Викторио за убийствата: Не помнил, разхождал се, возил се...

Мъжът с три повдигнати обвинения
31 окт 2018 21:00, Петя Славова
148

Прокуратурата повдигна три обвинения на Викторио Александров, убил приятелката си и тяхното дете. 26-годишният мъж ще се изправи пред съда заради убийството на 23-годишната Дарина Министерска, убийството на едногодишното им дете и принуда спрямо таксиметровия шофьор, когото отвлече с пистолет, насочен към главата му.
Още по темата


Шофьорът на таксиметровия автомобил разказва, че убиецът започнал да се държи агресивно с него още в квартал "Надежда".

"Цялата агресия беше точно 5 минути докато се разберем, че аз ще върша точно това, което той иска и няма да ме закача", коментира шофьорът.

След това двамата продължили да си говорят приятелски. Таксиметровият шофьор дал на детето вода, а убиецът върнал мобилните му телефони.

В края на пътуването Викторио казал, че няма да взема колата му. И допълнил, че ще се прибере в Елин Пелин да размисли.

Шофьорът не взел детето, защото се притеснил какво може да последва. Предложил на Викторио да се обади на близките си и да им даде детето. Той отказал.

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов заяви, че таксиметровият шофьор няма да бъде подведен под отговорност за действията си.

След неуспешния опит за самоубийство Викторио Александров вече е изписан от "Пирогов" и е преместен в следствения арест, научи Bulgaria ON AIR от Софийската градска прокуратура.

Пред разследващите Викторио е обяснил, че не помни нищо и от двете убийства, само си спомнял как се е разхождал в Северния парк с детето и се е возил с него в автобуси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Друсан и превъртял за да стигнеш тая краиност скарване скарване ама чак толкова пък за любов нее мислил какво прави
1
0
 
24
 
! Отговори
НЕ ПОМНЯ преди 5 години
Е да, така е най-лесно.