Мога да се извиня, но... инатливият вице оставка не дава

"Предпочитам да бъда докрай откровен, а не лицемерен"
Обновена: 24 окт 2018 08:27 | 24 окт 2018 08:20,
30
Мога да се извиня, но... инатливият вице оставка не дава
Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

Изказването, което правя, е свързано със закона, който току-що е приет на тристранката. Изказването ми (майките "кресливи", а децата им - "уж болни") е свързано с прибързано приемане на закона, за да бъде угодено на тези жени, заяви вицепремиерът Валери Симеонов пред БНТ.

Още по темата

"Те казват, че децата са болни. Те наистина са болни. Но аз не знам с какво майчинско чувство държат тези деца навън. Не поставям под съмнение състоянието на децата. Аз също имам вкъщи инвалид. Майка ми е неподвижна", сподели той.

"Не съм някакъв човек с неестествени и ненормални възприятия. Всички виждаме, че децата са болни. Аз също ги виждам. Децата направо са уредени. Смятате ли, че нормален човек ще каже обратното на това, което вижда. Аз не отричам това. Питам, защо тези майки не се грижат за тях, а толкова време ги държат навън?", попита Симеонов.

"Майките имат и друг избор - да водят нормален диалог чрез представители на организациите. Не са чути от 6 години, обаче ние сме от година и половина. От самото начало въпросът с прецезирането на инвалидните ТЕЛК-ове седи на дневен ред при нас", смята той.

"Много пъти съм се извинявал, включително и в тази година и половина. Тълкуването от сутрин до вечер на моите думи не е редно. Никой не иска извинение от мен, те искат оставка. Ако имаше как да бъда обесен в Министерски съвет, това щеше да е най-добре за тях. Предпочитам да бъда докрай откровен, да казвам нелицеприятните истини, но да не бъда лицемерен и двуличен. Естествено, че мога да се извиня, но няма да го направя и няма да подам оставка", категоричен бе Валери Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
4
 
! Отговори
Do 26 преди 5 години
До До 25Хахаха..типичен гербер си.Не е важно егото им..важно е достойнството им. Те бранят него.А тези гербери и всички около тях псевдопатриоти са избрани за да се отнасят с уважение към гражданите.Ние сме техните работодатели.Какво да направят майките? Той да ги обижда, а те да прекланят глава и да му благодарят??И да...важно е уважението.Важно е и отношението.Но, герберасткия мозък това не може да го осмисли, дори.
25
3
 
6
 
! Отговори
До 25 преди 5 години
Значи признаваш че, егото им е по-важно от децата? Излиза че Симеонов е прав за тях и децата им! И как само са готови да загубят всичко само и само да го накажат... Човек започва да се чуди, въобще разбират ли нещо? Български език - не особено, формата на говорене с "УЖ-ПЪК" за да покажеш че нещо е нелогично не им е ясна със сигурност!
24
3
 
8
 
! Отговори
Do 23 преди 5 години
До АнонименМайките не искаха никакви оставки, докато не излезе един пълен ****к и не се подигра публично с тях.Засегна тях и децата им...и ги обиди.И аз да съм и аз ще му искам оставката на този самозабравил се мафиот.
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Котка по гръб не пада.
22
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майките си повярваха, че са сила и са на път да изгубят всичко, което са постигнали. Тръгнаха да искат справедливост за децата си, а сега вече искат оставки на министри. Луда работа. Накрая ще получат или едното, или другото, или нито едното, нито другото. При всички случаи обаче ще останат неудовлетворени.
21
3
 
12
 
! Отговори
До 21 преди 5 години
До KobiАми, явно не иска...а и явно и великия мин.председател няма топки, за да му поиска оставката.Нещо не ви е ясно в картинката, мисля.Тези власт няма да сдадат без бой.Бойко без бой няма да сдаде влас. Както и БСП, Цацаров и останалите.Като не ви харесва...Терминал 2. След това Бойко ще идва на посещение в страната, в която сте избягали и ще ви обяснява колко се гордее с вас, че представяте България пред света по страхотен начин.
20
3
 
12
 
! Отговори
До 19 преди 5 години
До АнонименИ кое не е наред при майките, ако може да ни споделиш?Че са притиснати до стената за живота на децата си??Че няма помощ от никъде. Че всички мафиоти във властта крадат и стават мултимилионери и ни се смеят в очите??Иначе...майките не били наред.Ами, то и преди 5г. срещу пеевски..явно и на нас не ни беше нещо наред...да протестираме срещу това той да стане шеф на ДАНС.И на тези в Румъния, протестиращи срещу корупцията 200хлд. пак не им е било нещо наред.Само на Б.Х. вс. е на
19
2
 
8
 
! Отговори
Kobi преди 5 години
Взимай си чантата и да те няма ! Нещо много си повярва май !!!
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иначе казано, между редовете:Каквото и да правите, ние няма да сдадем властта.Ще говорим, правим каквото си искаме и вие не можете да промените нищо.Ще ви обиждаме, ще ви крадем и ако ще и цяла България да ни искат оставките, ние няма да ги дадем.Всичко останало са съпътстващи глупости и празни приказки.
17
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има и други начини без демонстрация и протести . Тия майки да се борят и да си искат парите. Но нещо не е и при тях наред зада висът по улиците.
16
2
 
4
 
! Отговори
сова преди 5 години
докрай откровен или откровен ***
15
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е. С компромиси и извин. до дъното сме
14
9
 
8
 
! Отговори
д-р Ох Боли преди 5 години
Че е Пpocтак Валерката, така си е! Голям пpocтак е. Ама и майките си вкарват голям автогол с този протест, защото до седмица-две Правителството ще им изпълни исканията. Ако обаче Правителството падне, никой друг няма да иска да се заеме с този проблем през следващите няколко години.
13
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кокала,кокала дръж.
12
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По някога прекалява ,но само той казва нещата както са.
11
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъвто сте си го избрали, такъв ще го траете. Като ви е толкова акъла . Големите националистии 15 гпдини реваха извън политиката ...Сега са на най високите постове ...И НИЩО. Освен квартални изцепки и селско говорене друго Нищо. Ама те са реална физиономия на ниската прослойка.
10
7
 
27
 
! Отговори
минувач преди 5 години
гербер дори собственото си дете да затрие не се извинява или подава оставка - пък какво го е грижа за децата на другите? факт!
9
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наглост и арогантност до безобразие!
8
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази истерия с начина по който се изрази може да е по много причини:-Истина та боли-много протестиращи са от малцинствата и не владеят разговорните изразни форми на българския език като "уж ... пък ..." когато се изтъква противоречие-аутизъм: неспособност да се с хване смисъла и буквално вкопчване в отделни думи с първосигнална реакция-нещо друго?
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пуста конструкция