сигурен как ще гласуват депутатите от "Атака".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
3
 
12
 
! Отговори
V преди 5 години
Вие се базикате ,ама се задава голяма криза. Промишленото производство спада а в ит сектора Китай мисли да бута монополи ;) Ако ги няма монополите и поддържаните от правителства големи компании борсите ще се сринат и тогава капитала може да напусне САЩ .За сега гледам бяга в злато и в големите спасявани банки .Ще има разместване на пластовете .Наще сегашни съюзници може да се окажат догонващи и съответно пак да сменяме лагера ;)
158
3
 
2
 
! Отговори
анонимен до 166 преди 5 години
ОАЕ Локо заедно с Влаковете ли го зе .Ако е с Влаковете София Бургас ще ходим за 1час
157
1
 
5
 
! Отговори
Hellios преди 5 години
Имам един, единствен коментар, по темата и по всички политици от 1989 до сега, а именно :"Леко, леко и ние ше ви настигнем"...Част от песента "Кради, кради",куплета се изпълнява от 100 Кила.Продължението всеки заинтересуван можа да го намери и да го допълни.
156
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Северин бива пуснат от затвора. Почти се е извинил, че е изнасилвал и убивал. Да ви имам заглавията на статиите.
155
2
 
7
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
до 166Нали това се опитвам да им набия в тиквите бе бате!!Те с а кухи и не гледат нито назад,нито напред!Кухи са като водосточни тръби!!!Вместо да скочат и да подкрепят майките,утре ще ги ши бат тях поединично!!!!
154
3
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Я пък този спря да трие сигурно е в почивка
153
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така наречените трима патриоти правят шоу и най-вече двама от тях. Явно не им стигат партийните телевизии за това. И единственото, за което са значими, е да крепят кабинета Борисов. Странна работа е политиката!
152
2
 
4
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
Кой остава?Всички сме замалко на тази земя!По-големи от куршума няма!дела трябват а не думи!Левски го е казал не аз!Чиста ли е Републиката ни?А свята ли ни е?!!!!!А?!!
151
3
 
11
 
! Отговори
Симо Валериев ДОВИЖД преди 5 години
Тоя смешен пумпал още ли не се е измел? Какво чака още да повлече и баш бабаита, който се е скрил от народната любов в чужбина ли?
150
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Социалните отказаха инвалидна количка на дете, а бронираната лимузина на Бойко струва 1,240 млн. лв.
149
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
на парче ли ти плащат да триеш коментари или си на заплата ако си на парче дай да правим делимо аз ще пиша ти ще триеш.Или 5то ДС е още живо
148
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи утре WCuмeoнoff може да се изсере ( БЕЗ извинение) пред Народното събрание и да се избърше с лист от Конституцията, а Баце, Шкембе Войвода и троловете им тук ще го аплодират, за да не падне кабинета, м?
147
3
 
7
 
! Отговори
избирател преди 5 години
Чакай,чакай три дни наглееш с ехидни физиономии и изказ по темата а сега видиш ли не си еди какъв си.....Бъдете мъже бе хора,поне веднъж постъпете по мъжки в жалкия си животец!!!Да това,че по някакъв си начин си стигнал до поста,който заемаше не означава,че животеца ти не е жалък,..... ОСОБЕНО ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!!!!!!!!!!!
146
4
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Тия ***..И *** са готови да правят на Борисов..Само и само да са на власт.Като самият него! Знаят прекрасно! Че тия измислени "патриоти" Никога повече. Няма да помиришат власт! Като свински черва са навързани с прословутите си ДОГОВОРКИ ЗА ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА! Писна ни от вас бе ***!
145
2
 
2
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
Ако някой не знае кой какъв е има вече къде да види кой какъв е бил преди ''свободата''!!Да видим колко от пишещите тук ще отидат да се поинтересуват!!!!Това трябваше да се случи през 1989!!!!Ха да видим!!!!
144
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Валери Симеонов може да е всякакъв, но не е глупав. Няма по-страшно за държавата да ни управляват глупави хора като БСП, например.
143
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди време Слави бутна ония *** Виденов! Сега ако надуе музиката и Бат Бойко се е изпарил яко дим. На концерт на Слави одват повече фенове от колкото герб+оп имат привърженици, а и намаляват.
142
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам само да попитам, тази партия нфсб само от един човек ли е съставена? Има ли други членове или пак е някакъв фейк? Тоя Валери е тотален фрийк! Много е противен.
141
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кои пък са възрастните хора с увреждания по които майките на болните деца са викали убийци в кавички и то по всички ли които се виждали на протестите вече няколко месеца подред.
140
6
 
1
 
! Отговори
Обобщение преди 5 години
Майките се използват ДА ПРАВЯТ ЦИРК , политиците и шоумените си говорят глупости , журналистите снимат лешоядски ,а народа бучи салатата ,пие ра.кията и гледа и псува ,щото друго неможе . ПИШЕТЕ СИ КАКВОТО ИСКАТЕ, НЕЩАТА СИ ПРОДЪЛЖАВАТ БЕЗ РЕАЛНА ПРОМЯНА !НА НАРОДА трябва да му вземат хляба и интернета че да се вдигне. Демокрацията научи и старо и младо да са мързеливи .