ОмбудсМая на автобус, на влак... Манолова хукна сред хората!

Тръгва за Стара Загора с автобус, утре за Варна с влака
Обновена: 6 ное 2018 09:23 | 5 ное 2018 09:00,
105
ОмбудсМая на автобус, на влак... Манолова хукна сред хората!
Снимка: Bulphoto, архив

Днес омбудсманът Мая Манолова тръгва за Стара Загора с автобус. Тя ще ползва обществен транспорт, след като преди дни стана ясно, че властта предлага от закона да отпадне правото на обществения защитник да ползва кола и шофьор от Националната служба "Охрана" (НСО).

Още по темата

Финансовият министър Владислав Горанов дори заяви, че автомобилът се ползвал като скъпо такси.

В отговор Мая Манолова каза, че не е привързана към НСО и заяви, че ще започне да ползва обществения транспорт, в който ще организира и приемна, където хората да споделят проблеми.

Първото пътуване на Мая Манолова с обществения транспорт ще е днес с автобуса за Бургас, който тръгва в 9:00 часа от Централна автогара - София, съобщи Bulgaria ON AIR.

Според разписанието, Манолова се очаква да пристигне в Стара Загора около 11:15 часа.

Утре Манолова ще направи приемна и във влака от София за Варна. В сайта на омбудсмана има и телефон, на който желаещите да участват в приемната могат да се запишат.

Т.нар. експрес тръгва в 6:55 часа от столичната централна гара. Манолова е ангажирала купе №2 в първи вагон, втора класа.

"Хората, които искат да се срещнат с омбудсмана, за да споделят свой проблем,  могат да го направят като изберат най-удобната за тях спирка по маршрута, от която да се качат", съобщиха от пресслужбата на омбудсмана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
8
 
11
 
! Отговори
Захари преди 5 години
Мая да смени Корни!
11
7
 
15
 
! Отговори
от ТЕЦ преди 5 години
От Топлофикация София сме много доволни от Мая Манолова. След намесата й и решението на Върховния административен съд можем поголовно да съдим всеки зачислен към нас крепостен абонат, без значение дали ползва и или не ползва нашите псевдоуслуги с парното и топлата вода!
10
12
 
22
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Всяко чудо за три дни! Отблъскващ популизъм!
9
3
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Е НАЛИ С НЯКОГО ТРЯБВА ДА СИ ОБЪРШАТ *** ПРЕМИЕРА И КУТРЕТО ГОРАНОВ И ДА ПОКАЖАТ НА ХОРАТА, ЧЕ ИМ СЕ ОТНЕМАТ ПРИВИЛЕГИИ. А НА ДРУГИТЕ КРАТУНИ В ПАРЛАМЕНТА ЗАЩО НЕ??? ИМА ХОРА КОИТО ВЕЧЕ НЕ СА ВЪВ ВЛАСТА АМА ГИ ОБСЛУЖВА НСО КАТО ДИАМАНТ С ВИСОКА СТОЙНОСТ. ТА ДАЖЕ И ОХРАНИТЕЛИТЕ ХОДЯТ НА ПАЗАР СЪС СЛУЖЕБНАТА КОЛА, ВОДЯТ ДЕЦАТА НА ЗАБАВАЧКА И УЧИЛИЩЕ АБЕ КАТО БОГАТАШИ ОТ ВИСОКА КЛАСА. ЗА ТЯХ НИЩО НЕ КАЗВА ГОРАНЧЕТО. ВСИЧКИ НА КОЛЕЛА КАКТО ВЪВ ХОЛАНДИЯ. ПАРЛАМЕНТА ИМ ИМА САМО 2 СЛУЖЕБНИ КОЛИ.
8
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Луда работа на омбудсман Мая. Един държавен служител за толкова проблеми!!!Още не ореден въпроса от две години за сградната/станал дяволско разпределение/ но търчи по длуги.????Прилича замазване на проблеми и отчитане на дейност за пред обществото.
7
0
 
24
 
! Отговори
UBO преди 5 години
Ама НСОхрана не е ли закрита още?Да не би да има още недохранени дупетати?
6
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Запад има и министри и премиери хозят с колело .Направили дте реклама на Мая.
5
10
 
37
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Провокативното ви заглавие и думичката "хукна" не променя факта, че именно Манолова е с висок рейтинг 58% и хората и имат доверие.
4
8
 
37
 
! Отговори
Стоян преди 5 години
Браво на Мая, ще бъде близо до хорат.Напоследък много работи и помага.А Оня милярдер, дето не ходи на работа, а има шофьор и охрана?
3
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А дръндарския смачкан крадлив пандизчия хидроинджинер го пазят и возят вече над десет години, без да е депутат, за сметка на данъкоплатците.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1Защото никой, който може да си го позволи, не би пътуваш с родния градски транспорт.
1
2
 
43
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Защо и нашите депутати не пътуват с обществен транспорт ,както Мая Манолова ?Не им ли стигат високите заплати и другите облаги с които се ползват?