Facebook полудя! Патриотизъм с порноактьори, схванахте ли?

Вероятно сте попадали на споделени снимки на успели нашенци
16 ное 2018 08:50,
109

Снимки на завърнали се у нас българи с блестящи кариери зад граница, заляха социалните мрежи в последните дни. Всъщност, на фотосите са виждат световноизвестни порноактьори с измислени български имена.

Придружаващият текст разказва за невероятните им успехи в науката и медицината. Горди от постиженията на своите сънародници, хиляди българи споделиха снимките, без да подозират, че са паднали в капана на фалшивите новини.

От няколко дни във виртуалния кюп се оказаха дузина уж успели българи. Запознайте се с доцент доктор Иван Синев. Той е откривател на "принципа на Синев" за проникването и разпространението на материята в черните дупки.

Научаваме, че Синев е отказал работа като астрофизик в НАСА, за да работи за 20 000 пъти по-малка заплата в БАН. И въпреки че от визитката се усмихва популярният порноактьор Джони Син, Синев е споделен над 20 000 пъти във Facebook.

Родоначалник на порнопатриотизма е търновецът Илиян Дуков. Със снимка на доайена от филмите за възрастни Рон Джереми, представен за български сърдечен хирург.

Съвсем не на шега Илиян споделя снимката с една единствена цел – да изследва културата в интернет. Безспорен катализатор на наивната вяра е именно патриотизмът.

Радиоводещият Драгомир Симеонов одобрява експеримента. Българите са комуникативно мързеливи, категоричен бе пред Bulgaria ON AIR медийният експерт доц. Георги Лозанов.

"Дължи се на това, че сериозната журналистика, аналитичната, има все по-малко територия у нас", обясни доц. Лозанов.

Според Илиян обществото е стигнало най-ниската си точка на критично мислене. А обществото често забравя, че интернет не е медия.

В това време Мила Келифарева, представена у нас като доброволка в приют за животни и позната на света като най-известната порнозвезда в Азия - Миа Калифа, обикаля Facebook пространството и събира харесвания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
1
 
! Отговори
Ladylovelace преди 5 години
До АнонименАз от всички тях само Саша Грей познавам (не щото съм много целомъдрена, но наистина не ми е цел да помня и порноактьорите). Въпросът не е в непознаването на наистина маловажни популярни лица, а в неспособността човек да прецени и отсее автентичната информация, в нежеланието да се замисли върху очевидно нелогични неща, в неумението да усеща иронията. Ставаме все по-ниско интелигентни откъм емоционално ниво.
73
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коя заблудена душица търси признаци на акъл във фейсбук? Още повече при свръх образования ни народ, на който дружно завиждат евреи и японци за интелектуалните ни способности и без погрешно образование.
72
3
 
9
 
! Отговори
Дес преди 5 години
Причината да се връзват въобще не е патриотизма,а това,че новото на обща култура на българина в последните 20 години е паднало до минус.Чалгата не прощава!
71
1
 
8
 
! Отговори
Кико преди 5 години
Гого Лозанов също е звезда в порно-хорор жанра.
70
5
 
8
 
! Отговори
WTF преди 5 години
Не знаех че, от знанията за порноиндустрията се съди за ..."големина на умствения капацитет и широта на общата култура"...Бреййй това от бесепари и депесари какво ли не можеш да чуеш!!
69
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човек трябва да има обща култура. Дори да става дума за порно звезди! Точно както знам най-големите имена в повечето спортове, нищо че по принцип не съм фен на съответния спорт, така знам и имената и как изглеждат най-известните порно актьори, нищо че специално Рон е на години и вече не се снима. Та май дори не съм гледала негов филм, но знам кой е и как изглежда.
68
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей на това му се вика мега тролване :)
67
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички, дето сте разпознали Рон Джереми - имате ли фейсбук?Щото аз се разкарах от тази "медия" точно заради количеството ***.отия, бликаща от едни от най-активните "потребители".И случайно съм бил на маса заедно с едни момченца тип "ура патриоти" - рядко ***.и парчета, но за сметка на това нахъсани и целеустремени. Разбира се - "целите" им и те като тях. За сметка на това се манипулират с едно щракване на пръсти.Интелект, да го.... Такива през 30-те на 20-ти век са докарали Хитлер...
66
0
 
13
 
! Отговори
Хахаха преди 5 години
Абе кой не знае Рон Джеръми, бре? Стига сте драскали, а се позасмейте на шегата!
65
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А за другите можеше и да се поколебая, но чичо Рон няма как да го сбъркам! Той си е легенда!
64
0
 
1
 
! Отговори
Име преди 5 години
за да се избегнат стълкновения по границите, на хорта, които са се насочили за по-добър живот да бъдат насочени с тескерета към вилите на "звездите" от холивуд! там е златото!
63
4
 
5
 
! Отговори
Име преди 5 години
нека да видим защо получих от турската, неграмотна ценура един минус: защото бях честен и попитах, защо еврейските имения стоят праздни за "гости на холивуд". всеки от холивуд може да посрещне по вилите си Бежаци, или как???
62
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това говори единствено за големината на умствения капацитет и широтата на общата култура на нашите пишман националисти. Затова няма изненада защо отхвърляме всякакви международни конвенции за насилие над по слабите и законово уреждане статута на бежанци и мигранти.
61
2
 
2
 
! Отговори
Име преди 5 години
нима цензурата на костов е против отварянето на оградите? та ни е пяснала единствения си минус на "толерантните"?
60
0
 
17
 
! Отговори
нррбг преди 5 години
Всичко започва като шеги в хумористични страници, но после се препечатва и безумни гл0паци с тесен мироглед го изопачават като реални хора с реални истории. Пълно безумие.
59
2
 
8
 
! Отговори
Име преди 5 години
"филантропи", евреи!!!! отворете вратите на именията си за милиарди за "бежанци"! покажете ни на практика как да поемем този нерочакван ресурс от академици, предизвикан от вас и медиите ви! стига с тези ваши: "помогнах на нуждаещите се, чрез меркел, ама си го спестих от данъци!!!!
58
2
 
6
 
! Отговори
Име преди 5 години
повече порно от политика и техната цензура нема!един вид ежедневие...
57
7
 
9
 
! Отговори
Некъф преди 5 години
А бе някой яко плаща да ни смачка самочувствието като нация ама ще му кажа само едно, няма да успееш.
56
6
 
1
 
! Отговори
Име преди 5 години
октопода, знаем отношението ти към българите, било то и като цензура на плевенлиев, "царя" и прокопиеви на нашите мнения в робството на нато!
55
2
 
39
 
! Отговори
I.Nenov преди 5 години
Ми гледайте повече порно бе...кой е виновен, че нямаме елементарна порно култура!?