Близките на Дарина: Шофьорът можеше да спаси бебето ни!

Викторио изолирал жена си от всички, искал я за себе си
Обновена: 31 окт 2018 20:06 | 31 окт 2018 19:45, Петя Славова
206
Близките на Дарина: Шофьорът можеше да спаси бебето ни!
Снимка: Кадър, Нова тв

Убийство на Дарина и нейната дъщеричка е от чувство за собственост, което е било предварително планирано и съпътствано от множество заплахи. Близките на младата жена разказват подробности около трагедията.

"Предния ден Викторио беше публикувал на стената си две жалейки. Той идва при детето да го види с пистолет. Аз ви питам, кой идва да си види детето с пистолет извън работа. Значи тези жалейки са били за него и за нея - за Виктория и за Дарина. Той е дошъл да я убие и да се самоубие. Детето е убито по погрешка", обяснява пред Нова тв Валерия Филкова, близка на семейството.

Още по темата

Дни преди убийството Дарина се страхувала да спи сама с дъщеря си в апартамента им в "Надежда". Леля й разказа, че е оставала да спи при нея, когато родителите й не са имали възможност.

"Има аудиозаписи на телефона й. Той я заплашваше с това, че ще инсценира катастрофа или падане на майката от балкона, докато простира и такива разни неща. Самата Дари я молихме многократно да подаде жалба в полицията, но тя не го направи. Страхуваше се за майка си и баща си", разказва още Валерия Филкова.

Викторио изолирал младата жена от родителите и от приятелите й, твърди още лелята на Дарина. Близките й обвиняват таксиметровия шофьор за това, че не е взел детето.

Родителите на Викторио били обидени от това, че обществото ги съди за постъпката на сина им. Намекнаха за семейни проблеми между него и Дарина, на които неведнъж били ставали свидетели.

"Това, което е извършил е ужасно. Не го оправдавам. Затова той ще си получи наказанието, но питам вас, мили хора. Знаете ли защо се е стигнало до тук? Някой от вас попадал ли е в такава ситуация?", каза майката на Викторио.

"И аз не мога да го разбера как е успял да посегне на него, след като косъм не даваше да падне от главата на детето", каза баща му.

Проблемите между двамата наскоро ескалирали. Близките им опитвали да помогнат, но не успели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единтвената жертва в случая е малката невинна душица.Тя не е избирала *** си родители.Бащата е изтрещяла мутра, а "невинната" мама най- вероятно не е толкова невинна и хич не прилича на стресирана.Това е типично младо семейство, където малкото *урве си мисли, че като изпикаеш бебето и вече си голяма работа.А голямата мутра смята, че всичко му е позволено, щото има пищов.Аман от *** пикльовци.Ама те сами се прочистват.Викат му естествен подбор.Жалко за детето.
159
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ай стига с тоз шофьор! Сега ще го окачат на бесилото. Ей за това никой на никого вече няма да помага. Хората ще бягат или минават безучастно край жертвите. Защото утре може да се окаже, че "не помогнали" както трябва!!!
158
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прави са родителите на Дарина да посочват шофьорът като виновник за смъртта на внучката им Никол. Ще бъдат също прави ако посочат себе си като съучатници в убийството на дъщеря си. А къде са родителите на осъденият да се изкажат или той няма такива? Какво стана с версията, че Дарина е направила аборт и с това е предизвикала яростта на Викторио? Наистина се проточи много това "разследване" и всякакви спекулации около него. Изглежда много ни харесва да човъркаме с пръст раната.Клик+популярност...
157
4
 
9
 
! Отговори
дон преди 5 години
Алооо,ганоьвци знаете ли защо сърбите говорят,че сме ебани в главата?Кой уби жената и детето,шофьора ли?***!!!
156
2
 
11
 
! Отговори
мак преди 5 години
Грешката на шофьора е, че не е извикал полиция веднага, след като убиецът излезе с бебенцето от колата. Разбирам, че беше паникьосан, затворен в кола с психопат с оръжие, но след това показа бездушие и безотговорност. Близо до ума е, че оня може да нарани детето. Но пък, кой знае, как щеше да реагира в подобна ситуация? Мисля, че никой.
155
4
 
