Джамбазки пред Bulgaria ON AIR: Властта ни не е на всяка цена!

Но след оставката следват БСП и ДПС, подчерта евродепутатът
Обновена: 16 ное 2018 14:04 | 16 ное 2018 11:00,
86

През последната седмица възгласи за оставка огласят площадите на големите градове. Майките на деца с увреждания не спират да протестират срещу вицепремиера Валери Симеонов и настояват за оставката му, след като ги нарече "кресливи жени с уж болни деца".

Коментарите от страна на НФСБ, който шокират протестиращите майки, продължават, след като депутатът Петър Петров каза пред "Дарик", че "тези деца трябва да бъдат дадени в домове, където с тях да се занимават специалисти".

Още по темата

"Всеки български гражданин има право на протест. По-добре е когато хората са активни в обществото, а не само от вкъщи да коментират. Важно е обаче какви са резултатите. Протестиращите искат оставка на правителството, което значи да се формира правителство с БСП и ДПС. Хората, които протестират, трябва добре да знаят, че оставката на сегашното правителство ще върне тези партии на власт", обясни евродепутатът Ангел Джамбазки пред Bulgaria ON AIR.

Той недвусмислено заяви, че нито едно управление не може да бъде на всяка цена.

"Не може да седиш във властта на всяка цена. Предстоят европейски избори, на които ще се види мнението на обществото за управлението. Тези избори може да бъдат приети като вот на доверие или недоверие към правителството", посочи той.

Според него протестиращите хора въстават срещу политическата система.

"Те искат народът да управлява. Но това трябва да бъде облечено по юридически начин. Говорим за промяна на Конституцията. Управлението е съставено от 4 подписа – премиерът и тримата вицепремиери. Всеки трябва да си подбира думите. Има видима промяна в хората, които отиват на тези протести. Ако в началото бяха лично засегнати майки на деца с увреждания, сега са здрави и прави мъже – подозирам политическа намеса в протестите от страна на ДПС", отбеляза още той.

"Не че правителството не прави глупост след глупост – екзотична е идеята да вдигаш данъци в изборна година. Екзотично е да не се каже колко точно ще бъде увеличението. Има ли критична маса български граждани, които иска дадено нещо – ще трябва да получат удовлетворение", изтъкна Ангел Джамбазки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На против. хванали сте се за нея като за последно, което и ще се случи.Таман Джамбазки ще премине към някоя друга сгодна партийка за да се на мърда отново във властта. По всяка вероятност омразната му ДПС.
36
4
 
21
 
! Отговори
До Джамбазки преди 5 години
Преди да учиш другите на морал научи себе си ! Джамбазки дай поне 738 секунди казарма на родината си толкова имам в денонощия ! Положи поне 37 часа трудов стаж толкова имам в години ! Какво да ти кажа Джамбазки ? Ти не заслужаваш въздуха които дишаш !
35
6
 
14
 
! Отговори
резервиран преди 5 години
След 30 г. се надявахме, че схемата Партия Държава ще изчезне. Но сега е налице ГЕРБ е партията сраснала с държавата и от това на народа му писна. Патриотите ги подкрепят защото са във властта, която те многооо обичат. И младия Джамбазки да не плаши хората с БСП. защото те са по читави от тях. Те поемат всички хули, предлагат умни решения и мислят за обикновенния човек.
34
4
 
5
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 5 години
При нови избори може и ГЕРБ да е във властта , но без тая мутра Бойко Борисов !А оня физкултурник , Цветанов , да си поостане в някой от апартаментите си с тъста и тъщата!Тия двамата като опитни в криминалния бизнес да следят депутатите за нарушения , но власт - НИКОГА!
33
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям страх от Бсп, защо ли?? Нинова се е зарекла да ги тикне всички в затвора!!
32
4
 
17
 
! Отговори
Питър преди 5 години
Свършиха ли хората във фейсбук за нападане, че Жожето Жамбаско, псевдопатрЕотичен търтей с 15 000 евро заплата, без един ден трудов стаж в живота си, отново започна да гастролира по телевизиите.Ми по-добре ДПС и дори турско робство пред Шкембе Войвода, Жожето Жамлбаско, WCимеонов и Мутробойков Тиквоний. Тва е палажението Жамбаско. А ако бяха живи Тодор Александров или Ванчо, щеше да се разхождаш из студиата с една глава по-нисък бе, ***
31
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искаме си БСП обратно.
30
3
 
24
 
! Отговори
daa преди 5 години
Как не ви омръзна от 10 години да повтаряте една е съща "заплаха",че видиш ли ако не са били те щели да дойдат "лошите комунисти" и "гадните фесове". От 10 г. БГ затъна толкова много,не защото "лошите и гадните" ги има ,а защото се появихте вие,националистите,под гръмкото наименование-патриоти и почнахте да лъжете хората,че не са добре,защото тези "гадните'...Вече 10 г. ги няма г-н патреоте,докъде докарахте БГ в напреедъка? Някой негов подръжник нека отговори
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уж при нови избори щяло да се възпроизведе същото като в момента, а щели да дойдат БСП и ДПС?!?!?!Последно?Обърквам се.
28
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека да иде по провинцията и да видиМислиш ли, че Джамбазки го интересува какво става тук? Хахаха.
27
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставка. Калинки некадърни.
26
5
 
17
 
! Отговори
Off преди 5 години
Само да питам - този индивид става ли за нещо, щото след евроизборите ще трябва да си търси някаква работа. Колко и да спестил от "скромната" заплата на евродепутат, тези парички бързо ще свършат ;)
25
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** вън!
24
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха...тоя джамбазки е типичен псевдопатриот.Иначе звучи много убедено...смислено...уверен че мисли за държавата, но всичко което дГовори са празни приказки.Ами...като не ст е на всяка цена...тръгвайте си, бе. Аме, не си тръгвате. Ооне не ги гояорвтв твзи глупости..само да ниядосватв.
23
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ще ви изгоним като знаете кой ще дойде да сте правили каквото трябва сега на хората ще прехвърляте вината, че сте ce оср***ли. И минете при *** да си върнете партийните книжки.
22
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Румъния минималната заплата от 2019 г. вече ще бъде в левова равностойност 870 лв., а при нас едва 560 лв. !!! Българските заплати значително изостават. Борисов и Правителството му да си свалят розовите очила и самодоволството, да се вслушат в критиките на Президента и протеста на хората и ако не могат да подобрят живота на хората да се махат, да идват други. Тези ги чакахме 10 години.
21
5
 
26
 
! Отговори
бостанско плашило преди 5 години
ДПС и сега е на власт и винаги е било. Стига с това плашило. Важното е да не онзи наглец Боко, който е срам за нацията. Хайде, давайте оставка. Аман от оправдания
20
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо - ако някой е комунист в тая държава - това е ГЕРБ. И по брой бивши комунисти и по поведение. С това непрекъснато плашене с комунистите успяха да излъжат доста хора. Но това само им помага до се закрепят за още малко, да пооткраднат още малко.Само че на българина вече му се отвориха очите и вижда гадната манипулация.Той Борисов на това се крепи - на лъжи и манипулации.Патриотите също са дупе и *** с Герб. Ръфат баницата и са се впили като кърлежи във властта.
19
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джамбаз, кога минималната пенсия ще стане 300 лева? Нали това обещавахте?
18
5
 
34
 
! Отговори
На 16 септември 2016 преди 5 години
В "Овча нупел" имаше протест срещу бежанците. Тогава Джамбаски обеща лагера да бъде преместен. Две години след това лагера е още там. Ако искате "вервайте" му.