Камен Воденичаров за тежката битка с полителита

Хората са обезверени, отбеляза актьорът пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 20 ное 2018 22:06 | 20 ное 2018 21:30, Красимир Ангелов
12

Гражданско недоволство срещу ниския стандарт на живот и управлението на държавата продължават. В редица градове на България отново имаше демонстрации, бяха блокирани и възлови булеварди.

"За съжаление пропуснахме редица възможности да реформираме нашата прекрасна страна. Зацикляме в едни и същи сфери по няколко пъти през няколко години. Останалите народи от Източна Европа като че ли успяха да намерят баланса, нещо, което при нас обаче не се наблюдава", коментира в студиото на "Денят ON AIR" актьорът Камен Воденичаров.

По думите му отговорни за случващото се са всички граждани, тъй като именно те са тези, които трябва да изискват каквито и да било промени от политиците.

"Друг е въпросът обаче, че народните представители се фокусират върху далаверите, кражбите и т.н. А хората са обезверени. Населението ни се топи. Много наши сънародници се пръснаха по целия свят и никой не е в състояние да ги упрекне, защото те потърсиха реализация и бъдеще за себе си и децата си. Битката с тази политическа класа в държавата ни е много изморителна", каза още Камен Воденичаров в студиото на Ганиела Ангелова.

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей, заради такива като Камен Воденичаров България изчезва. При възможностите които има, да няма едно дете, а само да разтяга локум е срамота. Слави е същият.Бьлгария не изчезва-изчезват бьлгарите и колкото по бьрзо толкова по добре
7
7
 
14
 
! Отговори
V преди 5 години
Този,Надето Михаилова и Едвин Сугарев са лицето на лицемерния ***.На времето тия скачаха срещу комунизма ,а те самите са на доживотна държавна ясла по комунистически.И сега пак му ДАЛИ ОТ НАЩЕ ПАРИ.На мене еламентарен документ не ми дават колкото и пари да платя от джоба си,а на най-големите комунисти в бг доживотен живот по комунистически на държавна ясла .ДА СЕ МАХА ПАРТИЯТА герб от властта.България на всички,а не да ми се подиграват мазни гербераси и да ми викат че за мене живот тука ням
6
15
 
9
 
! Отговори
Как става преди 5 години
Уж нисък стандарт,пък 50милярда в банките,вечер,места в кръчмите няма,всеки втори с джип,къща в Гърция,хвърлят Хил. На алоизмамата или за екскурзии до Малдивите и за нови сиси и джуки!Още трябва ли?Изглежда глезотията е повсеместна!
5
2
 
12
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Полителита трябва да е най новата болест по neepacuте
4
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе кво става с протестите що се пише редица градове и ключови булеварди без да се уточнява май навсякъде тая вечер са като в София пред мкнистерски съвет имаше 5-6 човека към 6 вечерта
3
2
 
20
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Какво е това заболяване "поли телит" с което Камен води тежка битка?
2
12
 
18
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Ей, заради такива като Камен Воденичаров България изчезва. При възможностите които има, да няма едно дете, а само да разтяга локум е срамота. Слави е същият.
1
0
 
26
 
! Отговори
Кривондел преди 5 години
Притесних се за Камен, казах си - каква е тази болест "полителит", като полиомиелит звучеше... А то... Отдъхнах си.