Битата адвокатка: Който посяга, е възпитан сред насилие!

Потърпевшите си мълчат, да си жертва е срамно, каза тя
28 окт 2018 14:21, Петя Славова
Битата адвокатка: Който посяга, е възпитан сред насилие!
Снимка: Facebook

Столичният адвокат Валентина Каменарска коментира нападението над нея. Неин клиент я пребива и се опитва да я изнасили в собствената й кантора.

Още по темата

Мъжът вече е арестуван. По спомените й я занесъл на ръце в тоалетната на кантората, затворил вратата, блъснал жената на пода и започнал да я удря и души. Всеки път, когато тя успявала да вика за помощ, ударите ставали все по-силни.

Тормозът продължил повече от час. През цялото това време нападателят заплашвал Валентина, че ще я изнасили, но така и не успял да се възбуди. Тя си обяснява това с факта, че непрекъснато го разсейвала като му говорела. 

По време на побоя на вратата на кантората се позвънило цели два пъти. Никой обаче не повикал полиция.

При последващите разпити живеещите в кооперацията, в която се намира кантората, заявили, че не са чули виковете и писъците на жената.

Вследствие на побоя, тя има наранявания по цялото тяло. Апелира към всички жени, които са жертва на насилие, включително и домашно, да не си мълчат и да потърсят помощ.

"Мъжете, които посягат, са възпитавани в среда на насилие. Жената пък е поставена в такава ситуация, че мъжете си мислят, че могат да правят такива неща с нея", коментира Валентина пред Нова тв.

Според нея потърпевшите си мълчат и търпят, защото са възпитани, че да си жертва е срамно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още от
Спонсорирано съдържание