ОмбудсМая на автобус, на влак... Манолова хукна сред хората!

Тръгва за Стара Загора с автобус, утре за Варна с влака
Обновена: 6 ное 2018 09:23 | 5 ное 2018 09:00,
105
ОмбудсМая на автобус, на влак... Манолова хукна сред хората!
Снимка: Bulphoto, архив

Днес омбудсманът Мая Манолова тръгва за Стара Загора с автобус. Тя ще ползва обществен транспорт, след като преди дни стана ясно, че властта предлага от закона да отпадне правото на обществения защитник да ползва кола и шофьор от Националната служба "Охрана" (НСО).

Още по темата

Финансовият министър Владислав Горанов дори заяви, че автомобилът се ползвал като скъпо такси.

В отговор Мая Манолова каза, че не е привързана към НСО и заяви, че ще започне да ползва обществения транспорт, в който ще организира и приемна, където хората да споделят проблеми.

Първото пътуване на Мая Манолова с обществения транспорт ще е днес с автобуса за Бургас, който тръгва в 9:00 часа от Централна автогара - София, съобщи Bulgaria ON AIR.

Според разписанието, Манолова се очаква да пристигне в Стара Загора около 11:15 часа.

Утре Манолова ще направи приемна и във влака от София за Варна. В сайта на омбудсмана има и телефон, на който желаещите да участват в приемната могат да се запишат.

Т.нар. експрес тръгва в 6:55 часа от столичната централна гара. Манолова е ангажирала купе №2 в първи вагон, втора класа.

"Хората, които искат да се срещнат с омбудсмана, за да споделят свой проблем,  могат да го направят като изберат най-удобната за тях спирка по маршрута, от която да се качат", съобщиха от пресслужбата на омбудсмана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
5
 
19
 
! Отговори
Инзвънредно преди 5 години
От утре Премиерът тръгва на работа пеша от Банкя !!!
71
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откраднаха и служeбната кола и бензина на Омбудсана, на който му трябва Омубдсан да си купи скъпи горива и да си плати тол таксата по магистралата И да Гони омбудсмана до Мездра нищо, че сте си платили данъците пък и ако умрете на някоя магистрала убиец докато я гоните ваш си е проблема.
70
2
 
5
 
! Отговори
batmario преди 5 години
дали ще има указателни табели във влака та да не се бъркат хората?
69
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който иска шофьор и кола да си плаща за тях, само бензинът да се поема от данъкоплатците, когато се пътува служебно. НСО не е транспортна фирма, така че всички трябва да слязат от луксозните возила барабар с тиквоподобната мутра!Не е имало никакви покушения срещу управляващи даже и опити за такива, така че какво се шушкат зад гърба на НСО!
68
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мая Манолова освободи една кола на НСО за ползване от поредният мафиот на ГЕРБ.
67
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предложиха на Нинова транспорт от НСО, за да могат да я подслушват и да докладват на Първия. Не се хвана на въдицата. Тука явно няма какво да подслушват и не им е интересно да помагат на омбудсмана.
66
14
 
10
 
! Отговори
До Истината преди 5 години
Да, тя е поредният политик преживял "пълен катарзис", след който и преди и сега не е свършил работа за 5 лева. И вместо да пишеш лъжи, просто напиши какво е свършила! Лесно е, списъкът е много кратък.
65
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато Орешарски фалира КТБ Манолова беше депутат от БСП и дума не обелва ще по тоя въпрос.
64
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно в България е в сила поговорката, че да си майстор не трябва да си кадърен, а трябва да си знае много балалайката. Пример - Манолова.
63
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая да не се прави на ощипана, ами да вземе да поработи малко, ако трябва и пеша да ходи. Стига с тези медийни глупости.
62
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А тиквите сами във влака когa от какво се криете бе тикви.
61
11
 
16
 
! Отговори
Мая Костинбродска преди 5 години
Кюстендилката Мая Манолова внучка на секретаря на държавния глава Тодор Живков д-р Никола Манолов и усмихнат член на БСП, е омбудсман и се грижи за гражданските ни права пример за чудна българска демокрация. На 29-тата година от началото на демокрацията България е разделена отново: наследниците на комунистите са тези, които единствено имат качествата да ни управляват. Останалите граждани са просто народът, който, както и да гласува, все тях избира.
60
4
 
3
 
! Отговори
на мирен протест преди 5 години
смели да изразим целта за какво сме тук на тази мирна земя,да живеем и дишаме свободно,да работим,да допринесем за благото на този български народ като свободни граждани,където се зачитат гражданските им неприкосновеност,от законодатели и политици, не рушим животи,не рушим ценности,не рушим,ние сме за живот,стойностен порядъчен живот на бъдещите поколения за здрави семейства и усмихнати деца,за да се гордеят с нас идните поколения
59
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тиквата немее в градски транспорт да се вози що ли ?
58
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГРОБ затрудняват достъпа на хората до омбудсмана дали е редно, на който му трябва омбудсмана да я търси във влака. Какво може да се очаква от тикви няма ли ниституционен съд мамка и държава.
57
14
 
12
 
! Отговори
Накратко преди 5 години
Хахаха мая манолова и работа.
56
11
 
17
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Тая е голем пич***га ! Но Бойчето не го виждам сам между хората в обществен транспорт !
55
1
 
2
 
! Отговори
на мирен протест преди 5 години
нашето младо поколение не са агнета за прищявките на някои заможни,дето ги забременяват и убиват,ние сме против проституцията,насилствената проституция,някои млади ги няма не са в някой елитен университет в европа и после в банка на работа,няма ги тези също стойностни хора като тези деца на заможните чичовци и дедовци в нс и мс,зачитане на гражданските свободи
54
0
 
5
 
! Отговори
Джурналист д.ебил преди 5 години
От днес.бг.Заглавието направо кърти!!!
53
6
 
6
 
! Отговори
на мирен протест преди 5 години
хилядите по улиците от 89г. повечето са в чужбина,други жертви на системата не са между живите,но останалите тук да излезем за истинската свобода на 11/11/2018г.,вместо по фолк концерти,дискотеки,дето зарибяват млафите в проституция,елате в защита на семвйство,деца,ценности, да покажете,че сте за истинска свобода на граждански права,неприкосновеност,свобода на словото,според Конституцията