Предстоящите избори в САЩ – референдум за Тръмп

Президентът ефективно измести съдебната система в дясно, отбеляза Огнян Дъскарев
30 окт 2018 22:05, Красимир Ангелов
11
Администрацията на американския президент Доналд Тръмп се държи на власт вече 2 години. Много скептици очакваха Тръмп да не издържи мандата си. След седмица предстоят междинни избори за камарите на парламента.

Прочети още на: https://www.bgonair.bg/denqt-on-air/2018-10-30/predstoyat-izbori-v-sasht-referendum-za-tramp-tvardi-zhurnalistАдминистрацията на американския президент Доналд Тръмп се държи на власт вече 2 години. Много скептици очакваха Тръмп да не издържи мандата си. След седмица предстоят междинни избори за камарите на парламента.

Прочети още на: https://www.bgonair.bg/denqt-on-air/2018-10-30/predstoyat-izbori-v-sasht-referendum-za-tramp-tvardi-zhurnalist

 

Администрацията на американския президент Доналд Тръмп се държи на власт вече 2 години, а след седмица предстоят междинни избори за камарите на парламента.

"Според проучвания левицата ще вземе долната камара на парламента. Така всяка законодателна инициатива на Тръмп ще бъде блокирана още в зародиш, тъй като демократите ще го спъват. Въпреки това, той успя да прокара основните си законодателни инициативи – данъчна реформа, двама съдии във Върховния съд, успя да назначи 84 нови федерални съдии. Ефективно, той измести американската съдебна система в дясно", уточни преводачът и журналист Огнян Дъскарев.

В студиото на "Денят ON AIR" той отбеляза, че по всяка вероятност Тръмп няма да успее да изгради стената с Мексико.

"Демократите няма да му позволят. Те ще се опитват да свалят Тръмп с импийчмънт, но това няма да стане никога. Той иска да намали силно социалните помощи за малцинствата в Америка, а това ще предизвика революция. Тези избори ще са референдум за Тръмп. Партията на президента в последните 40 години винаги губи тези междинни избори", посочи гостът пред Bulgaria ON AIR.

Какво още каза журналистът вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малцинства ли я кажете кой точно емигранти в Америка са се кръстили естествено без никакво право мнозинство.Токова нагла е само англосаксонската *** тя е нали.Като заговорихме за намаляване на пари стени и малцинства Тръмп ще си плати ли налога и кога ще кандидатства за зелена карта и приготви ли си багажа за депортиране в Австрия добре е да побърза вече лотарията е с по- гадни условия и няма да успее да извади карта че да се кандидатира за другите избори *** циркаджия.
8
1
 
1
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
ЕС не е свещена крава,та да е недосегаем за световните процеси!Ако не е ефективен и ПРИЕМЛИВ за ВСИЧКИТЕ си членове-ще се разпадне или фрагментира като стой,че гледай!
7
2
 
1
 
! Отговори
Паметлив преди 5 години
Спомнете си Кой пръв подхвана приказките за разпадане на ЕС!Не бяха Путин,Тръмп или евроскептиците,а евробюрокрацията в Брюксел!Тя заплаши,че ако не бъдат приети плановете и за промени в ЕС,които увеличават властта и,то ЕС ще се разпадне!Оттам тръгнаха тия приказки и бяха раздухани според съответния интерес.
6
3
 
3
 
! Отговори
Европейският съюз преди 5 години
Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо и демократично постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Благодарение на него в Европа вече никога няма да има войни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАми,направо каза,че ООН,НАТО и ЕС трябва да се разпаднат,ако искаш върни кадрите от Тубата и виж.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До VТръмп не каза, че ЕС трябва да се разпадне, а да се реформира , като се изчисти от ултра-левите и идиотщините им. И да стане искински ЕС. Всъщност същото го искаха и британците но брюкселците се опъваха. Но народите от ЕС ще им набият обръчите.Също както Тръмп не искаше НАТО да се разпадне , а да стане по-здраво и надеждно. И успя.Не се ловете на фейк медиите.
3
2
 
5
 
! Отговори
V преди 5 години
Ако ЕС не се разпадне до 10 години с европейското население в Европа е свършено. Думите на Тръмп не трябва да минават цедка ;) Човека ясно каза че ЕС трябва да се разпадне ;) Тръмп ми напомня на Горбачов .Той трябва да направи долу горе същите промени .Не е проблем да не сме на едно и също мнение ;) Поне за мен не е .Явно за вас е огромен проблем да не сте на мнението на Тръмп за ЕС
2
1
 
2
 
! Отговори
До V преди 5 години
Теб пък какво те грее от тази ситуация? Или успокоява завистлива та ти душичка?
1
5
 
2
 
! Отговори
V преди 5 години
Тоз е голям римлянин ве :))) Стар римски принцип ха ха ха .Това с ракетите а не атомните бомби както вика тоя е насочено към това Европа да се въоръжава ,а да не зависи от САЩ ;) РАзхода на Русия няма да е голям ,а по скоро на Европа .Русия приема по голяма заплаха за сигурността си ,щото САЩ не могат да докарват постоянно огромни военни части за учения .А като няма учения кво прайми ?Големия губещ е Европа ,ама то така или иначе трябва да се разпадне ЕС и Тръмп го каза ;)