Родителите на Викторио през сълзи: Това, което е извършил е ужасно!

Много обичал малката Никол, не давал да падне косъм от главата й
97
Родителите на Викторио през сълзи: Това, което е извършил е ужасно!
Кадър: Нова тв

Родителите на убиеца Викторио Александров, който простреля смъртоносно приятелката си Дарина и уби едногодишната им дъщеря Никол, признаха, че е имало проблеми между тях, но не пожелаха да конкретизират какви.

Още по темата

Майка му Лидия смята, че това което е извършил е ужасно и той ще си получи наказанието. Нито тя, нито бащата на Викторио го оправдават.

"Каквото и да е станало вече няма значение, няма го нашето ангелче, няма кой да ни радва, да ни гушка, няма кой да целуваме и прегръщаме", сподели през сълзи Лидия пред Нова тв. 

Бащата на Викторио Детелин добави, че не може да разбере какво е станало, защото синът му не е давал и косъм да падне от главата на детето.

"По цяла нощ й пееше "Зайченцето бяло", казваше "Тук съм, тати, тук съм мила", всички които го познават знаят колко много добър баща беше, колко обичаше Никол и Никол знаеше колко много я обича той", продължи Лидия Александрова. 

А мъжът и я допълни, че независимо от грозната постъпка на Викторои той е негов и син и заедно с майка му ще го подкрепят.

"Той е наш син, ние сме зад него", каза Дтелин, а Лидия призова: "На всички, които ще го обвинят, ще им кажа: "Обуйте неговите обувки, живейте неговия живот и тогава го съдете!".

"Възпитала съм децата си в честност", каза още тя и добави, че обича сина си, независимо какво е направил.

Днес прокуратурата повдигна 3 обвинения на Викторио - за убийството на 23-годишната Дарина, за убийството на детето им и за принуда спрямо таксиметровия шофьор, когото отвлече.

Викторио все още е в "Пирогов", без опасност за живота след неуспешен опит за самоубийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
5
 
! Отговори
Елиз преди 5 години
Това е то - свекървата....В цялата си "прелест". Синът й убил жена си и детето си и въпреки това тя го оправдава, болен мозък....
66
2
 
4
 
! Отговори
гого преди 5 години
До щшщшдобрите момчета на мама
65
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Възпитавали са синовете си в съветско-казармен идеал!Това е истината, колкото и да триете!Тепърва ще берем жертвите на тия *** мaлоумщини, лелеящи по великия ви Съветски съюз, дето умре!
64
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво е станало? Със сигурност планът е бил да убие двете и себе си още в апартамента. След жената обаче се е разколебал, просто защото е нямал смелост да се самоубие. Когато се е видял притиснат от полицията, отново е решил да умре и затова първо е убил детето. Но за себе си пак не е имал смелост. Цялото колебание е било за собствения му живот. А шофьорът е публиката, която е трябвала за драмата му. Едва ли е обмислял сериозно да умре и да остави детето живо. Направил му е приживе некролог.
63
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво значи подкрепят сина си? Какво възпитание бе, каква честност? Този садист е убил освен жена си и бебето си, това не е човек. Да се скрият някъде и въобще да не се показват. Ще го съдят всички, както заслужава, няма нито да обувам неговите обувки, нито да му влизам в положението. За някои постъпки няма прошка, няма оправдание, няма жалост!
62
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Престанете да говорите глу.пости, че детето не било от него. От къде знаете? Този е психопат от точно определен тип и за това говорят всичките му действия. Такива смятат, че семейството им е техен придатък, тяхна собственост. Собствеността им няма ПРАВО да престане да ги обича и да ги напусне. Но след като това немислимо нещо е станало, той е в правото си да унищожи собствеността си със себе си. Такъв може да обича детето си, докато е жив, и да го разстреля хладнокръвно, ако реши да умре.
61
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия двамата родители каквото са посяли, това са и пожънали. Характерът на човека се формира в семейството, а не в училище, в университет или на работа. Каквото и да приказват сега милите мама и татко, каквото и да хленчат сега - те са отгледали и възпитали УБИЕЦ !!!
60
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
съветско-казармен идеалЗа тях това е върха на сладоледа.
59
2
 
25
 
! Отговори
losHo преди 5 години
Е това не мога да го разбера ! Убиват ти внучето и ще защитаваш сина си! Колкото и да обичаш сина си има неща и линии, които не се прекрачват
58
5
 
14
 
! Отговори
Тази Лидия преди 5 години
сигурно е рускиня.Само такава може да бъде толкова безчовечна и нахална.
57
4
 
29
 
! Отговори
Госпожо Лидия, преди 5 години
Уравновесените хора се развеждат, но продължават да се грижат за общите деца и ИМ ПОКАЗВАТ как хората трябва да се УВАЖАВАТ и че светът не свършва само с един човек.Светът е безкраен, многообразен, важна е КУЛТУРАТА на човека.Може и да не се ожени( омъжи) след това, но изтъква хубавите качества на човека( мъж, жена) от когото има дете.От собствен опит още преди 50г. говоря.Уважение, ценене на личността, това са видяли децата, въпреки развода ни.Така постъпват стойностните хора.Другото- са хора
56
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 44Ми като не иска да е обикновен сотаджия, да вземе да стане кардиохирург!Ама се иска дупe, акъл и 30 години (най-хубавите!) - пожертвани в името на Обществото!
55
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова обичал детето си,че го отстреля в окото..Пепел ви на устата,как не ви беше срам да излезете пред камерата?
54
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Родителите са ВИНОВНИ! Много виновни... и продължават да произвеждат вина!Най-добре е всички да се гръмнат. Во главе със сина си!
53
19
 
6
 
! Отговори
GHT преди 5 години
Знаете ли колко подобни убийства стават в Западна Европа и Русия всяка година? Много. Сценарият е един и същ: мъж и жена живеят заедно, уж се обичат, мъжът си мисли, че има деца, а след време научава, че те не са от него и той всъщност има НУЛА деца, изперква и затрива първо тях - чуждите деца, защото е в състояние на екстремен афект и ужас, че всъщност неговият ген е затрит, а със силите си отглежда чужд. Психолозите са разнищили това явление. Жена му е абортирала неговите деца, а е родила чужд
52
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брутална наглост!Естествено че го обича,нали им е син,но нима родителите на Дарина я мразят?Ами бебето?Наглост,безподобна наглост!!!!Мир на праха на майката и бебето, а за синчето - сурово възмездие!!!!!!!
51
7
 
53
 
! Отговори
обективно наблюдение преди 5 години
Внимателно изгледах видеото и съм категорична, че бащата (професионален военен) е под чехъл, а майката е безподобна усойница. Допускам, че безценният им син е наследил психопатията от майка си, защото дори и злият й нрав не обяснява наглостта да застане пред камера и на практика да защитава сина си, а да не спомене и дума за убитата майка на внучето си. Истински скърбящите нямат сили за интервюта. Дефектни хора са. Бездушни ***.
50
4
 
30
 
! Отговори
Край преди 5 години
За всички щеше да е по добре Викторио да беше точен до последно А още по добре щеше да е да не се е раждал.
49
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къв живот е водил тоя .. в сибир ли копал камъни? Вода ли.е.търсилв Африка. ***. Дано изгние в затвора. Такива родители са създали психопад и.със сигурност ся знаели, че му хлопа дъската.
48
35
 
5
 
! Отговори
разбиращ преди 5 години
Ако е имал доверие на жена си , обичал я е , на всички я е хвалил и е искал да остарее с нея а после рязбере че тя му е родила чуждо дете , не мислите ли че целия му свят се е сринал в един миг