Приемственост, пример... Как обединяват братя Пулеви?

Те са лице на страната в световен мащаб
26 окт 2018 22:22,
88

В навечерието на мача Пулев- Фюри, година след като контузия в рамото му попречи да се изправи срещу Антъни Джошуа, Кубрат Пулев получава нова възможност да стигне до своя втори мач за световна титла. Звездата ни в професионалния бокс и Хюи Фюри ще се изправят един срещу друг утре в София, за да определят кой ще е следващият съперник на Антъни Джошуа по линия на IBF.

Журналистът Патриция Кирилова каза в студиото на "Денят ON AIR", че утре за всички българи преживяването по време на боксовата среща ще бъде много силно.

"Аз съм сигурна, че ако Кубрат спечели, печелим всички ние, ако изгуби - губи само той", коментира тя. Кирилова беше категорична, че именно спортистите са модерните и най-добри примери за хората.

"Това са хора, които водят свои битки със знамето на държавата, те са нашето лице в световен мащаб", допълни още Патриция Кирилова.

Каскадьорът Иван Кристоф пък добави, че благодарение на хора като Кубрат и Тервел Пулеви нашата страна печели и става все по-популярна.

"Пулеви правят вече и академия, те оставят и за следващите поколения. Има приемственост, това е хубаво и това е едно място, където да се учи пак за патриотизмът", обясни Кристоф пред Bulgaria ON AIR.

Двамата бяха категорични, че именно двамата боксьори са тези, които могат да помогнат на младите при възпитанието им в родолюбиви ценности, въпреки че при загуба има много българи, които дават съвети на Кубрат Пулев, въпреки че никога не са се качвали на ринг.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 38 Бра'чед, според теб палеца нагоре и палеца надолу за красота ли са сложени или за да покажат колко хора одобряват или неодобряват дадено мнение? Това не е ли един вид оценка, умний бра'чеде?)))
38
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аааааа..вече спря да се самооценяваш??? Муахахахаха..Еееее, поучил си се от мен. Браво!
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Бе по-добре да нямам мозък, отколкото да съм изтъкан целия от Комплекси. Бива ли да си толкова пропаднал, че сам да си се оценяваш?"Поредния ти малоyмен коментар...Щото дори не оценявам. ;))
36
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 37 Бе по-добре да нямам мозък, отколкото да съм изтъкан целия от Комплекси. Бива ли да си толкова пропаднал, че сам да си се оценяваш? Муахахаха....човечеее,човечеее...взел дал си направо.
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aми чети ги сам надолу, ти нямаш нито един коментар написан благодарение на мозъчна дейност.
34
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обаче ме кефи как сам си биеш плюсове. Муахахахахах..това значи зловеща комплексарщина човече. Разбрах какъв си.)
33
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 33 Я да видим въртховните тъпотии които съм написал, че ги забравих.Моля!
32
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 32 Не съм го виждал Кубрат, нито хората с него. Така разправят хората...Както така разправя и твоят вееерен приятел.)))С тига ме занимава с детинските фантазии на твоя френд, че вече става смешно.Не, по-скоро ти ставаш смешен че вярваш на приятеля си без никакви съмнения.
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ти си мислиш че защитавам Пулев, нали???? "Мен не ме интересува кой защитаваш, а какво си написал. А ти си написал върховни тъпoтии.
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Какво значи в по-ниска категория ако му налетят 4-5 охранителя"Ти нали сам каза, че 4-5 други здрави момчета се движили с Кубрат?Може би само шефът на охраната е в по-ниска категория и пак го е направил за смях.
29
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 29 Ето видяхме колко си умен.))))Ти си мислиш че защитавам Пулев, нали???? Муахахаххаа.. а иначе претенции че си мозък?Я виж в моя пост под номер 11 как съм написал фамилията на Кубрат, бе умен!Няма ти слагам кавички, щото пращиш от акъл.)))
28
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 27 Какво значи в по-ниска категория ако му налетят 4-5 охранителя на дискотека като всичките там са гардероби тежащи по над 100 кила и метър и 90?
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Защо чуваме и четем САМО, че Кубрат бие селтaците по дискотеките"Мда, дискотечен боксьор е той... Още си спомням една негова снимка как в няква чалготека приятелката му беше се излегнала в него, а той с шепи държеше гърдите и.......Това хич не е селташко, шЪ знаИш...
26
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 22 И друго.... гледам и аз как са ти оценили смешния коментар под номер 10- също както моя под номер 11. )
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Мхм, веднага разбрах колко си на ТИ с бокса. Какво значи друга категория, като Кубрат се бие в най-тежката и най-силната категория, бе умен?"Именно защото съм умен, а ти не си. В скобичките много ясно е написано, но само хората които могат да четат и да интерпретират с мозък написаното, могат да разберат. Като се каже, че това говори лошо за Кубрат, се има предвид, че може би дори хора в по-ниска категория от неговата го мачкат. Мхм... Ама то акъл се иска...
24
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 24 Приятелю наивен, а вярваш ли че само и единствено твоя приятел е видял това нещо с Кубрат, защото това с шефа на охраната и Кубрат щеше да се разчуе из цяла България ако беше вярно. Защо чуваме и четем САМО, че Кубрат бие селтaците по дискотеките и по тренировъчните бази, а не обратното?Вярвай още на смешния ти приятел. Ще стигнеш далеч.)
23
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 24 Мхм, веднага разбрах колко си на ТИ с бокса. Какво значи друга категория, като Кубрат се бие в най-тежката и най-силната категория, бе умен? И викаш като са го замлатили 4-5 човека, той е бил сам в дискотеката, че и не можели да се справят с него, но видиш ли ти Бат Рамбо -Шефът Господен идва и с един удар убива Кубрат? Ти в какъв свят живееш да вярваш на тъпотиите на приятелят си? На 12 ли си?
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Искаш да кажеш че тоя шеф е по-голям боксьор от Опулев? Ако беше така, нямаше да е шеф на охраната в заведение, а щеше да се бие с Кличко за 1,5 милиона долара." Освен това, не съм виждал въпросния "шеф", но поне ми идват на ум няколко мисли... Едната от които е, че може да е в различна категория (което говори лошо за Кубрат предвид неговите). Или пък, че човекът може да е замесен по някъв начин с подземния свят и да няма възможност да излиза публично. Или пък да е в друг боен спорт.
21
0
 
0
 
! Отговори
alex преди 5 години
Пулев е измислен боксьор ......и пълен ***, ама това е модерно тъй че му се кефете убитаци
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Искаш да кажеш че тоя шеф е по-голям боксьор от Опулев? Ако беше така, нямаше да е шеф на охраната в заведение, а щеше да се бие с Кличко за 1,5 милиона долара."Като гледам колко много хора са ти харесали малoумното изказване, си правя сметка какви са и останалите фенове на бокса в България (пък може би и по света). Има хора, които искат или не искат да правят нещо. И аз мога да свира перфектно на китара, но не го правя пред публика, защото не желая да бъда известен и не ме блазнят парите.