С кои партии СДС ще търси допирни точки?

Румен Христов: Моделът на управление е изчерпан!
Обновена: 12 ное 2018 23:22 | 12 ное 2018 23:22, Екип на Bulgaria On Air
64

СДС ще търси разбирателство и допирни точки с партиите, членки на Европейската народна партия (ЕНП). А това, че правим завой към ГЕРБ, е изведено от контекста и не е вярно, каза в студиото на "Денят ON AIR" лидерът на СДС Румен Христов.

"Ясно сме заявили позицията си, СДС е в извънпарламентарна опозиция. Считаме, че сегашният модел на управление е сгрешен и изчерпан. При тези обстоятелства не намираме своето място в съвместна управленска коалиция с ГЕРБ", отбеляза той.

По думите му пътят към влизането на Съюза на демократичните сили в парламента е дълъг, но ако стигне до там, амбицията на партията е да има по-сериозно представителство.

"Всички виждат какво се случва в обществото. Гражданското недоволство е изключително сериозно, то е породено от липсата на справедливост. А протестите са просто формалност на фона на неудовлетворението на българите от управлението на държавата", коментира още Румен Христов.

Пред Bulgaria ON AIR лидерът на СДС бе категоричен, че ако партията му вземе участие в следващия управленски мандат, ще се бори за удвояване на доходите на българите, тъй като това било напълно възможно.

"Това, което категорично мога да заявя отсега, е, че СДС няма как да бъде в коалиция с БСП и ДПС", допълни Христов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какви партии говорите бе НЕЩАСТНИЦИ, не виждате ли че сега всички партии до една са пагубни за българския народ, нация и държава бе напълно безумни и неспасяеми ***!!!!!!!!!!!
48
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Няма такава партия вече! Истинските "седесари" Бяха синове ,дъщери и внуци.На бивши чорбаджии и земевладелци преди 9.9 1944г.Те дойдоха на власт.С ясното съзнание.Да развалят всичко построено от комунистите.И си вземат "своето" Взеха и надвзеха в пъти повече.От това което са имали! Харизаха ни на САЩ.За да не може никой да им вземе заграбеното! После СДС вече не им беше нужно! Днес се устроиха до 10 коляно И се радват на живота! Днес им берем "плодовете" на гаврата с народа ни! А тия са никои!
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То не доходите са най-големия проблем, проблема е липса на справедливост, когато това се оправи и доходите ще си дойдат на място.
46
1
 
2
 
! Отговори
Тц,тц преди 5 години
Тия, само преди избори разбираш, че още вегетират!Иначе за един мандат няма да се чуе имат ли привърженици, политическа програма,план за действие?Приличат на онзи вълк,който 9 години обикалял около кошарите,където ял агне....
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До истинатаЧак пък на нивото на Швейцария??? Може, но зависи от гледната точка и на какво си тази сутрин.Факт науспорим!
44
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия па кой ли ги бръсне за сливи?
43
1
 
3
 
! Отговори
до 53 и 54 преди 5 години
Пичове, а вие гласувате за? БКП, Нескопосаното БКП /ГЕРБ/, *** от ОПГ ОП? Или не, сетих се, вие очаквате с трепет новия месия, Славчо Трифонов? Как пък за 30 години не се опитахте вие и такива като вас да се опитат да сменят тези, които явно не провеждат нормални политики. Къде видяхте 1 реформа? Само наливане на еврофондове в нашата икономика. Добре, че са тия средства, иначе всеки един град щеше да изглежда като едно долнопробно, пробито ГЕТО!
42
4
 
3
 
! Отговори
истината преди 5 години
СДС = БСП,факт неуспорим Кога България е била номер 1 в Европа на нивото на Швейцария ??? през трисете години КОГАТО ПАРТИЙТЕ СА БИЛИ ЗАБРАНЕНИ ОТ ЦАРЯ факт неуспорим.........
41
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С *** Нинова след поредната загуба на БСП
40
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 49 СДСПродължавай да гласуваш. 80% д...ли
39
3
 
6
 
! Отговори
Антиседераст преди 5 години
До 49 СДСТо благодарение на такива като тебе България вместо да стане като Китай се върна в мрачното средновековие. Хайде другарю да скачаме. "кой нескача е червен, кой нескача е червен". Най некадърната, алчна пас ми на от БКП станаха СДС. Намразих ги още с появяването им и съм ги проклел до девето поколение.
38
2
 
7
 
! Отговори
седераст преди 5 години
Не е проблем,че са крадливи!Не е проблем,че са продажни!Не е проблем,че са фалшиви и лъжливи!Големия проблем е,че са НЕКАДЪРНИ!
37
1
 
4
 
! Отговори
Сеянинъ с кулилоту преди 5 години
Ааааъаха ха ха хаааааххх ! кви с тиа бе! Кде смърдът на нафталин тръгнале да управяват. тиа дек съспиа българее фабриките заводете и сичко да ги убие господ них и наследнеците и.
36
3
 
8
 
! Отговори
СДС преди 5 години
Винаги съм гласувал досега за СДС. Не и този път. Да ми се изтъпани някакъв по ТВ и да ми каже в прав тект, че основната му цел е да управлява ЗАЕДНО С БОКО ТИКВАТА....ЗА ТОВА ЛИ СЕ БОРИ СДС? Твръдо ще гласувам за Демократична България с Хр. Иванов. Единственият му минус засега е , че и той беше министър при Боко Тиквата. Но..в интерес на истината , бе и единственият министър досега - вече 30 години - който сам напусна топлото министерско кресло, защото Тиквата лъже...
35
2
 
9
 
! Отговори
The Big Щепсел преди 5 години
Огладнелите кандидат-милиционери могат и искат с ГЕРБ, а защо не и с Тодор Живков ?
34
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тези кухи обещания за увеличаване на доходите сме ги слушали слушали даже и лудият *** няма да се хване вече на вашите нагли лъжи вие си изиграхте картите и сте вече пълен валад когато целият народ беше зад вас вие какво направихте вместо обещаното светло бъдеще вие не спряхте да крадете и да лъжете сега се скриите в дупката и повече не си показваите крадливите мутри
33
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СДС??? К'во беше това? Трябва ли да знам/
32
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На скелета "партия" Му замириса на избори! В гардероба ли си я държат тази партия! -:)Няма да стане!
31
1
 
11
 
! Отговори
Хахахахахаха преди 5 години
Аз не знам някоя партия от пcиxoдясното да има повече избиратели, отколкото председатели :)
30
1
 
7
 
! Отговори
кака Мара преди 5 години
До за СДСМ. Кунева-Пръмова беше от БКП-БСП преди да се прехвърли в НДСВ, никога не е била в СДС. Фамилия Пръмови са известни БКП активисти и лидери, затова Пръмова стана Кунева.