Майки пак на протест, не приемат извинението на Симеонов

Според недоволните то е направено под натиск
96

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Днес е поредният ден на протести за оставката на вицепремиера Валери Симеонов и след неговото извинение заради "уж болните деца".
Още по темата
Докато в парламента обмислят как да променят новите закони, преди да бъдат окончателно приети, на улицата хората продължават да искат Симеонов да се оттегли, предаде bTV.

Тази вечер протестиращите тръгнаха в шествие от сградата на Министерския съвет до Софийския университет. Настояват вицепремиерът Валери Симеонов да подаде оставка заради коментара му по повод законопроекта за хората с увреждания.

Те не приемат извинението му, според тях е направено под натиск. Към недоволството се присъединяват музиканти и певци, a на футболния мач между „Левски” и „Верея” миналата седмица агитката на сините изрази подкрепата си към майките като разпъна транспарант "Господин уж политик, пожелаваме ти да си уж здрав".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
0
 
! Отговори
Вуйчо преди 5 години
До анонимен!Г-н анонимен,За писане не е достатъчно само да се знае азбуката! Трябва да се владее правопис, граматика, български език, трябва да е налице достатъчна обща култура! Много неща трябват за съставянето на смислено изречение. Когато си анонимно нищо, си анонимно нищо и колкото и да се пъчиш не можеш да бъдеш повече от анонимно нищо!
79
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До "*** за смях..." Поредната тролска г'лупост за тиражиране. Честито!
78
1
 
5
 
! Отговори
Курнелия за смях... преди 5 години
Хората от село Шарково разказват, че *** Нинова и козата, която тя прегърнала носели еднакви фланелки с надписи Герб ни убива....Всяка прилика с протеста на майките е случайна...
77
3
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До НАБЛЮДАТЕЛ: Всеки може да отиде. *** и ти и им кажи на място мнението си. В цивилизованите държави политик като Валери Симеонов след такова изявление наистина си подава оставката. Искаме ли да сме като тях или не? Май Бойко не иска.
76
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайдееее, сега системата "убива" и певци, и музиканти и футболисти! Само, че всички не разбраха, че системата дрябва да даде на работещите и здравите, за да има отчисления за болните и инвалидите. Не може един работещ за взима по-малко от инвалид.
75
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде стига вече с тези 10 кресли и платените статисти
74
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"защото тези протести са рехави и им остават поне още 393 дни да протестират..."------------Толкова пари имат комунистите, не могат да платят на повече.
73
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз в репортажа майки не видях, камо ли болни деца. Някакви мъже се разхождат. Защо го наричат протест на майки?
72
5
 
12
 
! Отговори
заедно преди 5 години
В един глас ревнаха и Нинова и Радев срещу Симеонов. Та даже и жената на Радев се изказа срещу Симеонов. Комуноидите използват абсолютно всичко , включително и трагедията на клетите деца , за да се докопат до властта. Пресен е спомена от преди няколкоседмици , когато Нинова ходеше дасе целува с болните чу..***..ви козички и овчички , за да покаже колко се грижи за животновъдите. В същото време от ЕС казаха , че единствения начин да се елиминира болестта е евтаназия.
71
4
 
9
 
! Отговори
с рогата напред преди 5 години
а тия кресливи женуря къщи и мъжове нямат ли да си въртят дома а хукнали с децата си по протести правителства да свалят
70
4
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До "не съм оптимист": Не използвай късата памет на хората - когато правителството на Орешарски подаде оставка, протестиращи нямаше отдавна. Причините бяха в коалицията БСП-ДПС, вече не искаха да управляват в тоя формат. И пак си получихме банкянския тарикат за съжаление, но поне без Дянков.
69
6
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До смехрко: Много точно си го написал: Детето е "уж с уреждане". Бойко където му дадат думата, все повтаря, че догодина в бюджета ще има още 150 милиона за хората с увреждания. Но протестиращите толкова дълго ги разиграваха, че вече не вярват на обещания. Особено ако това ще зависи от пишман-патриот като Валери Симеонов.Ясно е че накрая ще си подаде оставката.
68
4
 
4
 
! Отговори
не съм оптимист преди 5 години
Правителството на червения Орешарски падна след близо 400 ежедневни големи поредни протеста в центъра на София срещу коалицията на БСП и ДПС. Така, че не съм оптимист , защото тези протести са рехави и им остават поне още 393 дни да протестират...
67
7
 
11
 
! Отговори
майки ли? преди 5 години
Сещам се за Соломоновата притча за двете майки (истинската пуска ръката на детето, за да не го разкъса). Тия протестиращите са готови да докарат пневмония на обездвижените клетници, само и само да изпълнят платената поръчка. Нито са майки, нито са читави хора.
66
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За голямо мое съжаление, Симеонов ще излезе прав за политическия привкус на протестиращите майки. Защитавала съм тези жени и техните деца, но се чувствам излъгана от тяхното поведение!
65
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симеонов е надут пуяк, всички искания на майките бяха приети, тогава...за чий интерес протестират!
64
13
 
7
 
! Отговори
оставка преди 5 години
ОСТАВКА! АКО БЕШЕ В ДРУГА ДЪРЖАВА ДОСЕГА СТО ПЪТИ ДА СА ГО ОТСТРАНИЛИ И ДА СА ГО ЗАБРАВИЛИ....ОСТАВКА! ТОВА НЕ Е ПОВЕДЕНИЕ НА ДЪРЖАВНИК!
63
7
 
18
 
! Отговори
Алоо преди 5 години
къде са организациите за закрила на детето да се спре спекулацията с децата и да се приберат в домовете си
62
4
 
9
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
До отЪ шопско"Пожарникарот" винаги така прави- бега далече, щото е много смеУ !
61
2
 
6
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
До смехркоОт студ се мре по-приятно, отколкото от глад !