Facebook полудя! Патриотизъм с порноактьори, схванахте ли?

Вероятно сте попадали на споделени снимки на успели нашенци
16 ное 2018 08:50,
109

Снимки на завърнали се у нас българи с блестящи кариери зад граница, заляха социалните мрежи в последните дни. Всъщност, на фотосите са виждат световноизвестни порноактьори с измислени български имена.

Придружаващият текст разказва за невероятните им успехи в науката и медицината. Горди от постиженията на своите сънародници, хиляди българи споделиха снимките, без да подозират, че са паднали в капана на фалшивите новини.

От няколко дни във виртуалния кюп се оказаха дузина уж успели българи. Запознайте се с доцент доктор Иван Синев. Той е откривател на "принципа на Синев" за проникването и разпространението на материята в черните дупки.

Научаваме, че Синев е отказал работа като астрофизик в НАСА, за да работи за 20 000 пъти по-малка заплата в БАН. И въпреки че от визитката се усмихва популярният порноактьор Джони Син, Синев е споделен над 20 000 пъти във Facebook.

Родоначалник на порнопатриотизма е търновецът Илиян Дуков. Със снимка на доайена от филмите за възрастни Рон Джереми, представен за български сърдечен хирург.

Съвсем не на шега Илиян споделя снимката с една единствена цел – да изследва културата в интернет. Безспорен катализатор на наивната вяра е именно патриотизмът.

Радиоводещият Драгомир Симеонов одобрява експеримента. Българите са комуникативно мързеливи, категоричен бе пред Bulgaria ON AIR медийният експерт доц. Георги Лозанов.

"Дължи се на това, че сериозната журналистика, аналитичната, има все по-малко територия у нас", обясни доц. Лозанов.

Според Илиян обществото е стигнало най-ниската си точка на критично мислене. А обществото често забравя, че интернет не е медия.

В това време Мила Келифарева, представена у нас като доброволка в приют за животни и позната на света като най-известната порнозвезда в Азия - Миа Калифа, обикаля Facebook пространството и събира харесвания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До .Нашите глупости са искания, за хубава и добра България, която не е задушавана от ръката на корупцията и алчността. Знам, че на такива като теб, беззаконието, хауса и простащината им харесва, ама стига вече!
33
0
 
26
 
! Отговори
Гала преди 5 години
Аз съм възтъпичко селянче, ама си изкарах сладко цялото животче в телевизийката-хранилка на кафе. Там се занимавам с глупости по цял ден и затова не успях да стана по-умна. А вий учете и рабитере, но да знайте че за да се задържа толкова години съм извъртяла целия репертоар на Саша Грей на правилните чичковци. Славата и безгрижния живот си имат своята цена.
32
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По същия начин използват патриотизма за да накарат хората да гласуват за някого или да излязат на протест. Кой не иска да се почуства спасител на нацията? Беден, неуспял човек, натикан в ъгъла на живота, какво друго му остава освен патриотизма за да се чуства значим и щастлив. Той е безплатен и се котира добре.
31
0
 
9
 
! Отговори
до 33 преди 5 години
Нихилистите са евроатлантическите партенки. Няма ли тълковни речници в РъБъ вече? За хубавия ми живот си прав от около 30 години живея много далече от такива като теб.
30
0
 
38
 
! Отговори
Крантия Кухолейкина преди 5 години
Гала счупи ***. Вече имаме мерна единица за обща култура и осведоменост - 1Gala. Водещата на Нова е някъде около 548 microGala. Демек пълна тъпня.
29
3
 
4
 
! Отговори
антиджендар преди 5 години
азмразавибезплатно а срещу заплащане помиствам
28
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До частник. Частното е мръснa работа тук. Няма развитие в България все още. Друго си е служБата.
27
13
 
9
 
! Отговори
Демократ преди 5 години
Нихилистите-комунисти плюят България, а некадърниците протестират. Но истината приятели мои е, че никога българите не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и евроатлантизма.
26
3
 
10
 
! Отговори
лекар преди 5 години
До 25 ДемократЯвно новата модерна сред жендар-гилдията дрога оказва силно влияние върху мозъчната дейност
25
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А дългия чалгаджжия кога ще се изкаже.
24
26
 
3
 
! Отговори
Частник преди 5 години
Ми като не ви се работи за родните частници, заминавайте в Германия да работите за немските частници, кой ви спира, сега имате прави да работите навсякъде в ЕС. По големи заплати от българските частници няма да видите, това трябва да ви стане ясно, ще се научите да живеете с толкова колкото ви се плаща, или много ви здраве - заминавайте в Германия и частника ще вдигне заплатите, но нещо не заминавате, а?
23
2
 
22
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Факт Прав си, българското порно не струва, а и стадото му омръзна все да е от към страната на булката в порнофилма, който гледаме от 30 години.
22
27
 
4
 
! Отговори
. преди 5 години
До АнонименБългария е страната на неограничените възможности.Къде другаде една празноглава самовлюбена полуграмотна Тиква може да е три мандата премиер.Никъде в нормалния свят. -----------Ами тогава марш от тук - точно такива като тебе не ни трябват - заминавай в "НОРМАЛНИЯ" свят. Писнахте ми с вашите глупости
21
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много нихилисти в тая държава ей. Много фалшиви герой. Но като се окопаят в България не мърдат и плюят ли плюят.
20
25
 
2
 
! Отговори
Демократ преди 5 години
А познавам 874 успели Българи завърали се България. И моите приятели познават по 800-900 завърнали се българи, и приятелите на моите приятели същи познават по 1000 завърбали се българи. Днес при демокрацията и ЕС в България се живее най-добре от цялата 1300 годишна исторяи, демокрацията е най-съвършената система защото никой не е измислил по-добре, демокрацията е най-прекрасното нещо което се случвало на България и хората се завръщат.
19
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България е страната на неограничените възможности.Къде другаде една празноглава самовлюбена полуграмотна Тиква може да е три мандата премиер.Никъде в нормалния свят.
18
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България и чужбина преуспелите са плеймейтките и мафиотите.Другото е само стадо oвцe.
17
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понзавам завърнали се хора и то доста. Не, не са "десетки хиляди". Но интересното е, че тези, който се връщат или се изолират в някое село, в някои от скъпите квартали на София, Пловдив и Варна и до един не работят за "родни частници". Повечето от тях са в България, ама не точно. Има доста завърнали се "IT"-та, който работят за чужди компании.
16
1
 
15
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Обаче българското по.рно не струва...Тотално аматьорска работа.А материал има.
15
0
 
18
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 5 години
"Таралежите се раждат без бодли", а Галите без интелект. По тази логика Магърдич Халваджиян да обясни дали Рон Джереми се е родил без бодил и дали Галка не е куха като пробита лейка.