С кои партии СДС ще търси допирни точки?

Румен Христов: Моделът на управление е изчерпан!
Обновена: 12 ное 2018 23:22 | 12 ное 2018 23:22, Екип на Bulgaria On Air
64

СДС ще търси разбирателство и допирни точки с партиите, членки на Европейската народна партия (ЕНП). А това, че правим завой към ГЕРБ, е изведено от контекста и не е вярно, каза в студиото на "Денят ON AIR" лидерът на СДС Румен Христов.

"Ясно сме заявили позицията си, СДС е в извънпарламентарна опозиция. Считаме, че сегашният модел на управление е сгрешен и изчерпан. При тези обстоятелства не намираме своето място в съвместна управленска коалиция с ГЕРБ", отбеляза той.

По думите му пътят към влизането на Съюза на демократичните сили в парламента е дълъг, но ако стигне до там, амбицията на партията е да има по-сериозно представителство.

"Всички виждат какво се случва в обществото. Гражданското недоволство е изключително сериозно, то е породено от липсата на справедливост. А протестите са просто формалност на фона на неудовлетворението на българите от управлението на държавата", коментира още Румен Христов.

Пред Bulgaria ON AIR лидерът на СДС бе категоричен, че ако партията му вземе участие в следващия управленски мандат, ще се бори за удвояване на доходите на българите, тъй като това било напълно възможно.

"Това, което категорично мога да заявя отсега, е, че СДС няма как да бъде в коалиция с БСП и ДПС", допълни Христов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един СДС-ар познавам...............само идваше да се подписва и да си взема заплата, без да работи................такива са СДС-арите................тарикати и мошеници!!!Но пък за сметка на това................големи връзкари................знаем ги тях!!!
28
3
 
16
 
! Отговори
за СДС преди 5 години
Иван Костов не беше ли от СДС и той?Един от главните виновници за престъпната приватизация , един от хората, които подписаха плана "Ран-Ът"............и тайният анекс към тоя план............за унищожаването на България!!!Заради такива като Иван Костов България намаля от 9 милиона на 6 милиона!!!
27
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СДС-арите.................най-продажните, най-корумпираните хора, те нанесоха най-големи злини на България.БГ-народ ги изхвърли на сметището на историята..........заедно с ДСБ и други паразитни партии!!!
26
1
 
12
 
! Отговори
да преди 5 години
Българският народ отдавна изхвърли тия *** на *** и мястото им на бунището няма да се промени !!!!нека се мислят за живи
25
5
 
13
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 5 години
Който прави коалиция с ГЕРБ изчезва от политическата карта.
24
1
 
5
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 5 години
Idvat izbori....bitkata za kokala e v smetkite I'm.. Sega nay mnogo obeshtavat....Bulgarino...ne si davay glasa za trohi...I stotinki
23
2
 
10
 
! Отговори
ААА преди 5 години
Моделът трябва да се сменя, но без партии. В историята ни има такъв опит. Стига вече си сменяхте окраската като хамелеоните. Съсипахте и държавата и народа, властта да е в едни и същи ръце. Жесток сценарий. Крайно време е някой да спре постановката му.
22
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма работа за вас. Всичко е приватизирано и дадено на концесия. Лакомят се да приватизират държавните болници, общинските детски градини и училища. Костов не успя, защото загуби изборите от Царя. Днес нямаше да има една държавна болница, с изключение на правителствена. Конкуренцията на държавния и обществен сектор им пречи и искат да го унищожат, за да печелят от частните си болници, детски градини и училища. По-далече дръжте мръсните си ръце от обществения сектор.
21
2
 
15
 
! Отговори
ined преди 5 години
СДС - Служители на ДС ли значи или Сътрудници на ДС?
20
3
 
14
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 5 години
Ей тези веднага излязоха от нафталина - вече се предлагат за управляващи....
19
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз изслушах изказването им на БСП и мога да кажа,че е много добро.Те предлагат да не се взема от бедните хора,а да се увеличат леко данъците на богатите.А вие какво искате,да дерете кожи от бедните,за да имат богатите?Ай,сектир(както казва Рачков)!
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По ирония на съдбата гледам "Живите мъртви" по фокс, докато чета тази статия.
17
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не искате БСП,ДПС или някоя друга партия,вероятно означава,че се предлагате като прости.тутки на герберите,при това положение,шанса ви е нулев.
16
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Задават се избори и покойниците се разсмърдеха.
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моделът бил изчерпан :DНе беше изчерпан, като управляваха с ГЕРБ, сега с ГЕРБ е изчепан, а пак се виждат като притурка на ГЕРБ
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Случайност ли е, че след разпада на "автентичното синьо" изведнъж налазиха мощно в новините, както и фактът, че видеото започва със спонсорска реклама?
13
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Eхeee e eee! И замисира на нафталин.
12
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия са извънпарламентарна опозиция и такава ще си останат. Вече не са нито съюз, нито демократични, а за сила е смешно да се говори.
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
същото като хванеш крадец и измамник и той казва:" Не бях аз! Търсете едноръкия!"та същото и тези
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доста безсрамие е необходимо след всичко, което са свършили да се появяват публично с някакви амбиции пак да ги изберат.