Джамбазки пред Bulgaria ON AIR: Властта ни не е на всяка цена!

Но след оставката следват БСП и ДПС, подчерта евродепутатът
Обновена: 16 ное 2018 14:04 | 16 ное 2018 11:00,
86

През последната седмица възгласи за оставка огласят площадите на големите градове. Майките на деца с увреждания не спират да протестират срещу вицепремиера Валери Симеонов и настояват за оставката му, след като ги нарече "кресливи жени с уж болни деца".

Коментарите от страна на НФСБ, който шокират протестиращите майки, продължават, след като депутатът Петър Петров каза пред "Дарик", че "тези деца трябва да бъдат дадени в домове, където с тях да се занимават специалисти".

Още по темата

"Всеки български гражданин има право на протест. По-добре е когато хората са активни в обществото, а не само от вкъщи да коментират. Важно е обаче какви са резултатите. Протестиращите искат оставка на правителството, което значи да се формира правителство с БСП и ДПС. Хората, които протестират, трябва добре да знаят, че оставката на сегашното правителство ще върне тези партии на власт", обясни евродепутатът Ангел Джамбазки пред Bulgaria ON AIR.

Той недвусмислено заяви, че нито едно управление не може да бъде на всяка цена.

"Не може да седиш във властта на всяка цена. Предстоят европейски избори, на които ще се види мнението на обществото за управлението. Тези избори може да бъдат приети като вот на доверие или недоверие към правителството", посочи той.

Според него протестиращите хора въстават срещу политическата система.

"Те искат народът да управлява. Но това трябва да бъде облечено по юридически начин. Говорим за промяна на Конституцията. Управлението е съставено от 4 подписа – премиерът и тримата вицепремиери. Всеки трябва да си подбира думите. Има видима промяна в хората, които отиват на тези протести. Ако в началото бяха лично засегнати майки на деца с увреждания, сега са здрави и прави мъже – подозирам политическа намеса в протестите от страна на ДПС", отбеляза още той.

"Не че правителството не прави глупост след глупост – екзотична е идеята да вдигаш данъци в изборна година. Екзотично е да не се каже колко точно ще бъде увеличението. Има ли критична маса български граждани, които иска дадено нещо – ще трябва да получат удовлетворение", изтъкна Ангел Джамбазки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
9
 
! Отговори
Край преди 5 години
Тия ни обясняват че ако не ни стрижат те - ще дойдат да ни дерат БСП и ДПС.И нагло обясняват как няма как да не сме стригани или драни - да си изберем.Това се лекува с МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ за депутати.Партиите пак ще се казват така обаче ще бъдат принудени да издигат за депутати свестни хора. Справка - Румен Радев.
56
3
 
11
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
Тъжното е братя че и гербаджиите са комунисти......не можем да пекнем от комунизъм.Продават ни на всеки,кланят се на всеки-само и само да краднат
55
3
 
4
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
До АнонименБе умник--мидругарката Нинова е първа и доказана за азтвора.Затова се борят и за властАко я имат-имат гаранции за нови кражби и никога в пандиза за старите.Комуниста си е комунист=крадец
54
2
 
3
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
До ПитърЕй тролстига съскал хората.и си слагай турското име да знаем поне кой си бе ***.
53
2
 
10
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
Аз не мога да си обясня, защо хората като Джамбази не могат да проумеят, че българинът не го ...бе, кое крило на БКП го управлява, а просто желае да живее добре и достойно!
52
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще доиде на власт по малкото зло сиреч,те и онези комунисти са крадливи , но поне с мяра оставаше и за народа някоя троха.Нагъл *** си Джамбазки то що не кажеш смисъла на името ти на турски означава търгаш .
51
0
 
0
 
! Отговори
hahaah преди 5 години
smetkata , 20 % GERB , 20 % BSP , 20 % DPS+nacionalistite+volq+... drugi , 20 % protestirat , 20 % ne im puka
50
3
 
4
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
До бостанско плашилосус бе турски тролЯ стига насъсквал бълагрите един срещу друг.Незаконната партия рано или късно ще бъде забранена а тия с противодържавна дейност в затвора.Вие от ДПС насъсквате *** и им давате врат.
49
1
 
0
 
! Отговори
гост преди 5 години
До Ани защто лъжите хората заплатите бяха над 300 000 и нагоре ,а 500д са 150 000
48
1
 
3
 
! Отговори
Граовец преди 5 години
Следващия път протестите пред Лукав Ойл и Посолството на Империята на Злото!
47
3
 
3
 
! Отговори
Един турчин преди 5 години
Джамбазки,голям си джамбаз!
46
3
 
2
 
! Отговори
Селчо преди 5 години
Айде бе!Ми здавай тогава!
45
8
 
9
 
! Отговори
Ани преди 5 години
Аз съм от печелившите.Спестяванията ми бяха при Жан Виденов във USD. Наблюдавах падението му от Портланд Орегон. Обадих се по телефона на близки и ми казаха че едно яйце струвало 120 лева.Пратих 500 долара да не умрат от глад.Просто съвет към по-младите: Чуете ли че идва социалистическо правителство, започвайте да купувате долари. Така след това ще сте милионери.
44
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джамбазки, кой ще дойде на власт като ви изритаме, ще го реши народът. Лошото е, че пак оня престъпник Цветанов ще се запретне да `организира` изборите.Имам предложение преди избори Цветанов да го вкарват на топло. То и без това си беше осъден на всички инстанции.
43
3
 
13
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Лъжепатриоти и Суджуци се опитват да манипулират и плашат с едни и същи изтъркани мантри. Оставка на четворната коалиция!!!
42
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако бяха живи истинските войводи от ВМРОЧовек, жив да си, оправи ми деня. Още се смея, като си представя какво щеше да се случи с Шкембо войвода, ако бяха живи Гоце, Яне или Ванчето и бяха научили, че водач на нещо, наричащо се ВМРО продава български документи на цената на фолксваген "нов внос". Щяха да го очистят, барабар с цялата му "партия".
41
5
 
4
 
! Отговори
като работи преди 5 години
Аз винаги съм мислил за алтернативите.Навремето когато беше модерно човек да е от СДС, аз казвах че с тази гнусна русофилистия по-добре БСП които по някакъв начин са по-българи.Сега като си помисля че може да дойде тази покварена жена дето само знае да дава акъл си представям какви ще ги свършат. Ще си спомнят с умиление за Орешарски.Аз бих предпочел първо да сменят Корнелия Нинова и да я пратят на почивка и тогава да се говори евентуално за оставка.
40
5
 
16
 
! Отговори
Granik преди 5 години
Тоя има ли семейство , деца. Много съмнителен стар ерген.
39
3
 
26
 
! Отговори
Питър преди 5 години
До SakiТи остави, ами "лидер" на ВМРО е голям, як мъж, поне 150 килограма, не ходил в казарма, продаващ на цветнокожи талибани български паспорти за 5 000 евро..... Пак казвам, ако бяха живи истинските войводи от ВМРО, тоя щеше да бъде публично дран на площада..... Макар и сега да не е късно
38
3
 
4
 
! Отговори
Saki преди 5 години
Странна работа е това животът. За лидер да бъде избран един нисичък, слабичък мъж,с момчешко лице, който не блести с нищо. А големи ,яки мъже да стоят безработни и смачкани.