Да помогнем на малката Лора. Да проходи нормално!

Страда от рядко заболяване, а шансът ѝ е операция в САЩ
30 окт 2018 18:26, Анисия Иванова
6

2-годишно дете от Русе се нуждае от помощ, за да проходи нормално. Малката Лора страда от рядко заболяване, а единственият ѝ шанс е операция в САЩ. Семейството организира серия от благотворителни кампании за набиране на средства. Нужни са още 80 000 лв. Лора ще отпразнува втория си рожден ден на 3 ноември. Слънчевото дете носи много радост на семейството си, макар да е родена с рядка диагноза - вроден дефицит на бедрената кост.

Ралица Ангелова, майка на детето, разказа, че това е много рядка малформация, която засяга таза и бедрото на лявото ѝ краче. Чисто статистически се проявява на 250 000 раждания веднъж.

В продължение на повече от година родителите търсят варианти за лечение. Единствено клиника в САЩ дава благоприятна прогноза за Лора, съобщава Bulgaria ON AIR.

За да се възстанови на 100% обаче са нужни серия от скъпоструващи операции. Семейството на детето събира средства за първата интервенция, която струва около 200 000 долара.

Близките на Лора са започнали кампания, към която се присъединява бизнесдамата от Русе Сияна Даскалова. Организират се концерти и благотворителни инициативи за детето.

Майката на Лора каза, че в семейството са обнадеждени и смятат, че хората ще продължат да ги подкрепят, защото момиченцето го заслужава, като всяко детенце, още повече, че има шанса за пълно възстановяване.

Датата за операцията е в средата на януари. Дотогава трябва да се съберат още 80 000 лв.

Ако искате да помогнете на малката Лора:

Банкови сметки
УниКредит Булбанк

IBAN  BG27 UNCR 7000 1523 2804 06 /в долари/
IBAN  BG16 UNCR 7000 1523 2804 10 /в лева/
Титуляр Лора Петрова Ангелова

DMS LORA номер 17 777 за трите мобилни оператора
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знаеме ги тези операци колко са ефективни. Прибират мангизите и викат да дойде следващия бала.***. Колко народ си отидоха въпреки че им събирахме пари уж за операция при тесни специалисти. Не го мъчете детето с операции а го оставете да си изживее детството без стрес и пишман доктори. Като влезне в пубертета организма ще се справи.....За да се възстанови на 100% обаче са нужни серия от скъпоструващи операции. Семейството на детето събира средства за първата интервенция. И колко още ОПЕРАЦИИ 10-на
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъчно ми е да гледам такива болни деца и хора, а онези 240 само да лапат и да дават празни обещания. Тези долни и без срамни ***. Няма дума с която да ги определя нямат ли срам та това, е бъдещето поколение от което се отричат с лека ръка.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Душичка малка :( поне да пратим някой друг смс
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Дотогава трябва да се съберат още 80 000 лв."Добре ве, хората с дарения са дали 120 000 лева, остават 80 000, къде спи тая шбана държава с 240 милионерски хрантутника, толкова ли не може да отдели едни смешни 80 хиляди за това дете?
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дай Боже да проходи и само хубави неща да, и предстоят. Нека всеки помогне с каквото може.