ОмбудсМая на автобус, на влак... Манолова хукна сред хората!

Тръгва за Стара Загора с автобус, утре за Варна с влака
Обновена: 6 ное 2018 09:23 | 5 ное 2018 09:00,
105
ОмбудсМая на автобус, на влак... Манолова хукна сред хората!
Снимка: Bulphoto, архив

Днес омбудсманът Мая Манолова тръгва за Стара Загора с автобус. Тя ще ползва обществен транспорт, след като преди дни стана ясно, че властта предлага от закона да отпадне правото на обществения защитник да ползва кола и шофьор от Националната служба "Охрана" (НСО).

Още по темата

Финансовият министър Владислав Горанов дори заяви, че автомобилът се ползвал като скъпо такси.

В отговор Мая Манолова каза, че не е привързана към НСО и заяви, че ще започне да ползва обществения транспорт, в който ще организира и приемна, където хората да споделят проблеми.

Първото пътуване на Мая Манолова с обществения транспорт ще е днес с автобуса за Бургас, който тръгва в 9:00 часа от Централна автогара - София, съобщи Bulgaria ON AIR.

Според разписанието, Манолова се очаква да пристигне в Стара Загора около 11:15 часа.

Утре Манолова ще направи приемна и във влака от София за Варна. В сайта на омбудсмана има и телефон, на който желаещите да участват в приемната могат да се запишат.

Т.нар. експрес тръгва в 6:55 часа от столичната централна гара. Манолова е ангажирала купе №2 в първи вагон, втора класа.

"Хората, които искат да се срещнат с омбудсмана, за да споделят свой проблем,  могат да го направят като изберат най-удобната за тях спирка по маршрута, от която да се качат", съобщиха от пресслужбата на омбудсмана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Омдусмана има 4 служебни коли, не е останала без кола,но за тези коли трябва да плаща гориво ,което не й е приятно!
91
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма такава държава:)
90
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредното шоуна Мая. На сйта на омбудсмана е публикуван финансовият отчет в който пише четири броя леки автомобили. Така че има на какво да се вози. Ама не е достатъчнобаровско за нея.
89
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бас държа, че другарят Б.Методиев Б. ще разпореди да върнат колата на Мая!
88
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мая Манолова добре се изгаври с герберастите, които си мислеха,ч е ще й направят мръсно.
87
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От охрана от НСО имат нужда двама души в България:1/ Пазителят на етническия мир, заслужилият деец на КДС,и на МIТ Меди Доан. На него вече веднаж му посягаха с тапешник, така че кое си сака, оно си требе!2/ Големият патриот, биячът на турски баби, крайграничният хотелиер, борецът за здравословна тишина, състрадателната душа Валерката Симеонов.Знам, че ще ходотайствате и за други, но аз викам - толкоз! Нека одят пеш - по-здравословно и няма да се озъртат много!
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 61 щом е голяма ×××× а."И със звяр да си легне пак цела остава." - Радой Ралин
85
4
 
12
 
! Отговори
Немислещ преди 5 години
До МислещаПрава сте госпожо! Но защо ограничавате кристалната си мисловност до Мая Манолова? Защо 240 *** от Парламента ще се возят на луксозни автомобили, ще ги подновяват и пак ще се возят, предполагам знаете, че не само по служебни дела? Освен това г-жа Манолова действително ходеше по разни горещи точки, напр. Бобовдол. При това не чух от нея да негодува, че не я охранява НСО! Тя няма нужда от охрана, нужда имат други - "любимци на народа". Бъдете последователна, госпожо!
84
9
 
10
 
! Отговори
Мислеща преди 5 години
А защо изобщо трябва да ползва охрана и служебен паспорт?! Да не е богопомазана?! Като иска да работи за хората, трябва да е сред тях и да вижда реалните им проблеми. От "висотата" на луксозния автомобил трудно се вижда как живеят обикновените хора. Нека да пътува като всички останали с обществен транспорт, няма да и се изметнат краката. В някои страни даже премиерите ползват влак или колело да ходят на работа и не се изявяват като ВИП-ове.
83
3
 
12
 
! Отговори
Един преди 5 години
Валди Гoрунов да обясни редно ли е Баце да ползва охрана от НСО между мандатите си, при положение, че по това време е г-н Никой. Аре като ще правят правила, да са еднакви за всички.
82
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Диана Найденова /Акулата/ имаше предаване в неделя! Интервюираше някой политик по време на път с автомобил. Понякога интервюирания шофираше, друг път специален водач, а Мая лично я вози самата Акула, промени маршрута, не отидоха до някакви забележителности, занесе я в Кюстендил и символично я изостави там....! А най голяма пародия бе кухата лейка, депутат на Бареков чрез системата 13/13 - Ани Бардакова! Ужаст!
81
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе, това ще е новата лява партия. Някои им направиха реклама като главни секретари, на Мая - като пътник втора класа! Приемната - вагон ресторанта.Или елегантно я отделят в сопствено купе, да не и посегне някой в тунела!
80
14
 
9
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
Тъппа показност, все едно, че няма възможност да пътува със собствен автомобил.
79
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на външност бива, и на рейтинг е първа! Не е навирила мусура като дамите на Герб! От Лили може да направиш 5 Майчета, от Фидосището - 100! Ходеше с патерица да председателства НС, без заместници и умните красиви я мереха с домати и павета! Сега г-жа Крясък Карастанчева има пълен комфорт и пак не може да се справи.Само стана малко по консенсусна!
78
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А герберастите се пъчат с джипката на горското!
77
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИнзвънредноИзбирателите ще го возят с конска каруца.
76
10
 
4
 
! Отговори
Бай Хей преди 5 години
До 67, 73, 77. А бе, пич, стига си писал глуппости. Знаем, че мреш от завист и злоба към ГЕРБ, ама с такива блудкави писанки само ставаш смешен.
75
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не види от Корнилия.Ама се престара с влак ще ходи по села и паланки.
74
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аууу сестра Галева се вози на влака...жива да я ожалиш горката.*** тръгнала сред хората, Мая Общата тръгнала сред хората ... журналята такива заглавия им измислят, че скоро очаквам аналог с Исус, който тръгнал сред хората.
73
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мая Манолова е доста енергичен и твърдо глав човек. Самоуверена, борбена, но за мен е доста повърхностна и недостатъчно стабилна. И все пак добре стои в медийното пространство. Нямам представа от нейната полезност.