6
 
! Отговори
гп преди 5 години
`Ни мое да го гледам, ни мое да го кърмим` Някой иска ли да го накърми ако го види из София?
154
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
някъде из наказателния кодекс пише " виновен ако с действието или бездействието си причини смърт ". Айде сега пак ми обяснявайте как бакшиша е невинен.
153
5
 
12
 
! Отговори
Тунджата преди 5 години
Този таксиджия си е типичен шоп! Ще те прекара без да му мигне окото, без грам състрадание. Но той да поеме отговорност без финансова облага - няма такъв филм!
152
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей,хора всички ли психясахте ? - Не е виновен шофьора !тоя викторио ,ако искаше детето му да живее щеше да го остави някъде -дори на улицата.искал е да го убие ,стрелял е в окото !-изродаБог да прости и да помилва Душичката малка !
151
4
 
10
 
! Отговори
вес преди 5 години
Поради това, че шофьорът не се е обадил веднага (след като е бил в безопасност) - е изгубено много ценно време, през ноето оня е осъзнал какво е направил, осъзнал е че няма връщане назад, и още повече е психясал.Ако полицаите бяха отишли веднага, може би детенцето щеше да има шанс
150
5
 
14
 
! Отговори
вес преди 5 години
в момента, в който оня е слязъл от таксито - шофьорът е бил в пълна безопасностл Трябвало е веднага да се обади на полицията. Телефоните са му били върнати.Защо не го е направил?Просто не е искал да си разваля спокойствието, да не го разкарват след тоова да дава показания
149
2
 
15
 
! Отговори
nina преди 5 години
Аз имам хипотеза защо убецът уби бебето и не го остави живо-така има пълно отмъщение към родителите на Дарина-тя е единствено дете и това им беше единствено внуче...Този не е иимал намерение да се самоубива никога-жалейките,.който е пуснал на фейса са точно за жената и детето били.
148
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе стига сме се плюли - от шушумиги толкова.
147
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Можело, трябвало, но вече е минало. Не знаем какво точно се е случило. Бащата, като е искал да спаси дъщеричката си, да я зарязал в апартамента или пред някое РУ, а не да я разнася из улиците. Иначе таксиджиите са супер нагли, а с дете се изнервят. Пътувала съм поне 7-8 пъти с моето бебе - пушат , крещят, ако детето реве продължително. Последният път шофьорът едвам дочака да слезнем и отпраши с *** газ, забравяйки за количката ни в багажника му. Как да очакваме нещо добро от такива хора
146
3
 
11
 
! Отговори
123 преди 5 години
#153Не е виновен,спокойно,само дето отказал да закара детето до някое МВР и се сетил да се обади в полицията чак след 3 часа...А междувременно от "стрес "е въртял курсове докато му свърши смяната.Сигурно и спокойно спи нощем.
145
3
 
22
 
! Отговори
до 138 преди 5 години
До Анонимен 138няма значение какво се е случило преди това и какво е знаел или не е знаел шофьора.В колата му се качва човек с пистолет в едната ръка и с малко дете в другата.Повтаря през цялото време, че ще се самоубие. Ясно е, че не е адекватен.Всеки нормален човек, с поне малко чувство за отговорност, би взел детето, след като бащата сам е искал да му го даде.В такава ситуация да попиташ : "епа аз кво да го правя това дете?"..... направо си е подсъдимо.
144
4
 
9
 
! Отговори
Handel преди 5 години
На калпава тиква и шофьора и пречи.
143
6
 
15
 
! Отговори
българка преди 5 години
Хайде сега - таксиджията виновен, като нищо може да го осъдят за съучастие и даже да получи по-тежка присъда от убиеца - нали затова си имаме правосъдна система. Когато каруцата се обърне - пътища много ! Родителите, след като знаят, че в семейството има проблеми, знаят, че е заплашвал - да бяха се намесили, да бяха му обяснили, че жената и детето не са му собственост и не може да ги заплашва. Има и други жени на тоя свят. Те са си траели, не са подали жалба в полицията. Сега друг им е виновен
142
4
 
11
 
! Отговори
С. преди 5 години
Вие можеше да ги спасите и двете. Много по- рано.
141
11
 
17
 
! Отговори
Арети преди 5 години
Не пишете глупости!!! Инстинктът эа самосъхранение е основният инстинкт и най-силния, эащото определя главната эадача на човека - неговото оцеляване!!! Шофьорът просто се е оэовал в неподходящото време и място, както има една такава максима!!!