Протестиращи майки – заплашвани с пребиване!?

Пуснаха димки върху деца с увреждания, твърдят те
14 ное 2018 18:08, Анисия Иванова
112

Заплахи към протестиращите майки на деца с увреждания, които вече близо месец настояват за оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

"Не може да толерираме насилието. На законен протест да дойдат агитки и да пуснат димки върху деца с увреждания, върху семейства, които са тук да защитят достойнството на цяла България, е недопустимо и саботаж спрямо нас. Сега текат публични и лични заплахи, че ще бъдем пребити. Дори на страницата ни се пишат подобни съобщения. Абсурдно е да посегнеш на деца и хора с увреждания", обясни Вера Иванова, която е представител на протестиращите майки.

Пред Bulgaria ON AIR тя съобщи, че майките са уведомили органите на реда и очакват те да си свършат работата.

Вера Иванова отбеляза още - майките са дочули, че става дума за агитки, които са близки до партия "Атака".

Тя бе категорична, че е срамно, ако наистина "държавата се държи на лице като Валери Симеонов".

Иванова подчерта, че майките продължават да отстояват своите права и не ги е страх. По думите ѝ няма кой да ги спре, защото е заложено бъдещето на децата им.

Днес е 24-ият пореден ден, откакто майките протестират. И тази вечер те излизат на нов протест, който ще започне пред Министерския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
1
 
0
 
! Отговори
Никой преди 5 години
А бе вие що за хора сте тука където коментирате тия гадости бе,как не ви е срам да плюете по тия изстрадали майки,е обедих се вече това българина е станал чиста ***
86
0
 
4
 
! Отговори
Добър преди 5 години
Надявам се ,че не сте пребити и си гледате децата,а не сте по улиците !
85
10
 
3
 
! Отговори
Питащ преди 5 години
До кога ще се напъвате с тези протести ? Сега пък се фантазирате с някакви заплахи ! От филм във филм влизате.
84
13
 
6
 
! Отговори
Трамкар Т8М-900М преди 5 години
И аз бих ги пребил.Техният социален протест отдавна се превърна в политически и Валери Симеонов е напълно прав.
83
18
 
7
 
! Отговори
съветник на президен преди 5 години
Хайде стига с този протест! Когато беше социален имаше смисъл! Сега е политически и безмислен! Ако има майки на деца с увреждания все още на тези протести,ме учудва кой им гледа децата по няколко часа на ден, за да протестират? Май по хубаво за децата ще е,майките им да приемат поредните вече извинения! Дума дупка не прави!
82
15
 
7
 
! Отговори
До До 83 и 84 преди 5 години
Симеонов не ви се подиграва, той се опитва да ви помогне и работеше добре с вас. ИСКАШЕ ДА ИЗТРъСКА ТЕЛК СПИСЪЦИТЕ ОТ ФАЛШИВИ ИМЕНА но истерията ви не му позволи. Трябва да сте в състояние да направите разлика между емоционално изказване на човек който практически прави нещо за вас но е под ОГРОМЕН натиск и истинска подигравка. Та вие бяхте под прозорците и крещяхте - какво очаквате?
81
13
 
9
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
Това са пълни измислици ! Лъжете за някакви заплахи ! Измислете нещо друго !
80
6
 
21
 
! Отговори
До 83 и 84 преди 5 години
Г-жо майките на децата с увреждания нима са искали да родят болни деца?И защо си мислите, че те не работят и ги сравнявате с ро*мите??? Ако някой се подиграва с вас и детето ви ( недай боже) и Вие щяхте да му искате оставката. Както виждате Бойко и това не направи и Симеонов им се подиграва. Няма друга такава държава.
79
6
 
16
 
! Отговори
Аз съм бе преди 5 години
Партия гроб и боко са 1 от проектите на сорос. Не хулете майките, защото съдбата може да изиграе лоша шега и някои от оплювковците да не се окажат на този хал. Тогава дали така усърдно ще плюят? Не го пожелавам това на никой.
78
0
 
10
 
! Отговори
До споко преди 5 години
Ей, Споко *** си изяж една вафла споко. Вземели се задави с фъстъците като намекваш, че хората родени в други градове, не в София НЕ стрували.
77
11
 
9
 
! Отговори
Майка на дете без ув преди 5 години
Тъй като държавата се грижи повече за увредените деца, а също и за ромските такива, то нормалните закономерно напускат България и накрая ще останат само увредени и роми. Така че протестирайте, за да се ускори процесът.
76
26
 
16
 
! Отговори
Крум преди 5 години
Какъв протест на майките без самите майки.Що не преброите колко са майките на децата с увреждания на тези протести а всички останали са от политически партии, разни мутри, путинови рокери, педераски организации.За какви протести говорим като се събират по 100-200 безделници дето няма какво да правят що да не повикат и да пограчат малко.А продажните медии тръбят за протести сякаш се събрали 10 000 човека.
75
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Змията(Герберските ***) хапе най-силно когато умира.
74
11
 
16
 
! Отговори
акуд преди 5 години
предполагам са заплашени от петното или перата или някое ново червено петно :) , бсп няма да вземете властта и с преврат
73
21
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да се организират контрапротести срещу опитите на БСП да срути държавата и да ни остави без спестявания като през 1996 г.!
72
17
 
14
 
! Отговори
Споко преди 5 години
Споко, София не протестира активно, значи протестите в някои градчета по страната постепенно ще затихнат. Само когато София излезе мощно на протест, пада което и да е правителство. Справка вижте унизителния край на червеното правителство на Орешарски...
71
11
 
14
 
! Отговори
ТРОЛОВЕ ЕВРЕЙСКИ преди 5 години
нали БСП бяха комунисти бе, червени бабички бяха и кво ли не ощесамо до преди 2 години пена ви излизаше на устите да лаете срещу БСПсега евреиката *** стана изведнъж супер добра
70
16
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СИСТЕМАТА УБИВА ! ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ГЕРБ !!!
69
31
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До коментиращитеКоя нормална майка ще изведе болното си дете в този студ?Как да наречеш онази, която заради надницата на платена протестираща пренебрегва майчините си задължения?Как така държавата била абдикирала, след като даром им осигурява доходи, за каквито над 60% от работещите не могат дори да мечтаят?
68
26
 
26
 
! Отговори
??????????????????? преди 5 години
Тези самозабравили се платени протестиращи докога ще ни ходят по нервите и ще ни пречат да се приберем навреме у дома след работа, за да се погрижим за децата си и престарелите си близки?На нас няма кой да ни даде даром 930 лв, налага се сами да си изработим заплатите, а паралелно с това да изработим и помощите за онези, които не работят.Докога неработещите ще демонстрират пренебрежение спрямо нас, но ще прибират изработените от нас пари, считайки, че сме им длъжни?