Славчо Пеев: Обидно е да те разсмиват за 500 лв.

Със заплатите в театъра не се издържа семейство, обобщи актьорът
Обновена: 6 ное 2018 21:59 | 6 ное 2018 21:45, Анисия Иванова
31
Славчо Пеев: Обидно е да те разсмиват за 500 лв.
Снимка: Bulgaria ON AIR

Хората стават все по-мрачни заради изкуството и спорта, смята директорът на дупнишкия театър "Невена Коканова" Славчо Пеев. Според него човек трябва да може да изхрани семейството си, а с 500 лв., колкото получава един млад актьор, това е невъзможно.

"Обидно е да те развличат, да те разсмиват, да те разплакват за такива пари. Държи те това, че трябва да бъдеш професионалист. Ти си учил за това. Нищо друго не можеш да правиш", заяви в "Денят ON AIR" Славчо Пеев.

Актьорът, който преди месец претърпя инфаркт, коментира и здравеопазването ни.

"Тези хора са недооценени. Като почнем от сестрите, които получават обидно малко пари, а се грижат денонощно. И стигнем до докторите - втори бог. Те трябва да бъдат на страхотно високо ниво", сподели Пеев в Bulgaria ON AIR.

Според него държавата не е благодарна на медиците, тъй като благодарност се изразява чрез заплащане. По неговите думи те са вече изцедени и не може една страна да не цени специалистите си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Мед.сестраИ ТОВА ВИ Е МНОГО МИЛА МИ СЕСТРО. Не заслужавате нищо, защото вие не сте медицински сестри, а чудовище. Който не ви е попадал в лапите само той не знае. Научете се на възпитание и отношение към болните хора, а не ми мрънкайте само за пари.
23
0
 
0
 
! Отговори
СТИГА БЕ преди 5 години
За Славчо лекарите са богове защото е Славчо. Дали така щеше да ги хвали ако беше никому неизвестен като обикновените хора. Скоро си имах работа с голяма известна болница - ужас !!!! Без думи съм - отношение към болните като към мръвки месо, особено към възрастните. Ще ми говори за сестри - че те са абсолютни усойници. С тях не може да се говори - те са повече от боговете и от лекарите. Така че, айде стига хвалби.....
22
0
 
0
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 5 години
Днес разбрах нещо за опростачването на бг. народ. В коментарите на различните постове от 1 до 24 има всякакви разбирачи на професии. От фолкдиви ,таксиджии,башмайстори та до мед. сестри и професори по икономика.Ама никой не дава решение на въпроса! Колко му е нужно на актьора в някой театър в София или провинцията.Ама 400 или 1400лв.Е, ако някой ми го определи ,то и аз да си направя театър пък и да спечеля.Лошо няма.Ама Доко доко или пепа секса хич не ме е дерт за такива критикуващи ***!!!
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Славчо ,а пенсионер,който взема 200лв пенсия какво да прави?
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми правете така,че хората да се бият за билети,и ще взимате повече!Онова старовремското умря!
19
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ставай сводник , те печелят най добре !
18
6
 
20
 
! Отговори
Pilot преди 5 години
За съжаление на новите софиянци театър не им трябва , а чалгаджийниците са пълни ! Соца беше сто пъти по- читав строй от тази разруха сега и го твърдя не защото съм комунист !Поклон пред този човек !
17
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Със заплатите в театъра не се издържа семейство, обобщи актьорът"А с каква заплата се издържа семейство? Или ако копаш за 300 лева - може?!
16
6
 
10
 
! Отговори
Маке-ариец преди 5 години
Славчо, Гане разбира само от Шушана и ДокоДоко - коментарите го доказват. Панелистанеца е най-простото племе - факт!
15
3
 
10
 
! Отговори
Лекар преди 5 години
До Анонимен 16:Това е лъжа! Няколко пъти по 600 са! С подобни лъжи настройваш хората срещу нас!
14
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А да си лекар-специализант и да полушаваш 600-650лв и да си плащаш специализацията обидно ли е? Просто питам. Държавата на обидените и обижданите.
13
0
 
7
 
! Отговори
същия зайцев преди 5 години
Клиенти на театрите викаш......мъчно ми е....запродавам вас и .....за мело тв мания
12
8
 
9
 
! Отговори
Учуден преди 5 години
Какво реве директорчето, то балъците умряха! И мен ме е яд, че тиквуна е начело, че има такива 240 ***, да се хранят на народен гръб, ама бачкам! Като не му харесват тези пари, да копа царевица, може ако е по-бърз , да направи състояние
11
11
 
25
 
! Отговори
Американ преди 5 години
Имаш клиенти - имаш заплата, нямаш клиенти - нямаш заплата.Имаш публика - имаш заплата, нямаш публика - нямаш заплата.Какво толкова има за разбиране тука?И все обидени ходят, вместо да направят нещо за себе си..
10
5
 
22
 
! Отговори
Потресен преди 5 години
Тиквите опростачиха и чалгализираха всичко в живота ни. Когато нормален човек чете част от коментарите си личи опростачването и чалгализирането на авторите им
9
5
 
13
 
! Отговори
kukla преди 5 години
Леле, че в Дупница имало и театър. Много хубаво, но да си минат на пазарен принцип. Иначе не виждам защо държавата трябва да издържа еден театър в Дупница. По тая логика сигурно и Сашка Васева може да приплаче, че и нея трябва да я приберат в дупнишкия театър. То както е тръгнало може на стари години сегашните фолкдиви да се изтъпанят за почетни пенсии, че са развивали културно днешното демократично общество.
8
6
 
35
 
! Отговори
Непозната преди 5 години
Със заплатите в почти всички сфери на работа в България е трудно да се издържа семейство, но всички го правят. Незнам защо Славчо Пеев и такива като него винаги си мислят, че те трябва да бъдат привилигеровани.
7
19
 
14
 
! Отговори
Сергей Зайцев преди 5 години
С тези коментари личи колко сте недорасли,и колко сте малки и в двата случая.Този дето си позволявате да критикувате е емблема на българското кино и театър.Когато постигнете и половината от това което той е направил ,тогава коментирайте.
6
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
30 години само се оплаква тоя човек и не само той,няма театър в света който да ти осигурява висок стандарт,нема такъв.Бяха свикнали за негледаеми филми за 10 минутна роля хилядарки да взимат,еми умре Мара.Да се научите да правите филми а не високомудрени говорилни дето само вие и режисьора си ги гледат,Какви 500лв,изкарахте се колкото училищна метачка по заплати,по-кротко.
5
3
 
19
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
За Сестрите и Лекарите знаем , виждали сме го . Ама за Актьорите е тъпо - няма такива , умряха .