Да помогнем на Коки: За 5 дни да съберем 5000 лв.

Те са необходими за закупуване на имуностимулатор от Япония
25 окт 2018 10:22, Александър Попов
17
Да помогнем на Коки: За 5 дни да съберем 5000 лв.

Лечението на Калоян Казаков продължава, но семейството му има нужда от средства, за да продължи по предначертания от лекарите план. Те са удивени от неговото подобрение и дават големи шансове да пребори диагнозата си.

След пет дни той трябва да започне първия от предписаните два курса на лечение с имуностимулатор, който се закупува от Япония. Всеки един от тях продължава по три месеца и струва по 8000 лв. Семейството се обръща за помощ, тъй като няма възможност да заплати цялата сума. Отделно терапиите на Коки излизат между 2000 и 2500 лева на месец.

За пет дни трябва да бъдат събрани още 5000 лв., за да закупят жизнено важното лекарство за първия курс.

"Искам да благодаря на всички, които помогнаха да се случи това! На 22 август в Киев премина първата вливка на стволови клетки. Последва още една процедура, биха му три подкожни инжекции със стволови клетки отново. След всяка вливка ни вкарваха в барокамера за по 30 минути. Лекарите са удивени от подобрението на Коки. Казаха, че това, което сме направили е страхотно и състоянието му е едно от най-леките, които са имали в клиниката. Другото нещо, което много ни зарадва е, че вече не трябва да спазва диета", разказва неговата майка.

Отпаднала е глутеновата непоносимост и вторичния недоимък на лактазата.

От организма на Коки и състоянието му зависи още колко вливки ще са нужни - според докторите една или две ще са достатъчни. Искат следващата вливка да се направи през март месец, за което ще са нужни още 16 000 долара.

"Предписан му е много силен имуностимулатор, от него се очаква да извлечем максимума от стволовите клетки. За 3 месеца лечение той струва 8000 лв. Така сумата, която трябва да заплатим до края на годината за всички терапии и лечението му в Италия е около 15 000 евро. Имуностимулаторът до втората вливка ще струва 16 000 лв. и трябва да осигурим още 16 000 долара до края на февруари за втората вливка на стволови клетки в Киев. Общата сума възлиза на над 65 000 лв., а това е непосилна сума за нас. Молим всички хора с големи сърца, помогнете ни! Помогнете ни Коки да бъде пълноценен човек!", призовават родителите.

Вярваме, че всеки от нас може да помогне и да не оставим Коки толкова близо до крайната цел. Можете да му помогнете чрез специализираната онлайн платформа на фондация Help Karma тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: КокиКалоян Казаков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
Ако искаш да помогнеш, вероятно няма да те притеснва да изгубиш 5 мин в проверка как да стане това. Дървени философи вероятно ще се намерят достатъчно. И не съм се заяждал, а давах насока как може да помогне човек. Сайта го посещавам редовно и до момента нито веднъж не съм имал проблеми със злоупотреби.
13
0
 
4
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 5 години
Дано Коко да се оправи и напредва, а на всички Вас пожелавам да бъдем повече ХОРА, защото затова не може да ни помогне държавата, то идва отвътре. Изчистете душите си!!!!С теб съм Коко!!!!!
12
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как откровено триете не е истина - пари дадат протестиращите майки - налапаха се достатъчно от юли насам
11
2
 
1
 
! Отговори
До 7 преди 5 години
Help_koko***abv.bg е пейпала
10
0
 
1
 
! Отговори
До 7 преди 5 години
Това е сайт който защитава данните ви . След ранените може да си изтеглите сертификат и после да го използвате за данъчно облекчение
9
0
 
1
 
! Отговори
до 7 от 1 преди 5 години
ти ще се заяждаш ли , или ще помагаме ? Казах да дадът директно пейпал сметката или дмс.така през сайтове ,чак пък картата ,с препратки Не е сигурно в нета .
8
3
 
3
 
! Отговори
Док Браун преди 5 години
С риск да звуча цинично, родителите на това дете нямат представа какво правят. Терапия със стволови клетки в Украйна, за аутизъм? Това е невропсихиатрично състояние, което въобще не се влияе от стволови клетки, още по-малко от някакви съмнителни украински подкожни инжекции. Още повече, че ако култивацията им е некачествена, стволовите клетки могат да предизвикат рак! А установили ли са източника на живака? Той не се появява в организма ей така, откъде са сигурни, че тровенето не продължава?
7
2
 
3
 
! Отговори
До Nr 1 преди 5 години
В линка има опция за дарение с карта, PayPal и банков превод.
6
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извинете ме за цинизма, но може ли да видя някой болен със скъпоструваща терапия да е живял поне 10 години след това... Страшно е детето ти да е болно, но не разбирам защо ние трябва да плащаме медицинските ескперименти на разни чужбински доктори...Успех на детенцето и дано този път да има резултат лечението.
5
0
 
22
 
! Отговори
До анонимен преди 5 години
Те фонда за лечение на деца ще закриват , ти питаш къде е държавата :( излишъка , ще отиде за премии по Коледа на група *** в парламента . Болните хора се спасяват сами :( молят хората за помощ :(
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 3Прав сте. Излишъкът е над 2 милиарда лева. Вместо правителството да харчи "ударно" по 28 млн. Лева на ден за глупости нека помогне на болните деца.
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чакайте нищо лично, но къде е държавата в такива случай? След като баце се бие в гърдите, че има излишъци защо не се отпущат средства за такива случаи, а не само за батко и братко.
2
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е временно подобрение.
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
дайте пейпала -директно без връзки през сайтове.или дмс